Thursday, 10 June 2010

BLondiLove !

 ♥ my lashes!

Photobucket
Ensviikolla toivottavasti, jos on vain aikaa saadaan päivitettyä mun hiuksia. Itse kun värjään ja leikkaan yleensä hiukseni, niin ainoalla omalla luottokampaajalla käynti on välillä erittäin rentouttavaa. Taakse paljon raitoja, sillä siihen en itse pysty...tai siis jaksa... tyviväri, helmiäisen vaaleaa hmmm...katsotaan minkälainen suunnitelma saadaan aikaan ja mitä toteutetaan. Ennen-jälkeen kuvia luvassa operaatiosta!
Photobucket
Yritin etsiä blondeja julkkiksia, joilla olisi upea väri pitkissä hiuksissa, mutta jokseenkin hankalaa. Jos tulee mieleen joku vaaleahiuksinen (ei kuitenkaan vetyblondi), niin vihjatkaapas ;) Jessica Simpson, Marisa Miller ja Tori Praver ovat aika hyviä esimerkkejä. Alimmaisessa keskellä olevassa kuvassa Marisalla onkin mun vakio bilekampaus, mutta ihan pari vaaleampaa raitaa ehkä lisäisin tuohonkin ;)

Rapunzelilta saa muuten hyvänlaatuiset pidennykset :)

20 comments:

-J said...

Eksyin tuhansien klikkailujen kautta tän blogin sivulle ja jään ehdottomasti seuraamaan! Mitä hiusväriin tulee, niin itse marssin viimeksi kampaajalle Abigail Clansyn kuva kädessä. Sillä neidolla on mun makuun täydellisen vaalet ja ihanasti leikatut hiukset :)

Marie Keksi said...

-J: Tervetuloa seurailemaan! =) Kiitos vinkistä, googlasin ja oikein kivalta näytti hiukset! :) Muutamassa kuvassa sopivan tuhkaiset, kun tuntuu, että aina kun löytää hyvän, niin täytyy käistellä kuva niin, että keltaisuus poistuu ennen kuin uskaltaa näyttää kampaajalle :D

Anonymous said...

namit ripset! blondeista hiuksista pahaa antaa vinkkejä kun itsellä aina ollut tummemmat tai sit just hirveet kellertävät itsevärjätyt :D

- sofia ;)

Marie Keksi said...

Sofia: Hih, arvaankin winkistä kuka Sofia ;) Ripsiin oon koukuttunut ihan täysillä! =) Tummemmat hiukset oli kyllä jokseenkin helpommat kun blondit, mutta itse oon viihtynyt hieman useammin blondina, tummahiuksiset ihmiset usein miellyttää enemmän mun silmää :D

Pipari said...

meetkö pelkillä pikkareilla kampaajalle?

Marie Keksi said...

Pipari : AINA! Siis meetsä niinku vaatteet päällä, siis nehän voi sotkeutua d444? :D

Anonymous said...

Aivan upeet noi sun ripset! =O
Himottais niin ottaa ripsipidennykset ja toi sun kuva ei parantanut tilannetta yhtään :D
Mäkin tykkään tosi paljon semmosesta tuhkasesta sävystä vaaleissa hiuksissa. Usein vaan itsellä rupeaa helposti parin viikon päästä taittamaan keltaseen vaikka kuinka olis ollut alussa värjäyksen jälkeen hyvä sävy. Onneks hopeashampoolla voi pelastaa tilannetta jonkin verran :)

Anonymous said...

minusta mm. carrie underwoodilla on ihanat hiukset, vaaleaksi siis :)

-laura

Marie Keksi said...

Taya: Varsinkin ripsihuollon jälkeen olen aina ihan rakastuntu niihin! :D Suosittelen kokeilemaan, tosin siinä menee hetki ennen kuin niihin tottuu ja se totuttelu erilaiseen käsittelemiseen vei kyllä vähän hermoja, mutta ei enää 5kk jälkeen :D

Mä huomaan kans heti jos en oo käyttänyt silverii parina pesukertana, että kyllä siitä jotain apua onneksi on =)

Laura: Kiitos vinkistä, löysin meinaan yhden aika hyvän mallikuvan, kun googletin! =)

Cherry said...

Ihan mielettömät noi sun räpsyttimet! Tahtoo :)
Ja hiukset, vaude! Oot kyllä viimisen päälle! :)

Cherry said...

Ainiin siis piti vielä kysyä, että jos ottaa tuommose ripset niin pitääkö jättää saunassakäynti kokonaan? :/

Marie Keksi said...

Cherry: Kiitos Cherry ♥ Ei noista pysty enää luopumaan millään =)

Haha, oota kun törmätään joku päivä kun oon tulossa töistä, niin en todellakaan oo viimesen päälle :DDD

Joo, mitä oon lukenut ja kuullut, niin sauna kyllä saa selvää tuhoa aikaan :/ Samoin kun kuumat pitkät suihkut, joita rakastan :(...tai siis rakastin :D

Anonymous said...

hihii minäpä minä ;D noi on kyl hienot :) ite alan aina kesäsin kaipaamaan vaaleempaa, mutta koitan vaa hillitä itseni kun yleensä onnistun vaa pilaa nää :D ja mun mielestä sulle sopii tosi hyvin vaalee :)

-sofia

Pipari said...

Mä meen kyl vaatteet päällä, sorry vaan! Oot selvästi joku pervo, ku oot googlettanu alusvaatekuvia netistä ja laitat viel blogiin!!

Anonymous said...

Heei, ihan mielenkiinnosta, minkä pituset noi sun ripset on? Käyn itse nykyisin samassa paikassa huolloissa, kiitos vain vinkistä ;)

-Ida

Anonymous said...

Luomivärin olis voinut häivyttää paremmin kun raja näkyy selvästi :(

Cherry said...

Hhehe, no mä näytän itse lähinnä muumiolta tai zombielta tai what ever kun tulen töistä, joten tasoissa ollaan! :D

Okei.. hitsi, rakastan saunomista. No, mutta eikös noi ripsuttimet voi ottaa silleen vaikka pariks kuukaudeksi ja sitten pitää taukoa, jos haluaakin yhtäkkiä saunoa ihan urakalla?

Marie Keksi said...

Sofia: Hihii :) Kiitos! Pitää aina muistaa vaalentaa pienen pienellä raidoituksella pikkuhiljaa, jos haluaa mahdollisimman luonnollisen, mutta elävän tuloksen, sillä tavalla en ole onnistunut pilaamaan mitään, kun olen vaihtanut tummasta vaaleammaksi ;) Mutta sulle kyllä sopii sun väri hyvin :)

Pipari: Selkeesti! :D En löytänyt alastonkuvia ja muutenkin olin töissä, niin googletin alusvaatekuvia ;)

Anonymous: Mä meikkaan niin, mikä näyttää hyvältä mun naamassa ja etenkin avoimissa silmissä :)

Ida: Hih! Kiva kuulla :) Mulla oli aluks 15mm! Mutta omat ripset on niin heiveröiset, että ei jaksanut pitää niitä kuosissa ja ne aina sotkeentui. Nyt oon pitänyt pari kk 12millistä ja se on ollut huomattavasti parempi mulle =)

Kuvassa olevissa on siis 12mm C-curlia ja ripsien ns. korkempaan nurkkaan halusin tällä kertaa vielä n.10kpl 15mm C-curlia per silmä :)

Cherry: Joo, voihan niinkin toki tehdä :) Sitten pitää vaan maksaa luultavasti ripsien aloitushinta uusiksi, jos suurin osa on lähtenyt pois pitkän huoltovälin takia :) Mäkin oon kaipaillut kyllä saunaan, mutta ehkä mä pärjään ilman vielä, kun ainakaan ilman ripsiä en pärjää, ainakaan nyt kesällä :D Täytyykin katsoa pääsekö itku, kun landella muut saunoo... no mä voin keskittyä sit saunajuomiin ;D

Oliviar said...

Eikös blondit ole kohta sukupuutossa? :)

Marie Keksi said...

Oliviar: Onko? :o No ehkä vähän näyttää ainakin googlen perusteella "oikean väriset blondit" olevan :D