Thursday, 21 January 2010

Where's my doctor?


Arvatkaa kuka makaa sängyn pohjalla? Minulle tehtiin toissapäivänä pienenpieni kirurginen toimenpide varpaaseen, joten olen loppuviikon saikulla. Käveleminen on hieman hankalaa. Kaikista eniten ottaa päähän, että olen kuukauden lenkkeily-, korkkari- ja kapeiden kenkien kiellossa. Kävelen siis lenkkareilla, vaikka en edes saa lenkkeillä. How hot is that? :D No, en mä millään lenkkitossuilla ihan kävele, mut kyllä mä noita lenkkareiksi tai tennareiksi kuitenkin sanoisin. Nyt kelpais mustat matalavartiset Ugg-tyyliset pehmokengät, onko mitään havaintoja, myydäänkö niitä vielä jossain?

Yritän joka tapauksessa vastailla pian kommentteihinne ja suorittaa YSL-arvonnan, vaikka postiin tuskin pääsen enää tämän viikon puolella :)

16 comments:

Nanu said...

brandos.fi

:)

Marsu said...

Spiritstore-hell tarjoilee :))

Jasmina said...

Koitahan nopeesti parantua! Ugg kengät olis varmasti ihan unelmat tuos tilantees :)

Marie said...

Nanu: Kiitti vinkistä, olin jo unohtanut tuon saitin :)

Marsu: Oo, spritillä näkyy olevan nettikauppakin, kiitti vinkistä :)

Jasmina: Kiitoksia, yritetään! =) Olis kyllä ihan unelmat, kun on niin pehmoset :) Pitää koittaa löytää sellaset, toivottavasti nyt ei vaan ala heti sataa vettä;) EI ALA!!!! :D

Kaitaliina said...

Paljon paranemisia! Mutta onneksi(?) tämä tapahtui nyt, eikä esim vasta keväällä, silloin kun saattaisi olla todellinen kenkäongelma.

Hanna said...

Netissä myy ainakin www.brandos.fi sekä www.duetto.fi. Onkin Duetton valikoima näköjään tosi suppea ( jäljellä yhdet kengät :D ) kun ovat olleet alessa -30%. Omat UGG popot (Bailey Button värinä harmaa) tilasin brandokselta, hintaa oli se 190 €, mutta ovat ihan parhaat ja lämpimät ihanuudet. Feikeissä usein pohjat ovat todella liukkaat ja polkeentuvat rumasti lyttyyn.

Paranemisia! :)

Marie said...

Kaitaliina: Kiitos ja kiva, että muistutit,että asiassa on jotain positiivistakin:D Keväällä olis tosiaan kurjempaa! :)

Hanna:
Mä en ehkä ihan aitoja Uggeja raaski ostaa,kun tuskin niille muuten tulee kovasti käyttöä, koska vaikka ne kovin suloiset onkin, niin mun päälle ne jotenkin niin hyvin sovi kuin toisille :/ Mutta en tietenkään feikki-Uggeja ostaisi :) Jonkunlaiset versiot kuitenkin pehmokengistä olis kivat tähän tilanteeseen,toisaalta tuo liukas pohja ei kyllä kuulosta hyvältä ;)

Nantsu said...

oih, pikaisia paranemisia! :)

Marie said...

Nantsu: Kiitoksia paljon!! =)

V said...

voi sua parkaa :/ toivottavasti toivut nopeasti! <3

Marie said...

V: Voi, kiitos V <3 :) Hope soooo! :)

Pipari said...

piripää!!!

Marie said...

Pipari:
Pieneks piripääks kyl tunsin itseni eilen, kun tungin 7 lääkettä yhtäaikaa suuhun ;DD LOL, kamalaa :D

Pipari said...

:DD

Anonymous said...

millon taas postaat?:) odottelen innolla

Marie Keksi said...

Voi kiitos, mutta hä? :D Tänään postasin viimeksi www.youhadmeathellolove.blogspot.com =)