Thursday, 15 April 2010

Maalari maalas kaiken valkoiseksi.

Näin muuttui beige valkoiseksi. Harkitsen vielä sitä vaalean harmaata, mutta toisaalta pidän näistäkin älyttömästi. Vaikka beiget toikin lämpöä sisustukseen, niin nyt huone näyttää todella raikkaalta ja se mahdollistaa esimerkiksi värikkäiden tyynyliinojen tai värillisten verhojen hankinnan kesäksi. Tässä tikkaat ennen maalausta. Lisää kuvia tikkaista sitten, kun saan jonkinlaisen olohuone/makuuhuonepostauksen tehtyä :)

13 comments:

La Petite Princesse said...

Onpas kivat! Ja tuo rosoinen vaikutelma :) Nappi valinta!

Marie Keksi said...

La Petite Princesse: Jo ne on vähän "kärsineen" näköiset tikkaat, mutta tykkään juuri siitä lookista ;) Valkoinen on ainakin parempi kuin beige :)

Anonymous said...

Kärsineen tai paremminkin ihanan vanhan näköiset tikkaat :) Mun mielestä tuo valkea on aika veikeän näkönen valinta, nuo kirjat näyttää jotenkin leijuvan tuossa seinällä. Alun perin olisin kannattanut todella vaalean harmaata, mutta taisimpa muuttaa juuri mieleni, niin naismaista :D

Marie Keksi said...

livinghygge:
Totta ;) Mietin samaa, näyttää kivalta, kun tikkaat näyttää lähes "seinään piirretyiltä" ja räikeät kirjat pomppaa esiin siitä :) Mieltä saa aina muuttaa - monta kertaa päivässä ;D

V said...

noistahan tuli kivat :) ja ihana kun saa taas maalata uusiksi jos alkaa kyllästyttää ;)

Marie Keksi said...

V: Oon myös tyytyväinen tulokseen - onneksi uskalsin tarttua taas pensseliin =) Ja niiiiimpä, maali on parhaimpia keksintöjä! ;DD

Pipari said...

looking good:) tykkäisin myös itse sisustustikkaista, mutta koen ne meille liian romanttisiksi.

Marie Keksi said...

Pipari: Jeiii! =) Höpöhöpö, ostatte vaan tarpeeksi pelkistetyt tai modernit, niin sopii ihan hyvin ;)

Alma said...

Hyvää jälkeä ja mustakin noi pienet halkeamat puussa vain sopii siihen. Kotipostaukset on parhautta, eli sellaista odotellessa.:)

ulriikka said...

nyt vasta laitan ensimmäisen kommenttini tänne, vaikka olen seurannut tätä jo pidemmän aikaa :) ihanan raikkaita kuvia ja muutenkin hyväntuulinen blogi!

p.s. tikkaat ovat valkoisena kaikista parhaimmat :)

Marie Keksi said...

Alma: Kiitos! On ne halkeamat ihan kivoja kieltämättä, nyt näkyy vielä selvemmin kun on valkoset :) Jonkunlainen ainakin luvassa ;)

Ulriikka: Mukavaa, että laitoit kommentin, on aina kiva kuulla lukijoista! =) Ja kiitoksia paljon kehuista, hihi! :)

Jee! Hyvä valinta siis. Ehkä saavatkin jäädä valkoisiksi ;)

Laura said...

Nätit tuli :)
Oon jo vuoden verran yrittänyt etsiä meille makkariin kivoja tikkaita joko mustina tai valkoisina. Onko vinkkejä mistä löytyisi?

Marie Keksi said...

Laura: Kiva, kiitos :) Hmmmmmph. En oikein tiedä. Itse sain noi Mangon näytetikkunasta. Tietenkin aina voi maalata, eli kantsii katsoa myös muun värisiä tikkaita :) Pentikillä oli ainakin jossain vaiheessa jonkinlaiset tikkat, mutta en muista minkälaiset :D