Sunday 21 February 2010

My little kitchen

Tässä vihdoin kuvapläjäys keittiöstäni :)
Tää tiskirätti oli se ihana pieni Porvoon ostos :D Sopii mun mustavalkoiseen keittiöön paremmin kuin hyvin ja kun aiemmin piilotin rätit aina tiskikaappiin, niin tätä kehtaa pitää esilläkin.
Roosa nauha-sakset on lempparini. Valkoisen koristenkulhon ostin kuivaustelineeksi sen reikien takia Kodin ykkösestä. Hemtexin pumpusta löytyy tiskiainetta.


En ole vieläkään löytänyt kivaa keittiön lamppua, joten hommasin siihen väliaikaisen varjostimen.
Ottamani kuva Bulevardilta.
Ruman mikron olen piiloittanut jääkaapin yläpuolella olevaan kaappiin.

Mustat verhot vaihtuu varmasti keväämmällä vaaleiksi! Mua himottais vaaleat sitruunan keltaiset verhot, vaikka se ei ole koskaan kuulunut sisustusväri mieltymyksiini aiemmin :)
Lattian nurkassa on pieni paperikassi, johon laitan pöytälukemiset.
Tälle seinälle haluaisin keksiä jotain. Tuo pikkutaulu näyttää vähän hölmöltä, mutta se lähtee sitten kun saan oman taulusarjani tehtyä. Mitä pidätte keittiöstäni?

26 comments:

Anonymous said...

Näyttää ihaalta ja oi toi paistinpannu<3

Nantsu said...

Hieno ja kivoja ykstiyiskohtia! =)

Alma said...

Toi golfaavat leidit -taulu on ihan äly hieno!:)

Anonymous said...

Heiii mistä tuo ihana vaaleanpunainen paistinpannu mahtaa olla..?? Pakko saada! :D Ja ihana vintage-henkinen staili sulla kotona :)

TeeCoo said...

Ihana! Niin kodikasta, kauniita, persoonallisia yksityiskohtia :)

Pipari said...

onks toi viinilasi mua varten?

Saikku said...

Oikein söpö ja ihanan pieni keittiö! Väri valinnat on sopii tosi hyvin yhteen. Oon aika kade, kun oma keittiö ei ole noin kiva :D Rumaa pyökkiä ja kupari kahvat ovissa. Noh, ehkä joku kerta innostun sisutaan ja vaihtamaan kahvoja :)

Mutta tykkään! Esittelehän loputkin asunnosta :)

Beanna said...

-nanna: Kiitos! Pistinpannu on kyllä niin suloinen :) Sain sen lahjaksi ystävältäni.

Nantsu: Kiitti =) Mua ärsyttää eniten toi peltinen työtaso keittiössä, mutta muuten oon siihen ihan tyytyväinen :)

Alma: Mä löysin sen joskus Prismasta :D Mut se vaan jotenkin "puhutteli" mua ja jäin miettimään sitä ja lopulta hain sen kotiin, se on musta hauska :D Niin ja toiseksi asuin aiemmin golf-rangen vieressä ja kattelin partislta aina siihen, niin ton kuvan tausta näyttää samalta, kun sen rangen takana olevat maisemat :)

Anonymous: Toi on Roosa Nauha-pannu, sain sen tosiaan vuonna 2009 tammikuussa lahjaksi. En tiedä miten niitä löytyy vielä, mutta ihan Stockalla, Anttilassa ja Prismassa niihin esim törmäilin :) Noi Roosa Nauha sakset sain hommattua Fiskarsin tehtaalta kun kampanja oli loppu enkä löytänyt niitä mistään. Myöhemmin kuulin, että esim. jossain pienemmillä paikkakunilla oli saksia jäljellä jossain kaupoissa. Olikohan sen nimi joku Säästöpörssi, mutta sellaisesta voi hyvinkin löytyä noita pannujakin, jos ne on isommista kaupoista loppunut jo? :)

Teecoo: Kiitos, ihanasti sanottu! =) Jos asunto olis oma, niin ainakin työtaso lähtisi vaihtoon, mutta vuokra-asunnon keittiöksi tää kelpaa vallan hyvin :)

Pipari: Joo se odottaa (ja pölyttyy..) sua viini-iltaan! Tuo viiniä sitten! :)

Roxie: Kiitos! :) Entäs jos maalailisit valkoiseksi? Ja tosiaan kahvojen vaihtokin piristää kummasti =) Mä jos löydän yhdet valkoiset kahvat jostain, niin varmaan vaihdan vielä uudestaankin kahvat :D Juu, esittelen :)

Anonymous said...

Veitsiä ei saisi kuivattaa/säilyttää noin terä alaspäin. Syytä en muista, mutta näin on sanonut kokkiäitini aina. :)

Beanna said...

Anonymous: Ahaa, en ole aiemmin kuullutkaan :) Luulisin, että sillä on tekemistä veitsen tylsistymisen kanssa (ja pään katkeamisen mahdollisesti, meinaan mulla on käynyt niin jo uusimmankin veitsen kanssa) tai jotain :) Onneksi tuo on halpa semi ok veitsi, niin ei haittaa ;) Mutta hyvä muistaa tämä sitten jos ostan hyvät veitset :)

Unknown said...

Voi, meillä näyttää olevan niin sama maku - eli todella kiva keittiö!
Ja italilaisten viinien suurena ihailijana suuri plussa Valpolicellasta! :)

Hanna said...

Samaa mieltä roxien kanssa!
Roosanauha sakset on myös mun lempparit. Ostin sellaisen setin missä on isot & pienet sakset!
Ja aivan upee toi sun ottama kuva ♥, mä haluun kans tollasen!
Lexingtonin pyyhkeitä löytyy myös täältä, he avaavat myös nettikaupan! hih. pitää katsella mitä sieltä löytyy.
anteeksi mahd. kirjoitusvirheet, oon kauheessa flunssassa :( ainakin aikaa selailla kaikkii blogeja :D

Beanna said...

Eerika: Kiitos, hauska kuulla! :) Hih, mä sain ton lahjaksi, niin en oo vielä maistanut, mutta nyt tiedän mitä odottaa ;)

Hanna: Kiitos Hanna! :) Noi Roosa nauhat on sellasia pieni vaaleanpunaisia piristyksiä, joilla voi sisustaa vaaleanpunaisella, mutta tyylillä ;) Mua hämää kun tossa kuvassa on noi autot, mut otappa nyt Bulevardista autoton kuva aurinkoisena kesäpäivänä:D Oiiii, avaa vai - miten kivaa =) Voi, paranemisia sulle!<3

Pipari said...

voin tuoda vettä!

Cherry/Kirsi said...

Sun koko asunto on niin kaunis ja pelkistetty, tykkään tosi paljon. Ja rakastan tota sun bulevarditaulua! Oon saanu paljon inspistä blogimaailmasta ja aion laittaa paljon mustavalkokuvia seinille sitten joskus :)

Mikaela said...

Mistä nuo keittiön kaappien vetimet mahtaa olla peräisin? Tyylikkäät ovat!

Beanna said...

Happy Place: Löysin ne eBaysta :) Sieltä löytyy mun mielestä aika hyvin erilaisia kahvoja ja tulee varmasti postikulujen kanssakin samanhintaisiksi tai jopa halvemmiksi kuin kaikki Suomesta löytämäni kahvat :) Valikoima on vaihteleva, mutta ainakin aika ajoin todella hyvä!

Beanna said...

Happy Place: Löysin ne eBaysta :) Sieltä löytyy mun mielestä aika hyvin erilaisia kahvoja ja tulee varmasti postikulujen kanssakin samanhintaisiksi tai jopa halvemmiksi kuin kaikki Suomesta löytämäni kahvat :) Valikoima on vaihteleva, mutta ainakin aika ajoin todella hyvä!

Anonymous said...

Hei,

sun keittiön pöytä on sellaista sävyä ja näköä, jota olen etsiskellyt - mistä mahtaa pöytä (tai sen petsi) olla kotoisin?

T. S

Beanna said...

S: Molemmat on Ikeasta, eli oon maalannut ton Ikean mustalla Behandla-kuultomaalilla, siitä tulee musta vasta monen kerroksen jälkeen ja tuossa on vain 1 kerros, kahdella kerroksellakin se näyttäisi vielä ihan ruskealta :)

Anonymous said...

Hei,

tosi ihana keittiö kaikilta muilta osin mutta olet valitettavasti pilannut upeat vanhat kaapit karmeilla blingbling-vetimillä. :/

Ei sovi ollenkaan niiden tyyliin eikä oikeastaan noihin tavaroihisikaan...muuten tosiaan suloinen tila ja ihanat värit.

Beanna said...

Anonymous:
Kiitos :) Bling bling-vetimet? Kotonamme kaikissa upeissa antiikki- lipastoissa ja kirjahyllyissä on ollut lähes samanlaiset vetimet, joten mulle nuo tuo mieleen enemmänkin vanhanaikaisen tunnelman kuin blingblingin :D Ja kaapeissa tosiaan oli aiemmin muoviset mustat vetimet ja mun mielestä ne juuri laski vanhojen upeiden kaapien ulkonäköä. Mut makunsa kullakin, mun mielestä sopii myös keittiön tunnelmaan oikein hyvin :)

Petite mademoiselle J said...

Lueskelin blogiasi näin aamutuimaan vielä vähän lisää ja huomasin, että sinullakin on tuollainen Pentikin lasipurkki. Olin viime syksyn ulkomailla, mutta kävin Pentikin nettisivuilla ja huomasin nuo purkit. Heti kun tulin Suomeen rynnistin Pentikille, mutta siellä oli enää pieniä purkkeja jäljellä. Mutta olen onnellinen edes siitä :)

Beanna said...

Petite Mademoisella J: Voi ei, mutta onneksi sait edes pienen! Musta ne pienetkin oli superihania ja oisin halunnut molemmat niistäkin, mutta ne ehti sitten loppua, kun mietin taas liian pitkään :D Aluksi oli kyllä vaikea päättää ison ja pienien välillä, kun iso oli tavallaan tarpeellisempi ja halusin nimenomaan ison, mutta pienet oli musta taas nätimmän muotoisia :) Liian paljon aina kaikkea ihanaa! :)

Anonymous said...

tosi kodikas pikkuinen <3
ihanat värit sulla ja kekseliäisuuttä käytetty. ei mikään tavallinen!

Beanna said...

Anonymous: Voi kiitos <3 :) Välillä mietin, että onko liikaa mustaa ja tummaa, mutta kyllähän sen ilmeen voi muuttaa helposti vaaleilla verhoilla ja vaikkapa pöytäliinalla :) Nyt saa kyllä olla vielä mustaa :)