Wednesday, 20 October 2010

Maalaustelineen maalausta.

Tässä tää pieni sisustukseen liittyvä projekti viimeviikolta. Mun on pitänyt tehdä tää about puol vuotta, mutta nyt vasta sain inspiksen, kun tajusin, että heti kun koira tulee taloon, olisi maalaileminen hakaloitunut.
Eli tollanen tauluteline, jonka olen halunnut jo pitkään esille, mutta väärän värinsä takia se on ollut kaapissa. Ei ole varmaankaan kovinkaan yllättävää, minkä väriseksi sen maalasin? :D Musta tai tummanruskeakin kävi tosin mielessä, mutta päätin, että vedän myöhemmin sitten mustaksi jos valkonen kyllästyttää :D

Ensimmäinen kerros maalia.

Vaikka pinta-alaa oli vähän, niin pari iltaa sain kyllä maalailla ennen kuin oli valmis.
 

Mulla on ollut jo vuoden ajan visiot parista taulusta, jotka haluaisin maalata. Nyt kun on sisustukseen sopiva maalausteline, niin voin alkaa rauhassa maalailemaan ;)  Joskus maalailin tauluja enemmänkin, mutta nyt on ollut monen vuoden tauko, joten uusia öljyvärejä pitää varmasti aluksi käydä ostamassa ennen kuin pääsen taas maalaushommiin :)

4 comments:

Taina said...

hei kiitos inspiraatiosta! :D tuli mieleen, että mulla on myös tollanen maalausteline, mutta se on myös piilossa kun on vaalen puun värinen eikä sovi sisustukseen;) saako udella mitä maalia käytit?

Marie Keksi said...

Taina: Haha :D Ei mitään, hyvä jos sellainen iski ;) Joo, tosiaan unohtuikin mainita maali, eli Tikkurilan Otex maalilla, joka on kylläkin tartuntapohjamaali, mutta sen valitsin siksi, ettei tarvii hioa ennen maalia, koska olen laiska :D Mielestäni ihan hyvän värinen, että ei tuohon tarvitse päälle muuta maalia laittaa :)

Taru said...

Hieno tuli :) Laitappa sitte kans kuvia siitä taideteoksesta minkä taiteilet telineeseen ;)
JA HEI, Volbeat ja Still Counting... Voin kertoo että kuulostaa sit niin törkeen hyvältä livenä!! Poijjaat kävi heittää keikan täällä Oulussaki viime viikolla ♥ :))

Marie Keksi said...

Taru: Kiitos :) Juu eiköhän, jos siitä tulee suunnilleen visioiden mukainen ;D Uuu, voin uskoa!=) Itse en käynyt keikalla, mutta katselin fb-kavereiden laittamia videoita keikasta ja kyllä piiiiikkasen harmitti sitten, etten mennytkään:D