Wednesday, 25 August 2010

Outfit.

Otin taas kerran päivänasukuvan, vaikka ei nää oikeen multa luonnistukaan. Tai no, musta nää peilikuvat on vaan tylsiä, mutta hovikuvaajaa kun ei ole, niin ei ole ei. Oon niin surullinen kun syksy tulee, vaikka nää puoliviileät sateettomat päivät elokuun lopulla on kyllä ihan kivoja, kun saa pitkästä aikaa laittaa takin päälle päivälläkin. 

Mä sain sunnuntai-iltana yhtäkkiä päähänpiston, että nyt uusi puhelin ja kesän loppumisen takia päätin heti ensimmäisen työpäivän jälkeen lohduttaa itseäni ja kävin maanantaina ostamassa uuden puhelimen, joka tulee postissa perässä. Kriiteriini puhelimen suhteen olivat: valkoinen tai musta väri, ei punaisia yksityiskohtia, nätti, simppeli, jossa ei ole rumasti muotoiltua näppäimistöä, mielummin kosketusnäyttö, että FB:ssä on helppo stalkata jengiä ja kaikista tärkein ja oikeastaan ainut syy miksi uuden puhelimen halusin, on että Spotify skulaa siinä! Unohdin kokonaan akun kestävyyden, sillä tykkään puhua muutaman kerran viikossa sellaisia 2-4 tunnin puheluita, etenkin syksyllä, kun kaikki vaan mököttää kotona, minä myös. Onneksi edes salkkarit alkaa :DAiniin, syksyn kynnyksellä voisin muistuttaa ihmisiä, että älkää jättäkö kesäkissoja!

5 comments:

Anonymous said...

Hei! Etsin juuri tuollaista ja tuon väristä mattoa olkkariin. Kertoisitko mistä olet sen ostanut?

Anonymous said...

Hei,
mistä on tuo ihana laukku?

Marie Keksi said...

Anonymous: Hei! Matto oli Sotkasta :) Ja laukku GT:stä ostettu keväällä, kesän lempilaukku :)

Pipari said...

Rohkeesti vaan asukuvia (en siis tarkoita rohkeita asukuvia :DD).

Marie Keksi said...

Pipari: REPS! :D Onneks tarkensit, ku mulla on pieni lukihäiriö, niin kohta ois tullu alusvaatekuvii tänne hirveet kasat :D "Dagens kalsarit" :DD