Wednesday, 23 June 2010

I don`t need no more convincing, you got my attention, you got me baby.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Ostin Ruotsista tälläiset kivatkivat kengät, mutta kiiressä valitsin sitten sen pienemmän koon, joka on siinä ja siinä ja mukavuudenhaluissani en jaksais nyt kuitenkaan venyttää niitä =( Jos jotakuta kiinnostaa 39 kokoiset niittikengät, niin voi laittaa meiliä: osoitteeseen mariekeksi.blog(a)gmail.com.
Outoa, kohta on jo juhannus, enkä mä ole päässyt kertaakaan rannalle ottamaan aurinkoa vielä tänä vuonna. Kaikkien aikojen kuumin kesä, hä? :D Toivon niin paljon, että juhannuksena pääsisin heittämään talviturkin ja vaikka olen monta kertaa avannossa käynyt, niin kylmällä säällä mua ei veteen saa kesällä.

Vihdoin sain muuten jonkun päätöksenkin aikaiseksi. Eli, olen lähettänyt kampaajalleni nyt kuvat hiuksista, mitä haluasisin, jotta hän voi suunnitella värit etukäteen. Eli nämä kuvat lähtivät hänelle, mutta lisäsin vielä, että kirkkaita raitoja saa olla paljon enemmän etenkin latvoissa ja päällä. Jokatapauksessa olisi tarkoitus saada joku järki  omaan sekaisen väriseen tukkaan ja saada sitä hitusen vaaleammaksi :)

Täältä laadukkaat pidennykset! :)

2 comments:

Anonymous said...

Heippa Marie Keksi!

Olethan tietoinen ns. "jääniksistä"!? Suht pienellä vaivalla voi onnistua saamaan kengistä juuri sen tarpeellisen, "himpun verran" löysemmät. (Riippuu tietenkin vähän kengän mallista ja siitä, mikä kohta on liian pieni...)

Eli laitetaan minigrip -pussiin(tai muuhun pussiin) vettä, suljetaan pussi hyvin ja sujautetaan kenkään. Vettä tarpeen mukaan siten, että pussi mukailee kengän muotoja. Sitten kengät vesipusseineen pakkaseen. Vesi laajenee jäätyessään ja, avot, kengät venyvät samalla.

Hippiäinen

Marie Keksi said...

Hippiäinen:
Ooo, kiitos paljon vinkistä! tuollaista en olekaan koskaan kokeillut! =) Täytyykin kokeilla, ellen saa myytyä niitä :)