Friday 19 February 2010

Neverfull

Äääh...olen saanut taas uuden himon kohteen! Haluaisin Louis Vuittonin Neverfull-laukun GM:nä tai MM:nä.  Tarvitsisin kyllä seuraavaksi varmaankin mustan laukun, mutta himoille ei voi mitään ja kaikestahan saa haaveilla. Nyt vaan mietin kuosia (ihan kun olisin menossa jo ostamaan tuota..eeen...)...Olen aika kyllästynyt Monogram-kuosiin ja uudet laukut eivät oikein sytytä vaaleiden nahkaosien takia, mutta tykkään monogramlaukuista kyllä paljon patinoituneina. Sitä pitäisi kyllä hetki odottaa, paitsi jos löytäisin sellaisen valmiiksi käytettynä esim. huuto.netistä. Toisaalta himoitsen myös Damier-kuosia sekä Ebenea että Azuria. Yhdisteltävyyden takia kallistuisin kuitenkin ruskeaan. Mulla oli joskus kierrätyskeskuksesta löydetty ihana ruskea laukku ja se oli saman mallinen tämän kanssa, joten mallin tiedän olevan mulle täydelinen!






Laukku näyttää kivalta myös ympärikäännettynä (eriasia tuleeko niin tehtyä)ja kivoin sisävuori on mielestäni Monogrammissa ja Azurissa. Pysyykö Azur muuten hyvin puhtaana? :)  Mikä on kivoin?

P.S. Sain muuten viiihdoin kuvattua keittiöpostauksen kuvat kokonaan, eli varmaankin viikonlopun aikana laitan keittiöpostauksen tulemaan! Huomenna on luvassa ystäväni 20.v synttärit ja luvassa on mm. mexicolaista ruokaa, nam! :)

21 comments:

Char and the city - Divaaniblogit said...

Oii, ihanaa, sisustuskuvia, ja ohh, ihana laukku! :) Ihanaa viikonloppua :)

Beanna said...

On, mä haluuuuuuuuuuuuuuuun sen! ;)
Joo, tulevat kuvat saa vihdoin päästä ilman kriteeritarkastusta blogiin, kun en saa muuten koskaan tehtyä sitä postausta :D
Kiitos samoin sulle Char! =)

Anonymous said...

oon sale et oot sama tyyppi kuin anni laihtuu blogin kirjoittaja :D

terv. vainoharhainen :D

Beanna said...

Vainoharhainen:
En oo :D

Madison said...

Suosittelen kylla kyseista laukkua,mulla ollut syksysta 2007 enka ole kyllastymassa laisinkaan. Keskikoko taydellinen. tavaraa mahtuu sisaan ja lentokoneessa ehdoton! :)
Mun silmaa miellyttaa eniten monogram kuvio,mika multakin loytyy.
Hih.

Beanna said...

madison:
Oooo, hyvä ettet oo kyllästyny ja en usko että itsekään kyllästyisin =) Ja jos niin kävisi, niin huomasin, että noista saa käytettyinä melkein täyden hinnan takas, mutta laatulaukuthan ne vaan paranee vanhetessaan :)

Ihanaa, just tällaisia suositteluja kaipasin, että voin alkaa haaveilemaan pikkasen vakavammin tätä ;) Pitää mennä LV:lle joku päivä kurkkimaan ja nostamaan kuumetta, hihi :)

Anni said...

Mulla on toi Neverfull monogramina ja se on se keskikokoinen. Ihan huippu käytännöllinen laukku. Se on ollu mulla nyt vuoden ja nahkaosat on jo kivasti patinoitunut. Mulla on damierin azur pochette, joka on ollut kovassa käytössä matkoilla ja baarissa ja ei oo kyllä miksikään menny. Tohon materiaaliin ei lika tartu ja vaikka siihen jotain tuliskin, niin se on helppo pyyhkästä kosteella puhtaaksi. Eli voin todella suositella azuria, mulla ei oo reilussa vuodessa menny miksikään. Oon sen verran hurahtanut noihin neverfulleihin, että aikeissa olisi ostaa se isoin versio juuri damier azurina :)

Madison said...

Sellanen tuli viela mieleen,etta jos jotain negatiivista siita pitaa sanoa niin minua hairitsee hieman etta sisalla on vain yksi vetoketjullinen tasku nuin isossa laukussa.
Pienemmat tavarat meinaa kadota,kun ei kaikkea voi siihen yhteen taskuun survoa. :)
Mutta minulla pelastaa mini pochette minka laitan kiinni niihin " koukkuihin " ja sehan menee pienena iltalaukkunakin.

Toinen pointti ehka, etta valilla laukku on tiella varsinkin jos on paljon ihmisia ja silla laukulla " tonii " helposti muita ja shoppailussa rekkien valissa turhan iso. :)

Olikohan tassa kommentissa nyt mitaan jarkea? :D No, lahetanpa kuitenkin!

Anna-Katri / Adalmina's Adventures said...

Laukkuhaaveita, ihanaa! Mun mielestä Monogram-kuosi on jo ehkä liian yleinen... Ja tuo vaalea nahka ruskeassa laukussa hieman laimea. Jos tyylikkään ruskean haluat, niin ehdottomasti sulle soveltuva laukku olisi ruskea Damier! Ja kokemuksella voin sanoa, että Damierin harmoniset ruskeat sävyt soveltuvat asuun kuin asuun! :)

Näin muuten pari vuotta sitten ihanasti patinoituneen monogram-laukun Fredalla sijaitsevassa Eila Nor Second Hand -liikkeessä. Joku ukki oli sen sinne tuonut kun mummelista oli aika jättänyt... :S Kyseisessä liikkeessä voi tehdä muitakin löytöjä, esim. Hermesin silkkihuovin, Marc Jacobsin korkkarit!

Maii said...

Itselläni on säästökassa perustettuna tuohon Damier-kuosiseen :)! En malta odottaa, että pääsen tämän ihanuuden hakemaan kotiin!!!

Kaitaliina said...

Mä haaveilen LV:n Damier Azur Canvasista. Sen vuoro on heti Bayswaterin chocolaten jälkeen:) Eli Azur miellyttää mun silmää eniten!

Anonymous said...

Toi eka on aivan ihana! Oikeestaan ihan täydellinen :D Sopis sulle varmasti perfecto! :)

Elisabeth said...

Neverfull on kyllä loistavan mallinen. Mä kun oon sellanen että raahaan aina paljon tavaraa mukanani, niin tonne kyllä mahtuu vaikka mulla se kaikkein isoin ei olekaan, vaan MM. Myyjä suositteli mulle eka sitä GM:ää ja sano että on hänen mielestään ainoa vaihtoehto oikeastaan sen laukun kooksi. Kuitenkin kun kokeilin sitä olalle, se näyttii aivan valtavalta ja päädyin siis keskikokoon. Sinnekin mahtuu esim. koulukirjat, meikkipussi, lompakko ym oikein hyvin. Ja toi vetskarillinen sisätasku on iso plussa! Mulla siis Damier ebenenä ja se on tosi helppo yhdistää kaiken kanssa.

Ida said...

Rakastan tota laukkua, itselläni on GM ja perus Monogram. <3 love! ;) Hyvää viikonloppua ja synttäri bileitä.

Hanna said...

Hih mitäs ihanuus laukkuja täällä taas on ;) Mä en kauheesti lämpene tolle Monogram-kuosille :/
Mun ehdottomat laukkulempparit on kuitenkin Mulberryllä (ylläri :D)
Kivaa viikonloppua! :)

Beanna said...

Anni: Ooo, kiva kuulla! =) Noista on kyllä tosi vaikee päättää, että minkä haluis, mut onneks voi vähän aikaa miettiä tai myöhemminhän voi ostaa toisen, niinkuin sinä ;)

Madison: Haha :D Ihan hyvä tietää. Isot laukut kyllä tuppaa olevan "tiellä" ja varsinkin kun on hienompi laukku niin pelkää aina et joku tönijä naarmuttaa sitä tai jotain :D

Adalmina: Mulla on sama, etten oikein tykkää noista vaaleista nahkoista, patinoitunut on ehdottomasti kivemman näköistä! :) Mä luulen, että kallistuisin vähän enemmän sen Damier ebenen puoleen, ellen sitten löydä oikein kauniisti patinoitunutta monogrammia hyvään hintaan :) Mut uutena ostaisin kyllä ruskean Damierin :)

Voi, en oo siellä käynytkään. Tossa Fredalla viiskulmassakin kun oon niitä ihania 2nd hand-liikkeitä, niin ne on niin auki, etten oikeen ikinä ehdi sinne :( Seuraavalla sairaslomapäivällä pitää muistaa!!! :D

Maii: Munkin pitää varmaan alkaa säästää siihen, oon vaan tosi huono säästämään :D

Kaitaliina: Se on niin ihanan raikas! Onneks LV:llä on niin paljon kaikkea pientäkin kivaa, että voi ostaa Azuria vaikka sitten jonain muuna, jos ei ihan laukkua uskaltais ostaa =) Ja Bayswater chocolate<3 Niitä oli muuten huuto.netissä 3 kpl vähän aikaa sitten, vähän teki mieli! :o

-nanna: Hih, kiitos ihana! =D Sen verran oon ehtinyt jo harkitsemaan, että ainakin ruskean haluan! ;)

elizabeth: Mä oon kun oon katellut ohikulkevia Neverfulleja, niin en osaa ihan sanoa, että onko ne ollut MM vai GM, mutta tuolta LV:n sivuilta kattelin niitä mittoja, niin tuli vaan mieleen, että mistähän kohtaa se leveysmitta (n.20cm) on otettu MM:ssä? :) Mä oon aika pitkä ja haluaisin kuitenkin, että se laukku näyttää tarpeeksi isolta =) Toi MM kuulostaa kyllä aika samankokoiselta, kun mun entinen kierrätyskeskuslaukku, joka oli samanmallinen ja täydellinen kokonsa puolesta, sieltä multa löytyi samoja juttuja sisältä meinaan :)

Ida: Ooo, ihanaa! Ja kiva kun mun lukijoilla on niin monella toi, niin sain heti hyviä suositteluja kasapäin, hihiii ;)<3 Kiitoksia samoin Ida! =)

Beanna said...

Hanna: Muakin vähän epäilyttää se.. ainakin ilman patinaa :) Mut Mäkin oon enemmän Mulberryn tyttö, mut ei kai ne loukkaannu, jos käyn vähän naapuriliikkeessä ;) <3 Kiitos samoin Hanna, pidä hauskaa!=)

nora said...

Myös mä oon vuoden ajan kuolannut tuota laukkua, ku se vaikuttaa tosiaan aika käytännölliseltä ja tavaraa mahtuu sisään aika paljon :D

Mut ainoa asia mikä tuossa huolettaa, ku en oo livenä päässy testaamaan, että haittaako tuo "avonaisuus" laukun käyttöä? Kun siinä ei oo mitään vetoketjua tai läppää millä laukun saisi suljettua.. Ettei sieltä vaan pääsis mitään tippumaan :/ Tai tavarat pääse kastuun jos sataa tms. Ois kiva jos sais kommenttia joltai kenellä tuo laukku jo on ;)

Mulla itellä on mulberryn bayswater mut se meinaa välillä käydä ahtaaks jos on esim. koulukirjat ja läppäri mukana :(

Beanna said...

Nora: Totta muuten! Mulla on toisaalta kyllä ollutkkin aiemmin monesti vetoketjuton laukku. Ei sieltä kyllä mitään oo tippunut, mutta väkitungoksessa välillä tulee vainoharhainen olo :D

Ooo Bayswater<3

Kiira said...

Mulberry-tyttö täällä hei :)

Minäkin olen koukuttunut tuohon Neverfulliin ja monogrammilla keskikokoisena. On kait sitten pakko käydä vieraissa. Kilpailevana vaihtoehtona on chokolate Baysin pikkusiskoksi East West Bays oakina - hmmm. Vaikeaa kun en osaa päättää - vai pitäisikö ottaa molemmat.

Ps. Ihana, ihana blogi.

Beanna said...

Kiira:
Moikka Mulberry-tyttö! :D
Ja kiitos oikein paljon, ihana, että tykkäät!! =)

Upeiden laukkujen kanssa tulee kyllä valinnan vaikeus eteen! :) Kait se pitää vaan ostaa se mikä tuntuu sillä hetkellä parhaalta ja muistuttaa itseään, että ei ne klassikot mihinkään katoo ;)

Ja jos tulee valitua väärin ja harmittaa, niin laatulaukuista saa käytettynäkin suurimman osan takaisin myymällä :)