Friday, 19 November 2010

99 photos

 
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket

Kävin eilen vanhoja kuvia läpi ja teinkin muutaman kollaasin niistä. Tän viikonlopun ajattelin viettää suht rauhallisesti, sillä haluan olla maanantaina hyvässä kuosissa, jolloin Avenged sevenfold valloittaa jäähallin! ^^  Ostin täksi illaksi lohta, mistä aion kokkailla sushia! NAM! Hyvää viikonloppua kaikille! :)


Maanantaina ilmestyy myös My Chemical Romancen uusi levy! Jee! (:

12 comments:

HarMonica said...

aiiivan ihania kuvia! <3___<3

Anonymous said...

Kivoja kuvia, mutta olisi ollut PALJON parempi, jos olisit laittanut ne yksitellen isompina! Itse en tykkää yhtään tällaisista kollaaseista, jotenkin sekavia.

Marie Keksi said...

HarMonica: Kiiiiitos =) ♥

Anonymous: Kiitos! :) Kaikki kuvat oli keskenään erikokoisia ja suurinosa pienempiä, kuin mitä blogissani olevat kuvat, joten siksi tein kollaaseja, olis ollut muuten vieläkin sekavamman näköistä ;)

Musta kollaasit on kivoja, vaikka toki isot kuvat ovat ihan ykkösiä :)

Hanna said...

Tämähän oli hyvä idea laittaa kaikki postaamatta jääneet kuvat näkysälle. Pitäiskön apinoida postauksen idea sinulta :)

Marie Keksi said...

Hanna: Nää on itseasiassa ollut mun edellisessä blogissa, mutta suurinosa ei varmaan oo näitä vielä nähnyt, niin ajattelin laittaa :) Joo "apinoi" ihmeessä :DD Kuvapostaukset on aina kivoja :)

linda said...

Hienoja kuvia :)Oma lemppari toi kisu :D Aika puolueellisesti kyllä, kerta rakastan kissoja yli kaiken :D

TAAAAS A7X keikkaan liittyen; millanen ilmasto siellä jäähallissa on? Tarkeneeko siellä siis topilla, vai kandeeks ottaa neule mukaan? Mulla siis tosiaan se istumapaikka. Mitä sä ite aattelit laittaa päälle? :)

Aattelin ihan kunnon laukunki ottaa mukaan, johon sit saa esim. sen neuleen säilöön ja vesipullon yms. kerta sitä voi sit säilyttää siinä penkillä ku ite hyppii mukana :D

Marie Keksi said...

Linda: Kiitos =) Joo toi kisu on niin söpö! Mäkin rakastan ja mulla varmasti olis kisu, mutta oon niille allerginen :'(

Ööö, no mä olin viimeks kesäl hellepäivänä jäähallilla, niin öö...muistaakseni, oli sellanen sopivan viileä, kun mulla oli hellemekko päällä kuitenkin katsomossa, mutta en tiedä miten pakkaset vaikuttaa tai vaikuttaako :o

Mä en tiedä vielä yhtään mitä laitan, oon just pessy kaikki pyykit ja huomen pitää varmaan tehä vielä vaatekauppakierros ennenku osaan päättää :D Mulla on enemmänki stressi hiuksista, et miten laitan, jos tulee hiki pomppiessa :D Mäkin haluisin laukun, mut ajattelin, et mukavampaa ois kokonaan ilman. Koitan huomenna metsästää jonkun mahdollisimman pienen/litteän kätevän laukun kaupungilta! :)

Ootko muuten menos yksin vai kaverin kaa keikalle? Mulla ei oo vissiin kukaan tuttu menossa vaikka yritin vähän kysellä sellasilta, jotka diggailee A7X:ää :)

linda said...

Hummm.. varmaa sit housut+toppi+neule ihan menee ku neuleen saa poiski :P

Mä stressaan sitäki edellee et monelta ne rupee soittaa :D Jos ovet aukee 19.00 nii ei kait ne alota ennen 20? ehkä joskus 21? Ois jo maanantai nii loppuis tää odotuksen jännitys :D

Mä meen poikkiksen kanssa :) Kurjaa mennä yksin :S Mut kyl varmaan törmäät johonki tuttuihin? Tai luulis siel olevan porukkaa kenen kaa hyppiä :D tahtois iteki kentälle :C :)

Marie Keksi said...

linda: Luulis, et menee :) Voisin veikkaa, et lämppäri alottaa 20-21 välil ja A7x siitä joku 1-1,5 tuntii myöhemmin :o No älääääää, muaki niin jännää!! :D

No vähän joo, mut toisaalt aina ku oon kavereitten kaa jossain keikal, niin eksyn niistä kuitenki parin biisin aikana ja sit nähää vasta keikan jälkeen, että ei mitään hätää :D

Ihihihiii, pitkästä aikaa MAANANTAI on päivä, jota odottaa viikosta eniten! :DD

Maria said...

Mäkin tykkäsin noista kuvista kovasti! Lisää :) Mikä kamera sulla muuten on käytössä?

Anonymous said...

EIKÄ! Nauroin ääneen tolle chihulle mistä on otettu kuva alhaalta päin, ihan ku sillä ois kaksoisleuka! :D IHANA

Marie Keksi said...

Maria: Kiitos =) Mä oon just käyny hirveen kasan kotikoneen vanhoja kuvia läpi, niin ehkäpä tuleekin lisää :) Mulla on Nikon D40, kävinkin klikkaamassa just eilen sun kyselyssä ;)

Anonymous: Haha :D Se on mustakin kieltämättä huvittavan näköinen tuosta kuvakulmasta :D