Wednesday, 30 December 2009

Dresssssssss

Mä huomasin, että näitä harmaita mekkoja oli  H&M vielä täynnä ja hintaa oli pudotettu entisestään.
Photobucket
Itse ostin tän reilu kuukausi sitten täydellä hinnalla, mutta sitten ne tulikin aleen, kympin halvemmaksi. Mulla oli silloin vika päivä aikaa palauttaa vielä lapuissa kiinni oleva mekko ja otinkin sitten sen mukaani kaupungille ja lunastin HM:stä 10 euroa, koska olen ahne, LOL :D 
PhotobucketPhotobucket
Toi väri sopii musta hieman tummemmalle, päivettyneelle tai itseruskistetulle iholle hyvin :)

En pääse muuten aleshoppailemaan ainakaan ennen sunnuntaita, koska tulin kipeäksi :/ Kiitos ja hyvää uutta vuotta! :D Huomenna siis ei minua nähdä korkokengissä juhlimassa, mutta onneksi olin jo suunnitellutkin, että tänä vuonna voisin viettää ihkaensimmäisen hieman rauhallisemman uuden vuoden. Nyt en siis vahingossakaan pääse pahoille teille. Ainiiiiiiiiiiiiiiin..... ja huomenna ei tarvii mennä töihin - mmmm - I love sleeping!!!!!! ;)

7 comments:

nelly said...

Voisitko laittaa sen kuvauksen itsestäsi vielä hetkeksi takaisin tai kertoa missä se on kun en löydä sitä :)

Marie said...

hmmm, tarkoitatko tätä: http://youhadmeathellolove.blogspot.com/2009/11/this-is-me.html

Se on edellisellä sivulla :)

Anonymous said...

Tällainen on ehdottomasti juuri tämän kaltaisten blogien parasta antia: tykkään älyttömästi sinun tyylistäsi/blogistasi ja esimerkiksi tämä mekko, mä en olisi kuuna päivänä jäänyt hypistelemään sitä kaupassa, mutta sä saat sen näyttämään tosi houkuttelevalta (lisäplussaa tuosta kenelle se voisi sopia tekstistä) ja mietin tässä jo että lähtisinkö käymään kaupungilla....;)
Muistatko mitä se maksoi?

ihanaa uutta vuotta sinulle, ja kiitos tästä kivasta blogista!

Liisalainen

Marie said...

Liisalainen:
Oi voi ihana kiitos :) HM:llä noi maksoi 19,90 (alunperinkin vain 29,90), mutta iloinen yllätys: se on niiden nettisivuilla SALE-osastolla tällä hetkellä vain 12,95 :D http://shop.hm.com/fi/outletshoppingwindow?dept=SALE_DAM_DRESSES_ALL&shoptype=O ja kokojakin on suhteellisen hyvin vielä jäljellä :)

Marie said...

P.S Hyvää uutta vuotta myös sinulle!! :)

hfoaihfoidsa said...

29,90e on virheellinen hinta, joka on jostain syystä jäänyt vain hintalappuun. Oikea alkuperäinen hinta on 19,90.:)hintalappuja on korjattu heti, kun virhe huomattiin.:)

- hm-työntekijä

Marie said...

hm-työntekijä:

Aijaa :DD Ok! Ihmettelinkin, miksi tuolla nettisivuilla luki 19,90e alkuperäisessä hinnassa. Ainakin Forumin hennesissä niitä ei heti korjattu, vaan ne tuli eka "ALEEN" 19,90 hinnalla ja vasta pari viikkoa sen jälkeen hintalaput oli korjattu samaan hintaan, mikä "Ale-hinta" oli:D