Wednesday, 16 June 2010

Biweet!

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Pidän pikkuiset bileet lauantaina ja tosiaan teemaäänestyksen voitti juuri ja juuri pinkki teema. Eli pinkki väri kuuluu jokaisen asuun jollain tapaa ja tämän lisäksi saa pukea vain mustaa tai valkoista. Mä oisin ehkä halunnut neonväri-teeman, mutta sehän on kivempi totetuttaa talvella, kun on pimeää, sit voi järkätä kunnon reivit...ilman reivimusaa tosin, kiitos ;) Syksyllä pidämme vielä eräät toiset teemabileet,  joista lisää myöhemmin. Teen bileisiin pienen baarin ja kävin ostamassa muutaman paketin lisää snapsilaseja. Tänään siis siivousta, pyykkausta, shoppailua ja biletarjoiluiden päättämistä! :) 

8 comments:

Anttis said...

Hyvä värivalinta ;)

Minibaari kuulostaa hauskalta.

Alma said...

Voi miten kivaa, teemapileet tiedossa!:)

Miss Bambi said...

Teemabileen on kaikista hauskimpia! Musta-valko-pinkki on vielä tyylikäs teema ja helposti toteutettavissa. Have fun! :)

Marie Keksi said...

Anttis:
No se on ainakin pirteä, jos ei muuta! =) Mustakin kuulostaa - oikein hyvätltä :D

Alma: Mä päätin, että tästä lähtien jokaisissa bileissä, mitä itse pidän on jokin teema, oli se sitten ihan pieni juttu tai isompi :)

Miss Bambi: Minustakin, mutta niitä tuntuu olevan aina ihan liian vähän :) Kiitos, toivottavasti tulee hauskaa ja etenkin paljon pinkkiä! ;)

Hanna said...

Sounds fun!! Ja miten herkulliset kengät!

Adalmina said...

Kuulostaa oikein kivalta bileillalta! Teemabileet ovat kyllä hauskimpia, varsinkin jos kaikki jaksavat edes vähän panostaa asuun. Ja ihana tuo kuva missä on pinkki "valotikku", sopii täydellisesti teemaan! Kai teet pinkkiä juomaa tarjoiltavaksi? :)

Marge said...

Ihanaa, teemabileet omalla pikkuisella baarila ;) TOIMII!

Marie Keksi said...

Hanna: Toivottavasti! <3 =D Hihii, oli pakko saada, kun noi oli niin "järkyttävän" ihanat :D

Adalmina: Niinpä! Sen takia jätettiinki yksi vaikeampi teema syksyyn, niin kaikki ehtii kunolla miettiä asua. Toivon kyllä, että kaikki panostaa edes jonkun verran ja onhan mulla eteisessä sitten ruma pinkki peruukki odottamassa sitä henkilöä, jolla ei ole MITÄÄN pinkkiä ;D Pinkkiä boolia ajattelin, toivottavasti löydän jonkun kivan reseptin :)

Marge: Mä oon ollut kerran bileissä pari vuotta sitten, missä oli oma baari ja nyt ajattelin, että PAKKO saada myös :)