Wednesday, 3 February 2010

Kynttilänjalka


Kävin hakemassa Sokokselta tän maintisemani kolmihaaraisen  kynttilänjalan. Olen nyt tuijotellut sitä muutaman päivän ja miettinyt, että pidänkö sen vai palautanko. Tollainen on siis ollut mun ei-tärkeällä ostoslistalla jo pitkään, mutta en oo ikinä törmännyt tarpeeksi kivaan. Mut mitäs mieltä ootte, jatkaisinko etsimistä vai pitäisinkö tuon ostamani?

Tälläinen olis ehkä kivempi, eikö?

14 comments:

Anonymous said...

Saisko tohon kiinnitettyä kaikkea tilpehööriä? Kristalleja yms.

Soile said...

Oi; täältähän löytyi "Kynttilänjalka" blogikirjoituksen kautta mukava blogi, jäänpä seuraileen juttujasi:) Muuten olis kiva nähdä siinä paikassa tuo jalka, mihin olit sitä ajatellut, niin pystyis paremmin kertoon onko se liian pieni:)t.soile

Ocean said...

Musta toi on kyllä kaunis. Ja just sopivan yksinkertainen. :)

Marie Keksi said...

Anonymous: Sais varmaan, mut en varmaan halua ;) Mulla kyllä muutama lasikristalli odottaa jotain paikkaa minne ne vois ripustaa :)

Soile: Voi, miten kiva kuulla :)
Tajusin itsekin juuri, että en ollut muistanut ladata photobuckettiin sellaista kokonaisuuskuvaa valmiiksi, mut ehkä voin lisätä sen illalla :)

Ocean: Niin, toisaalta se on hyvä, että se on simppeli, enkä todellakaa mitään kamalan koristeellista haluisikaan, mutta ehkä pikkaisen koukeroisemman :) Miks pitää olla tällainen nirso? :D

Anonymous said...

Onpa sulla isot ongelmat!

elizabeth said...

Nätti on kynttelikkö :)
Mä ihastuin sellaseen isoon, aika korkeaan hopeanväriseen yksilöön, jonka bongasin Alvhemin sivuilta. Sellasta vois pitää ihan lattiallakin!

Pipari said...

mä näin joulun alla just tollasen kuvan näkösen kynttilänjalan kodin anttilassa!

Inna said...

Kodin Terrassa oli tuollaisia kynttilänjalkoja niinkuin tuossa viimeisessä kuvassa. Hinta taisi olla parisen kymppiä =)

Marie Keksi said...

Anonymous: No, niinpä! Elämä on sairaan kivaa, kun ei tarvii kuolehtia mistään isoimmista murheista ;)

Elizabeth: Hmmm, Pentikillähän on se yks iso viishaaranen lattiamalli, mä halusin sen niin paljon, mut se maksaa 200e ja ei oo ihan ykkösenä shoppailulistalla, joten joutuu ehkä vähän odottamaan sitä ;)

Pipari: Ahaa, pitää käydä kattoo, kiitos vinkistä :) Hmmm, missähän on Kodin 1:siä, nyt kun se Kaisaniemi lopetti tai oiskohan Anttilassa samoja :o

Inna:
Kiitti vinkistä! Täytyypä katsoa jos pääsis käymään siellä :)

.Sini. said...

Ainakin Pentikissä näkyi olevan vastaavan tyylisiä, käyppä kurkistamassa jos olisivat enemmän sitä mitä etsit :)

Marie Keksi said...

.Sini.:
Ahaa,kiitos vinkistä! Hmmm, missä Pentikissä näit? Mä en löytänyt kuin niitä jättijalkoja, jotka kyllä kelpais myös :)

Nna said...

Meillä on Pentikin hopeoitu kynttilänjalka, jossa on tosin viisi haaraa. se on ainakin upea (kyllä tuokin tosin mielestäni on). en tiedä, onko niitä enää myynnissä, kun nettisivuilla ei ollut.

Marie Keksi said...

Nna:
Mä käväsin Pentikissä + Pentikin osastolla Stockalla ja Sokoksella, mutta niistä ei ainakaan löytynyt :/ Ehkä pitäis käydä/soittaa muihinkin Pentikin liikkeisiin, josko jossain olisi :)

.Sini. said...

Itse näin ainakin Sellon Pentikissä, muistelisin että kyseinen, mielestäni suht normikokoinen jalka oli vielä näyteikkunassa. Toivottavasti löydät mieleisen :)