Saturday, 23 January 2010

Bugatti Italy


Nämä ovat ihania nämä Bugatti Italyn kodinkoneet. Harmi, että keittiötasolla on niin vähän tilaa. Noita Uma-vaakoja ja muita Bugatti Italyn tuotteita myydään ainakin Stockmannilla ja mm. netanttilasta niitä voi tilata suoraan kotiin...tai ainakin postiin.


Nää Diva-espressokeittimet! Jotenkin vaan todella hurmaavia. Musta ton mustan ja hopean nimeksi sopis paremmin Bugatti Ganster-espressokeitin, ne näyttää ihan siltä.Ehkä se on toi kaappi asento...ja ase pystyssä ja toinen käsi kokeilee kaverin pulssia :D (Sanoo Marie, joka pelkäsi pienenä oven kahvoja, koska ne tuijotti ilkeästi;D )

Ottaisin tämän kuitenkin mielelläni valkoisena.


Tai sitten koko sarja kelpaisi myös cafe latten värisenä, nam!


Tai jos oikein rupeisin divailemaan, niin Swarovski-versio voisi olla aika hieno, eikö? Sytyttääkö Bugattin kodinkoneet?

7 comments:

Kaitaliina said...

Ihania keittimiä. Varsinkin tuo viimeinen on upea! Meillä on ascason keitin, toiminut hyvin. Suosittelen siis keittimen hankkimista, on ihanaa juoda välillä cappuccinoa, lattea yms.

Marie said...

Kaitaliina: Mä ihastuin noihin täysin! :) Ooo, kuulostaa ihanalta - espressokeitin olis kyllä tosiaan pientä luxusta arkeen! =)

Anonymous said...

Vaaka ja tuo blenderi kyllä miellyttävät silmää, mutta tuo espressokeitin ei niinkään (toisaalta en myöskään juo kahvia, että... ;) ) Mutta nuo muut kyllä huolisin kotiini.
Varmasti ovat todella laadukkaita ja kestävää tekoa, mutta noiden hinta on kyllä muistaakseni sen verran suolainen, että en ole ihan varma raaskisinko niistä kuitenkaan niin paljoa maksaa.

-Anni.

Anonymous said...

Oup, pakko kommetoida heti perään ;D Kävin sitten tsekkaamssa noiden hinnat (ei voinut sitten ennen kommetointia tehdä sitä ;) ) Ei noi ollutkaan niin kalliita kuin muistin. Varmaan mielessä joku toinen keittiöpienkonemerkki :)(Ja espressokeittimethän nyt on vissiin aina useamman satasen, että en tiä onko toikaan nyt sen kalliimpi)
Nyt alkokin sitten tosiaan tulla aikamoinen himotus tota cafe latten väristä tehosekotinta kohtaan ;)

-Anni. again

Anonymous said...

Mitä aivan ihania! En ookkaa ennen nähny noita, supersöpöjä!

Hanna said...

Oi tuo Swarovski kristallein koristeltu versiohan olisi upea! ;) (vaikka minulla ei kyllä käyttöä tuolle olisi, mutta kyllähän tuo pöydällä menisi :D )

Marie said...

Anni: Hih, juu espressokeitimiä löytyy halvimmillaan vissiin n.200eurolla ja kalliimmat onkin sitten nelinumeoisia lukuja :D Muakin himottaa toi blenderi ja se oliskin eniten sellainen, mitä tarvotsen noista neljästä :) Ja tosiaan tuollainen Bugatti-blenderi tois tosiaan vähän vaihtelua niihin OBH:n myöskin suloisiin blendereihin, jotka on ollut nyt suosittuja :)

-nanna:
Eikö ookkin ;) Tollasen setin kun sais! :)

Hanna: Niinpä! Sen vois laittaa ihan vaan koristeeksi keittiöön ja kutsua sitten vaikka naapuri kylään "Köhöhöm... otatko muuten kahvia...?" ;)