Friday 5 February 2010

Burberry - Mega Check Rainboot


Tukholman reissulta jäi kaivertamaan yksi asia mieltä. Noi Burberryn kumisaappaat on aivan ihanat ja jos vaan olis syksy ja olis satanut, olisin varmasti ostanut ne. Mä oon monta vuotta etsinyt kauniita kumppareita. Kerran näin Prismassa ihanat mustavalkoruutuiset kumpparit, mutta eipä niitä tietenkään ollut mun kokoa. Kävin Burberryn sivuilla katsomassa valikoimaa ja sieltä löytyi toisetkin tyylikkäät, kiiltävät mustat kumpparit. Löytysiköhän mistään hienoja, siroja kumppareita, joissa olis pieni korko? Kumpparihankinta, ainakaan vuorittomien, ei tosin ole älyttömän ajankohtaista nyt, mutta mutta...  Miiilikes! Mitäs pidätte? Omistatteko kumisaappaita tai onko teilläkin ollut ongelmia löytää hienoja saappaita?  

19 comments:

Hanna said...

Apua, noi mustat on ihanat! Oi että tollaset on pakko saada. Mun sydän kyllä itkee verta jos en saa tollasia :DNoi mustat ei oo niin Nokian kumisaapasmaiset ollenkaan- kaukana siitä :D
Hunterit ois kyllä toiset ihanuudet, mutta ne ovat jääneet ostamatta.
Mukavaa viikonloppua!

ja niin.. edelliseen postaukseen, laita vaan asukuvia edelleen tulemaan :)

Hanna said...

Tiedätkös muuten toimittaako tuo Burberryn nettikauppa Suomeen?

nellen said...

Kun tulee maalta niin ainut syy käyttää kumppareita on peltotöissä. En oo ikinä ymmärtäny kuviollisia kumppareita! Ne on kumpparit, peltokengät, eikä minkään maan koristelut tee niistä yhtään hienompia tai anna syytä käyttää kumppareita julkisilla paikoilla :) yäk!

Beanna said...

Hanna: No älä! :D Mäkin ehkä kallistun enemmän niiden puoleen, mutta toisaalta en haluis mustia kumppareita vaan just että niissä ois jotain piristävää :) Joo, koitan laittaa asuja useammin :)

Ainakin viime vuonna Burberry toimitti vielä Suomeen ,sen jälkeen en oo käynyt katsomassa. Postikulut tais olla aika korkeat, tyyliin 30e tai jotain :o Oiskohan noita saappaita Suomessa missään... :)

Niina: Aijaa, sä et selvästi tykkää :D Mun mielestä kumppareita voi käyttää ihan hyvin julkisilla paikoilla, Suomessahan sataa kuitenkin suht paljon ja kumpparit on täysin vesitiiviit :) Ei yksin kuviot teekään niistä hienompia, vaan tärkeämpi asia on mun mielestä muotoilu, noi Burberryn mustat on mun mielestä pohjaa lukuunottamatta melkein sen näköiset, ettei ne olisikaan kumisaappaat :)

Hanna said...

Mä kävin vielä Burberryn nettisivuilla katselemassa ja toimittavat Suomeen. Postikulut 24 € (eivät niinkään pahat kun ajattelee Suomen sisäisiä postikuluja)ja toimitusaika on 3-5 työpäivää.

Oon myös ehdottomasti sitä mieltä että kyllä vesisateessa ja kauheessa loskakelissä mä kyllä voisin kumisaappaat jalassa lähteä keskustaan, en ehkä nokialaisissa mutta noi mustat Burberryt heittäisin jalkaan milloin vain ;)
Vähän epäilen löytyyköhän noita Suomesta, EHKÄ täältä pk-seudulta voisi hyvällä tuurilla, mutta ei sit varmaan omaa kokoa :D

Taidankin maksella illalla Visa laskua ja laittaa tilausta menemään ;)

Nna said...

Räntäkelillä kumpparit on ihan uskomattomat. on kyllä tosi kauniit saappaat. itse päädyin ostamaan hait, mutta en mitään ällöä räiskyvää väriä (ok, joillain kirkkaat värit on ihan kivoja, itse tykkään hillitystä), omani ovat luonnonvalkoiset. sellainen himmeä vanha roosa oli myös jossain vaiheessa tuotannossa ja oli nätti.

Anna-Katri / Adalmina's Adventures said...

Kämp Gallerian yläkerrassa olevassa pikkuliikkeessä (en nyt muista nimeä) oli pari viikkoa sitten täysin samanlaiset Burberryn kumpparit, mutta vain vaaleanpuna-valkoisena! Himoitsin niitä itsekin, mutta olin juuri syksyllä ostanut tretornin tylsät kumpparit... :S

Joten jos väri vain kelpaa, niin käy katsomassa sieltä!

Beanna said...

Hanna: Vitsit, pitäiskö munkin? ;) Sit oltais samiksii ;D Joo ei toi oo paha toimituskulu tollasille isoille kumppareille, mut jos tilaa sielt jonkun hiuspannan, niin sit on vähän:D

Niinpä, omat koot on AINA loppu , se on varma! :D

Mun mielestä Nokian saappaat voi olla hienot siinä vaiheessa, jos ne on jonkun "täydellisen ilmestyksen" päällä rikkomassa kokonaisuutta. Esim. Doutsen Kroes, jolla olis Burberryn musta trenssi, punaiset huulet ja NOKIAN KUMPPARIT!! :D

Nna: Luonnonvalkoiset onkin kumppareissa hyvä väri, tai ainakin kuvittelisin että ne ei niin paljon likaantuis? Tai likaantuu, mutta ei pinty varmaan pahasti :) Noi on kyllä paras löytö tähän mennessä kumppareiden osalta, joten pitäisköhän tarttua tilaisuuteen... :)

Beanna said...

Adalmina: Kiitos vinkistä! =) Mä kattelin joskus aiemmin vaaleanpunaisia nova check-versioita, mutta luulen, että kyllästyisin väriin aika nopeasti...tai siis, että jos ei olis just sellanen "vaaleenpunainen-päivä" kun satais :D Toi vaaleanpunavalkoinen kuulostaa kyllä kivalta, mutta silti se arveluttaa..ehkä pitäis käydä kattoo ensin ;)

Alma said...

Voi, noi mustat on upeat! Ei tosiaankaan näytä ees yhtään kumisaappailta.

Beanna said...

Alma: Niinpä! Mustakaan ei näytä, päinvastoin näyttää niin ihanilta, että vois vetää jalkaan, kun vaan vähäsen tihkuis ;) sadepäiviin ois kyllä kiva saada tuollainen kunnon ilo, itse kun ainakin VIHAAN sadetta (paitsi kesällä) :D

Katri said...

Taisin ihastella Stockalla joskus ennen joulua juuri näitä Burberryn tyylikkäitä kumppareita. Nämä jos jotkut ovat todellakin tyylikkäät kumisaappaat isolla T:llä.

AnNiNa said...

Hei en tiedä muistanko oikein, mutta olisko Nelliinan blogissa vilahtanut joskus korolliset kumpparit...??? vois sieltä meinaan löytyy ostopaikkakin...

Anonymous said...

Sen Kämp gallerian liikkeen nimi on Womena ja samainen liike löytyy myös isosta omenasta. Jos ei toisesta löydy oikeaa kokoa, niin ehkä toisessa sitten on vielä jäljellä :) Jos vaan kiinnostaa niin kannattaa käydä siellä nopeasti,koska heille tulee aina todella pienet erät tavaraa ja käsittääkseni todella vähän täydennyksiä, jos ollenkaan.
-Anni.

Hanna said...

Tiedätkö... mä tilasin noi mustat :D Sun blogi on niin vaarallinen ;D
Tajusin vasta nyt että ois voinut tehdä kimppatilauksen tai jotain (tietty aina säästäis just postikuluissa) jos olisit halunnut tilailla.
Tulen sit tänne kertoilemaan millaiset ovat ;)

Beanna said...

KatriK: Samaa mieltä oon! Aivan ihanat, pitääkin käydä Stockalla kurkkaamassa, josko siellä vielä olis näitä :)

AnNiNa: Ahaa :) Kiitti vinkistä! :)

Anni: Ooo, kiitos tiedosta! :) Se on aina noissa pikkuputiikeissa just, että sieltä pitää kyllä napata heti mukaan, jos haluaa jotain ;)

Hanna: Hahaa, vaarallinen :D Niinpä, totta, ois voinut tehdäkin, mut en oo ees päättänyt viel kummat haluisin :D Joo kerro heti sit kun saat ne ja miten koko vastaa oikeaa jne.!! Toivottavasti ovat yhtä tyylikkäät ja tyylikäämmätkin, kun tuossa kuvassa!! =)

Anonymous said...

Korolliset kumpparit bongasin juurikin tänään Turun Nilsonissa, en pistänyt merkkiä mieleen, mutta kannattaa tiedustella ko. liikkeestä, tietävät varmaan mistä kengistä on kyse :)

Anna-Katri / Adalmina's Adventures said...

Ymmärrän täysin tuon "vaaleanpunainen päivä" ongelman! Itse ihastelen aina kaikkea super tyttömäistä ja vaaleanpunaista, mutta harvoin sattuu sellainen päivä, että vaaleanpunaista oikeasti käyttäisi. :)

Ja vielä yksi kumpparivihje: Guessin aleksin liikkeessä oli -40% alennuksessa sirot täysin valkoiset kumpparit!

Beanna said...

Anonymous: Oi! Kiitos vinkistä =)

Adalmina: Juu, se on kyllä aivan ihana väri, mutta pitää just osata yhdistää oikealla tavalla, ettei ole liian ....ööö...barbi? :D Tai sitten, ettei uskottavuus katoa ;D

Valkoiset kumpparitkin kuulostaa hienoilta!! :)