Thursday, 7 January 2010

Taas mekko!


Tässä toinen alelöytöni. Vero modan alerekissä roikkui yksi ainokainen tällainen mekko ja olihan se pakko ostaa!  Mekko on kauniin marjapuuron värinen, väljä ja laskeutuu ihanasti. Mekkoja on kyllä kaikista hankalinta vastustaa - rakastan niitä niiiiiin!

Okei, tää oli viimeinen kerta kun lataan bloggerin uudella editorilla noita isoja kuvia (vaakasuunnassa olevat kuvat), ihan kamalaksi mössöksi menee - pahoittelen :D

Mekko on nätti ilman vyötä ja vyön kanssa. Juhlavamman siitä saisi varmasti satiininauhalla ja rusetilla :)

10 comments:

V said...

Väri on ihana!Itse en ole vielä ehtinytkään käymään Suomen alennusmyynneillä, mutta asia korjataan heti viikonloppuna ;)

Marie said...

V:
Mustakin! :) En mäkään valitettavasti, kun kerran ehdin käväistä kaupungilla, koska tulin kipeeks :D Mut ehkä mä ehin vielä jotain saada ja varmasti Tukholmasta löytyy vähintään samat jutut, mitä Helsingistä :)

Hanna said...

Ihanat alelöydöt! :) En oo ehtiny käymään missään alessa, ensi viikolla vasta ja onko enää silloin mitään jäljellä :D No sit voi jo hyvällä syyllä ostella kesäksi kivoja vaatteita ;D
Ps. Pentikin sivuille oli tullut uusin kuvasto. Muistelisin että tykkäilit Pentikistä :)

Elena said...

Tosi kivan värinen, tulee Stella McCartneyn värimaailma mieleen! :) Miten kaikill on noin hienoja blogipohjia?? Noi on ihanat noi lumihiutaleet!! Mistä olen bongannut oman pohjasi...huom! Mä en osaa koodaa mitään enkä ehdi edes miettiä koko asiaa...;)

noona said...

kaunis mekko!

-L- said...

Katselin tuota samaista mekkoa aleissa, mutta jäi kauppaan, koska väljä malli tuntui liian erikoiselta. Mutmutmut, vitsit että näyttää ihanalta tuon mustan paksun vyön kanssa! Ihana! :)

Anniina said...

Tosi kaunis mekko, mulla on kans hankintalistalla joku tommonen juhlaan ja arkeen sopiva, vaalee lyhyt mekko/tunika. Tuo esim. on erittäin varteenotettava vaihtoehto :>

Marie said...

Hanna:
Oi, kiitti vinkistä - tykkäänhän minä ;) Multakin on mennyt alet välistä, mutta uskon ja toivon, että vielä ens viikolla löytyy jotain, laitetaan peukut pystyyn meille:D

Elena:
Voi kiitos =) Toi lumihiutale löysin muistaakseni googlettamalla snow effect html tai jotain :) Meillä tehtiin koulussa nettisivuja ja oon aiemminkin tehny ulkoasumuotoiluja, joten oon oppinut vaan kokeilemalla. Se on ihan helppoa, kunhan siihen pääsee sisään - rohkeasti vaan kokeilemaan ;)

Noona:
Kiitos! =)

-L-:
Kiitti :) Mäkin mietin eka mallia, mutta onneks oli vyö mukana ja pääsin testaamaan ja ostospäätös oli tehty :D

Anniina:
Kiitos :) Tuo vaikutaa musta myös monikäyttöiseltä, vaikka en oo vielä ehtinyt sitä edes pitää :) Mutta sopii musta arkeen ja juhlaan :)

pomme said...

Ihana löytö! Mekot on kyllä ihania. Välillä ihan jo huolestuttaa se, miten housut tuppaa jäämään kaappiin nykyisin.:) Mutta onhan se ollut jo catwalkeillakin pitkään nähtävissä, että mekkobuumi on meneillään.

Anonymous said...

mita olin etsimassa, kiitos