Sunday, 5 September 2010

Jos olet vasara, lyö lujaa. Jos olet naula, pidä pääsi pystyssä.

Viikonloppu sujahti nukkuessa. Perjantaina mun piti pitää ihan rento päivä, mutta jotenkin sitten puhelin soi kummasti ja joka suunnalla tuntui olevan menoa. Tivoliin, Circukseen, Semifinaaliin tai Tigeriin? No päädyttiin sitten Tigerin vippiin lopulta kaverin kanssa ja siellä menikin sitten aivan liian monta tequilaa ja puolen litran mansikkamargaritat. No, siitä ei sit seurannut oikeestaan mitään hyvää ja seuraavana päivänä vedin sikeitä kuuteen asti.  

Nyt mulla ei riitä energia mihinkään muuhun kuin nameihin.

Ja halloumijusutokanasalaattiin.
Ostin kookoksen, koska se oli niin söpö ja sai mut hymyilemään! Ihan hylkeenpoikanen :D

Leffaseura ois jees.
Hihi, mulla oli hauskaa kookoksen kanssa! :)  Lupaan kuvata ensiviikolla päivä kanssani-postauksen joku päivä, samalla voin testata uuden puhelimeni kameran. Nyt ei oikein ajatus kulje, joten hyvää sunnuntai-illan jatkoa! :)

16 comments:

Stelliina said...

Who needs friends when you have coconuts?! :-DD Hahaha no ei, ihana postaus! Tuli heti nälkä ku katoin tota halloumjuustoa:-(
-S

Marie Keksi said...

Stelliina: Nii ainakin, jos on noin söpö kookospähkinä :DD

Halloumjuusto on parasta<3 =)

Heini said...

Ihana kookos:) puolen litran mansikkamargarita sai ihan ajatuksenakin pään kipeäksi.. uih. Mun pää ei kestä sitä isoja määriä. Tai no, tequilaa ylipäänsä.

Mukavaa viikkoa!! :)

Miia said...

Huii toi oli mun mielestä kauhee toi case 39. Ei muuten, mutta jotenkin noi lapsijutut on aina sellasia..hrrr...

Cherry said...

Hahah mikä ihana symppishylje :D

Marie Keksi said...

Heini:
Eiks oo :D Haha,mut hitaasti kun juo, niin ei tuu paha olo :D Ymmärrän, moni ei tequilasta tykkää, mutta mä oon jotenkin outo, kun se aina tuntuu maistuvan :D

Miia: Ai :o No joo, mä en kyl tykkää noista demonijutuista, mut must toi oli aika lälly, mut saattaa johtua siitä, että katon aina melkein kauhuleffoja, niin kaikki ei vaan pelota :D toinen tollanen lapsileffa oli Orphan, jonka katoin vähän aikaa sitten ja odotin siltä just jotain tollasta kun Case39:ssä, mutta se olikin oikeesti yllättävä ja aika hyväkin :)

Cherry: Älä! :DD Mun kaveri sano, et oon ihan hassu, kun ostin sen vain sen ulkonäön takia ;DDD

Carla said...

PAAAAAAAAH ihana blogi:)

Marie Keksi said...

Carla: Voiiii kiitos! ♥ =)

Celine said...

Tuo kookos sai mut nauramaan ihan ääneen täällä! Ja muutenkin tää sun blogi sai ihanalle ja pirteälle tuulelle! Kiitos siitä :)

Marie Keksi said...

Celine: No kiva! :D Voi kiitos vaan itsellesi iiiihanasta kommentista! =)

Anonymous said...

Hi Marie, I had seen a romantic comedy with Renee Zellweger and Harry Connick jr. called 'new in town' on an independent film channel we get, it was kinda cute and I could relate to the story as I live in the upper midwest. You mentioned a new phone or camera, do most Finns use the Nokia products? Will you take pictures of the Helsinki autumn outside for the blog? Hope you have a good day!
Aaron

Marie Keksi said...

Aaron: Ok, I haven't see that movie ...yet :) Yes, I think Nokia products are very popular Finland :)

Well, good idea - maybe I will :)

Thank you and have a good day too!

Ouss said...

Tievoksi.

En ennää ikinä tule takasin lukemaan blogiasi. Minulle tuli heti nälkä ku kattoin tämän postauksen JA SE EI TIIÄ HYVVÄÄ MUN IKIDIEETILLE! ;DDDDDD Vika ei ole blogissasi, vaan huonossa itsekurissani! :DD

Marie Keksi said...

Ouss:

Voi ei :D Mutta saahan sitä välillä herkutella :D itsekin yritän pitää arkena tiukan kurin ja sitten sunnuntaina viimeistään haen Makuunista karkkia ja syön jtn hyvää ruokaa =) nam!

Ouss said...

Okei tämän kerran palasin.

Nii, mutta siis meikällä on se hyvä että en oikee ees tykkää karkista, enkä sipseistä, suosin vissyä limukan sijaan, ja inhoan jäätelöä. WHY DO I KEEP GETTIN BIGGER? :DD

Marie Keksi said...

Ouss: Haha :D Tiedän tunteen :D Mutta ehkä meillä naisilla on se usein myös enemmän pään välissä, että tuntuu siltä ;D