Monday 18 January 2010

Bathroom

Minulta on pyydetty kuvia kodistani, joten aloitetaan nyt kylpyhuoneesta. Kylpyhuone on vieläkin minusta todella tylsä ja haluaisinkin löytää sinne esim. jotain näyttäviä kulhoja tms. allaskaappi oli kiva, mutta tila sille olisi hyvin pieni. Joku kiva suihkuverho olisi myös kiva! Mitään hyllyä ei vessaan kuitenkaan mahdu.
Photobucket
Pyyhkeet viikkaan aina siististi.

Photobucket

Photobucket
Tähän valitettavasti eksyy aina shampoot ja hoitoaineet, vaikka en kovasti tykkääkään pitää niitä näkyvillä. Onneksi pullot ovat kuitenkin suhtkoht ok:n näköisiä ja värit sopivia kylpyhuoneeseeni ;)

Photobucket

Lasihyllyissä oli tavarat aina sekaisin ennen kuin päätin poistaa kaiken ylimääräisen ja laittaa tavarat lasikippoihin. Tuo näytti kuitenkin vain hetken kivalta ja nyt tavarat ovatkin ehtineet jo kuvien ottamisen jälkeen takaisin hallittuun kaaokseen, joka näyttääkin paljon kivemmalta. Säilytän tässä kuitenkin vain siisteimpiä tavaroita, eli lakkapurkit tms. ei pääse esille...elleivät satu olemaan sitten hienoja! ;)
Photobucket

Photobucket



Photobucket

Photobucket
Pesukoneen päällinen toimii pöytänä. Mariskoolissa säilyy muutamia meikkejä. Taustalla helmiäisvalkoiseksi maalaamani peili.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Pannat säilyvät lampunvarjostimessa. Uudet kireät pannat voi laittaa alas paksuimpaan kohtaan venytykseen.

Photobucket

Photobucket
Saippuapumppu Hemtexistä. Kaakeleiden välit ei lähde tavallisilla aineilla täysin puhtaaksi, mutta onneksi saan lainata siskoni ja hänen poikaystävänsä höyrypesuria heti kunhan jaksan vain hakea sen muutaman korttelin päästä.
Photobucket
Tätä peiliä en ole itse valinnut ja olenkin jo jonkun aikaa miettinyt, pitäisikö siihen hankkia toisen värinen peili. Musta, tummantummanruskea tai valkoinen olis aika jees.

13 comments:

V said...

Niin tai mikset vain tee jotakin kivaa maalikäsittelyä peilille? :) Sä osaat niin hienosti!Vieläkin noi pyyhkeet hankkimatta. Kaverit aina pyyhkii kätensä meidän kasvopyyhkeisiin niin olis hyvät noi HANDS pyyhkeet antamaan vinkkiä ;)

Johanna said...

Hehe, paljon puhuttu lampunvarjostin uudessa tehtavassa ;D Kateva idea toi venytysjuttu kylla! :)

Meilla on sama naulakko...varsin yllattavaa, ostopaikan suhteen siis ;)

According to Nicky said...

Härlig blogg du har! :)

Ha en mysig kväll! Kram/Nicky :)

Nanna said...

Oi, näyttää niin kivalta! Se vain mietityttää, että kun peset pyykkiä niin joudutko joka kerta nostamaan tavarat pois pesukoneen päältä? Oma koneeni kun ainakin linkoaa niin raivolla. :D

Tiina said...

voi vitsi sun kylppäri näyttää kivalta kun oot sisustanut sen tolleen :)

Anonymous said...

Peili sinällään on aika kivan tyylinen, voisit vaikka petsata sen tummalla tammi satiini matalla. Purkki maksaa noin 14 euroa ja tavara levitetään pinnalle siihen tarkoitetulla liinalla. Tosi helppoa ja upea lopputulos, sellainen tumman suklainen hieman kiiltävä ja vettä hylkiväkin;)Toki sitä petsiä saa minkä värisenä vain...

Anonymous said...

Aivan ihana kylppäri! Tollasilla pikku jutuilla saatu tosi kivasti laitettua! Jos toi oli sun mielestä tylsä ni en jaksa oottaa muita huoneita! :)

Anonymous said...

todella kaunis kylpyhuone! oot ihan mahtava :)

sitten kysymys, joka ei tähän postaukseen liity: onko sulla poikaystävää?

Anonymous said...

kivan näköistä mutta olisi kiva saada jonkulainen kokonaiskuva myös eikä vain näitä yksityiskohta kuvia :)

Beanna said...

V: Sitäkin mietin, mutta pitäis kysyä vuokranantajalta lupa, koska luulen, että tuo on hänen hankkima :) Mä taidan olla mun luona itse se, joka pyyhkii taas kasvot käsipyyhkeeseen, VAIKKA siinä lukee Hands... ;D

Johanna: Joo, tuo on juuri se ;D Noi molemmat naulakot on musta aivan ihania kylpyhuoneeseen :)

According to Nicky:
Tack så mycket! Vad kul att höra=) Ha en fin dag du också! :) Kram

Nanna: Kiitoksia! :) No, sen jälkeen kun yllätin Mariskoolin ihan laidalta juuri hyppäämästä, niin olen sen ja pari muuta särkyvää tavaraa aina nostanut pois, mut vaan pari kertaa siitä on tippunut jotain ja vain yksi luomiväri rikkoutunut sen takia :D

Live her life: Kiitos paljon! Pikkujutuilla saa kieltämättä edes jotain aikaiseksi, vaikka ei unelmakaakeleita tms. olisikaan :)

White lily: Kiitos vinkistä! :) Maalausta tms. oon myös miettinyt, mutta pitäisi kysyä vuokranantajalta lupa ekaksi :)

-nanna: Voi, kiitos! =) Hihii, mut älä odota kuitenkaan liikaa, ettei tuu pettymystä ;DD

Anonymous: Kiitoksia vaan paljon =) En seurustele tällä hetkellä :)

Anonymous: Kiitoksia :) Kiitos toiveestasi, ymmärrän hyvin, sillä itsekin haluaisin aina nähdä kaiken muiden blogeista, mutta ymmärrän myös, miten vaikeaa on näyttää kaikkea :) Otan yleensä enemmän kuvia, kuin mitä itse postaukseen päätyy ja valitsen ne sen mukaan, mikä tuntuu hyvältä:)

Joskus olen julkaissut jotain, mitä olen epäröinyt ja olen nähnyt sen takia ahdistavia unia, (enkä usko, että olen ainut bloggari, jolle niin on käynyt) joten jätän nykyään julkaisematta, mikäli epäröin. Tuskin nyt menettäisin yöunia siitä, että laittaisin kokonaisen kuvan WC:stäni, mutta ymmärtänet kuitenkin pointtini :)

Pipari said...

Mix matkit mua tolla saippuapumppupullolla?

voisit lainaa mulle myös sitä höyrypesuria!

Inna said...

Mahtisidea tuo lampunvarjostin noille hiuspannoille =)

Beanna said...

Pipari:
Siks et oltais samiXia! ;D No jos siivoot sillä eka mun kaakelit, niin saat sit lainaa sitä kotiisi ;)

Inna:
Kiitti! :) Keksin sen ihan vahingossa, kun eka toi varjostin lojui vaan hyllyn päällä ja sit yhtäkkiä siihen oli eksynyt muutama panta=)