Wednesday, 7 April 2010

Tolix

Näin muutama yö sitten unta, että olin saanut valkoisen Tolix-jakkaran lahjaksi ja sovittelin sitä keittiöön. Ihastelin sitä sänkyni vierestä ja sitten heräsin ja tuijotin samaan kohtaan, johon ei ikävä kyllä ollut ilmestynyt Tolix-jakkaraa. Uneni oli selvä merkki siitä, että minun on pakko hankkia Tolix-jakkara, eikö niin? ;D Työmatkallani menen usein Kruununhaan kautta ja ihastelen näitä erään putiikin ikkunassa. Nojalliset kermanväriset olisivat minusta ihastuttavat keittiöön, tosin tuolla  toisella vieressä olevalla mallilla, mutta olen nyt kuitenkin miettinyt ihan vain tuollaista jakkaraa.Löytyisiköhän sellaista kerman värisenä...? No, mikä tahansa alla olevista kyllä kelpaisi minulle! Kelpaisiko sinulle?

22 comments:

Char said...

Mä oon miettinyt tuollaista jakkaraa meidän pieneen avokeittiöön, tai sen läheisyyteen :) tasonkulmalla voisi hörppiä aamulattea jos saisi jakkaran jonka vetäistä pepun alle! Kermanvärinen on todella kaunis, mutta meille ehkä tuo joku noista kolmesta. Nimim. en osaa valita yhtä :D

Pipari said...

en tykkää:/

Marie Keksi said...

Char: Oi kuulostaa hyvältä =) Niipä! miten noista voiskaan valita ainoastaan yhtä, menee eikutteluksi kun pitäis sanoa yksi :D Tosin monta erilaista pöydän ympärillä vois myös toimia...hmmm :)

Pipari: Mä TYKKÄÄN ;) Ossilla ja Miikalla on salkkareis vissiin tommoset, jos muistan oikein :D

Pipari said...

No sitte mä tykkään;D noei. Mut ethän säkää tykänny gantin tyynyistä:D

hei mennääks joku päivä ikeaan? voisin ostaa sen lipaston:p ja pitäis ostaa henkareita ja muutaki pientä sälää

Marie Keksi said...

Pipari: Haha :DD Huom. TÄHTItyynyistä!! Ja ehkä tykkään ihanihan vähän niistä pikkutähtisistä vaaleanharmaista ;)

Mennää vaan! Mä oon käyny siel tän vuoden puolel jo varmaan 5 tai 6 kertaa, mut aina löytyy lisää ostettavaa :D Voidais mennä 15. (palkka)päivän jälkeen? Tai no ei mul kyl nyt mitää kallista ostosta oo mieles, et oikeestaan voidaan mennä aiemminkin :)

Pipari said...

Ainii joo sori;)

Voidaa mennä palkkapäivän jälkee:) munki pitää eka tehä suursiivous sadulla, ni saan siitä palkan ja rahaa lipastoon:D (eiku siis lipastolla tarkotanki sitä vitriiniä, en tajuu miks sanon sitä lipastoks)

Burlesque said...

muhunkaan noi ei kauheesti iske :O

Marie Keksi said...

Pipari: Joo kuulostaa hyvältä! =) Mä sanonkin aina mun lipastoa hyllyksi....siis wtf? :D

Burlesque:
Eikö edes tuo valkoinen pieni söpö? :D No ei vaiskaan, no on kyllä sen verran erikoisia, että ei varmaan sovi kaikkien makuun, vaikka mielestäni ne sopis kuitenkin monenlaiseen tyyliin :)

Pipari said...

joo emmä tajuu, ehkä ollaan kehareita

Anonymous said...

Itse olen nähnyt kans pariin otteeseen unta Kartellin Bourgie-valaisimesta, olisikohan aika vihdoin ja viimein hankkia se ihanuus?:)

Marie Keksi said...

Pipari: Kehonrakentajia? :o

Jenni: Oiii, ehkäpä olis =) Mäkin haluan nähdä Bourgiesta unta, eli saada ostosvinkkejä :D Se on kyllä ihana! :)

Tommi said...

Vaikka olenkin Kartell-mies, niin nämä näyttävät halvoilta ja en pidä :(

Pipari said...

MarieK, joooooooooooo:DDDDD olin unohtanu ton jutun;DDD reps!

Marie Keksi said...

Tommi: Höh ;( Must ainakin toi valkoinen jakkara on ylisöpö, eikä se ainakaan näytä yhtään halvalta mun mielestä :)

Pipari: Mäki melkein :DDD

antsu said...

päivänasu kuvia ! :)

Marie Keksi said...

antsu: Ääääk! Ainii :D Joo, kiitos muistutuksesta, pakko yrittää nyt tosissaan tsempata tämän kanssa! ;)

Alma said...

Tykkään. Varsinkin jos muu kalustus olisi "pehmeää" ja romanttisempaa, niin tuo toisi kivan rosoisen kontrastin.

Marie Keksi said...

Alma: Osuit naulan kantaan! ;) Juuri tuota minäkin ajattelin, vaikka toisaalta tuo tuoli minusta sopiikin monenlaiseen sisustukseen, mutta omissa visioissa juuri tuolla tavalla! :)

Jenny said...

Kivanoloinen blogi, tulen toistekin :). Itse olen bloggaajana ihan newbie, joten koetan blogilistan kautta bongailla kollegoita. Ja mulle toi valkoinen jakkara. Ehdottomasti valkoinen.

Anonymous said...

Mietin jonkin aikaa, kehtaanko kirjoittaa tätä, koska en halua olla "negative-nelly", loukata ketään tai muutenkaan keittää mitään "soppaa" (en tarkoita juuri tätä blogia, mutta on sekin nähty, että ihmiset tosiaan saavat makuasioistakin riidan aikaiseksi...).

Minulle tuo kermanvärinen, käsinojallinen versio tuo mieleen muovisen pihakalustesarjan tuolin ja sairaalan/tk:n pesutuolin risteytyksen :D (Freud varmasti osaisi sanoa, kertooko tämä enemmän minusta vaiko tuolista, heh.)

Hippiäinen

ps. Marie Keksi, ymmärrän kyllä, jos et halua julkaista kommenttia!

Marie Keksi said...

Jenny: Kiitos paljon! Kiva, että löysit tänne ja tervetuloa uudelleen =) Tuo valkoinen on kyllä ehkä ihanin! Nam!! =)

Anonymous:
Ei haittaa yhtään, tottakai mielipiteensä saa sanoa ja se on ihan toivottavaakin, kunhan osaa tehdä sen asiallisesti, kuten sinä ;) Kyllä itsekin olen huomannut, että toisissa blogeissa mennään jopa henkilökohtaisuuksiin jonkun makuasian takia ja sellainen on aika mautonta, mutta muuten saa minusta sanoa mielipiteensä ihan vapaasti, eikä kommentissasi ollut mitään pahaa :)

Ja, tosiaan mulle tuli kyllä noista tuoleista ja etenkin tuosta kermanvärisestä myös pihakalusteet mieleen :D Toisessa mallissa tuo väri menisi mielestäni paremmin, mutta ymmärrän, että nuo tuolit jakaa helposti mielipiteitä. Minusta ne on jänniä ja se on varmasti syy, miksi olen kiinnostunut niistä :)

antsu said...

haha :D odottelen innolla.