Thursday, 14 January 2010

Gant Home

Photobucket
Gant Homen sisustustekstiilit on aivan ihania. Mä haaveilen Gantin torkkupeitosta, koristetyynynpäällisistä ja pussilakanoista. Nää kuvat on myös ihania, voisin muuttaa noihin kuviin asumaan!
Photobucket
Varsinkin oikeanpuoliseen kuvaan!
Photobucket
Oo, jos tuun kipeeks niin haluun tohon nukkumaan! Voi vitsi, nyt aloin haaveilemaan taas kunnon sohvasta ja sohvapöydästä, vaikka just halusinkin hankkiutua niistä eroon. Tästä kuvasta tulee jokatapauksessa todella kotoisa olo, täydellinen vapaapäivän viettotapa peitto- ja tyynykasassa♥
Photobucket
Huomatkaa toi ihana pallojalkalamppu - astetta upeampi, kuin oma Pentikini. Tumman lila ei ole lempivärini, mutta esim. mustavalkoisina nuokin kelpaisi. Salmiakkikuvio- ja palmikkotyynyt miellyttää erityisesti silmääni.

Noi G-logo tyynyt on kivoja, sellaisen logolla varustetun viltin olisin halunnut myös mielettömästi! :) Ainoa asia, mitä Gantilta en voi sietää, ovat niiden kylmiäväreitä aiheuttavat kammottavat tähtityynyt, enkä voi ymmärtää miksi ne on niin suosittuja. Mitä mieltä olette Gantin Homesta? Entäpä Gantin tähtityynyistä? Tiedän ainakin, että moni pitää niistä hyyyvin paljon, mutta inhoaako joku niitä? :D

Kuvat : www.gant.com

12 comments:

Hanna said...

Ensin täytyy vielä sanoa, ihana tuo järjestämäsi arvonta! <3 :)

Minulta ei tarvitse edes kysyä, I <3 Gant Home! Hih :D Gant, Riviéra Maison ja Lexington merkkejä olen suosinut kodissani. Haaveissa onkin Gantin lakanat. Omaa kotiani voisin jotenkin kuvailla sanalla 'merihenkinen' (en tiedä miten sen muut näkevät) joten muutama tähtityynykin sieltä löytyy. Ovat vain viime aikoina kyllä pysyneet kaapissa. Vaikka tähtiä rakastankin niin liika on sentään liikaa.

Anonymous said...

Ihania. Näillä kelpaisi peti pedata mutta 2 karvakorvaa retkottavat päällisen kuin päällisen pilalle joten näistä voi vain haaveilla. Tehtäisiinköhän näitä goretexina tai muuna likaa hylkivänä materiaalina ;O)

Marie said...

Hanna:
Hih, kiva kuulla, että tykkäät =) Mietinkin aluksi, että olisiko joku tuoksu ollut kivempi palkinto, mutta tuokin näyttää hyvin kelpaavan ;)

Samat suosikit siis meillä!! :) Oih, mä haaveilen Lexingtonin pussilakanoista, ne on niin pehmeät♥ Itse pidän myös merihenkisestä sisustuksesta, mutta en osaa jotenkin soveltaa sitä omaan kotiini, paitsi ehkä (keittiöön ja WC:seen osaisin). Voi olla, että se johtuu tummansinisestä väristä, johon kyllästyin joskus, kun kaikki oli sinistä :D Mietin myös, että enkö siedä tähtityynyjä juuri tähtien takia, mutta toisaalta Lexingtonin keittiöpyyhkeissä ne ei esim. häiritse :)

Mikaela:
Haha,niinpä :D Harmi, että suloisissa karvapalloissa on tosiaan juuri tuo huono puoli, että kaikki muukin on sitten ihan karvassa :)

Nantsu said...

Ihna mielettömän ihania, kaikki kelpais! :)

Marie said...

Nantsu:
Mullekkiiiiiiiiiiii ;) ♥

madison said...

Tykkaan gantista paljonkin, mutta ei tannekaan huusholliin tahtityynyja tule. ;)

Marie said...

Madison:
Hih, good decision ;)

Anonymous said...

Hei, Gantin jutut on ihan Ok, tosin näyttävät aina kuvissa kivemmilta kuin todellisuudessa. Minulla on ollut vähän kaikkea Gantia mitä Suomessa on ollut myynnissä ja laatu/hinta-suhdetta en voi kehua:(

Toisaalta Gant on keskihintainen merkki joten ei sen kovin luksusta tarvitse ollakaan. Suomessa se on siis melko kallista mutta muualta saa ihan jo sopivaan hintaan.

Minäkin tykkään noista kuvista todella paljon ja musta tuntuu että kakskymppisenä kaikkien on käytävä se Gant-kausi läpi:)

Omppu said...

Mä en tykkää yhtään noista sulkakuvioisista(?) jutuista, mutta sitten taas tähtikuvioiset on varsin iihania..:) Mut makunsa kullakin.

Marie said...

white lily:
Ahaa, kiva kuulla kokemuksia :) Itse tykkään eniten niistä klassisimmista Gant-jutuista ja uskon, että niistä tykkäisi nmyöhemminkin, mutta ehkä nuo logo-tyynyt enään 5-10 vuoden päästä kelpaisi kotiini :D

Omppu:
Ei ne ("sulkakuvioiset")ehkä minunkaan ykkösvalintani varmasti olisi, mutta petivaatteina menisi kivasti - piristäisi kivasti muuten vaaleaa petausta :) Koristetyynyiksi en kyllä varmaan hankkisi - ainakaa noita liloja! :)

Anonymous said...

Tuota kuviointia sanotaan Paisleyksi. Paisley-kuvioisia kankaita on valtavasti myynnissä, on ollut jo kautta aikojen. Onko Suomessa uutta?

Marie said...

Anonymous:
Ahaa, kiitos tiedosta! Tuo kuvio on kyllä ihan tuttu, mutta enpä ole itse nimeä aiemmin kuullut :)