Thursday, 31 December 2009

Räps räps

Sain joululahjaksi muutakin kauneuteen liittyvää tai oikeastaan joulu/synttärilahjaksi. Nimittäin päätin ottaa ripsienpidennyksen, vihdoin! =) Ajan otan niin, että mulla on sitten synttäreillä tammikuun loppupuolella ihanat räpsyttimet. Tässä ystäväni viikko sitten ottamat räpsyt.
Photobucket

Ystäväni otti 15mm ripset, mutta hän sanoi näyttävänsä niillä drag queeniltä, joten niitä sitten pätkittiin jonkun verran. Upean näköiset joka tapauksessa. Haluaisin samanlaiset, joten minkäköhän pituiset nuo sitten mahtaa lopulta olla...jokatapauksessa en malta odottaa omia räpsyjä ;) Sivupalkissa on kysely: Kiinnostaisiko postaus ripsenpidennyksistä?

13 comments:

MaijuS said...

Otatko Extreme lashes ripset?

Marie said...

MaijuS:
Olen vertaillut eri ripsiä/paikkoja/kokemuksia, mutta en ole vielä päättänyt mitkä otan :)

Char said...

Oi Marie, suosittelen Xtreme Lasheseja, ja Kampin Maarit Leikoskea, olen käynyt siellä nyt vuoden ajan, ja I love it :) Aikojakin aina löytyy, ja tytöt ovat niin mukavia :) ja tuolit, nukahdan aina huollossa :D Ja pituudesta, niin minulla on yleensä 11mm, mutta otin nyt Uudenvuoden kunniaksi 12mm ulkokulmiin. Alussa minulle laitettiin 14mm, ja ne oli IIHAN liian pitkät :D Lovelovelove, en näistä luopuisi millään!

Marie said...

Char:
Kiitti vinkistä! :) Mä muistelinkin, että sä juuri noita kehuit =) Voin vaan kuvitella, miten ihanaa on sitten kun on iiiihanan pitkät ripset ja voin tyyliin lähtee kauppaan peiliin katsomatta :D Iiiik! Oon innoissani ja uskon, et rakastun niihin kanssa!<3 =) Pitääkin mennä tutustumaan M L:n sivuihin :)

MaijuS said...

Mulla oli jotkun halpisversiot ja ne oli ihan onnettomat. Suosittelen lämpimästi myös Extreme Lashes ripsiä. Kavereista kenellä on ollut ei ole kukaan ollut pettynyt.

Cherry said...

Miten kauniit ripset <3
Olen lukenut paljon tästä aiheesta ja varmasti otan itsekin joskus. Olen siis tosi kiinnostunut sun postauksesta :)

Marie said...

Maiju S:
Kiitoksia paljon myös suosittelusta! :) Kyllähän niiden suosion takana täytyy joku olla! ;) Oon kyllä kuullut myös jostain muista hyvistä ripsistä, jonka merkkiä en nyt muista :) Pitääkin kysyä tältä kaverilta, mitkä ne oikein oli. Varmasti vaikuttaa myös laittajan ammattitaito lopputulokseen :)

Cherry:
Eikö oo, mäkin tykkääääään ja HALUUUUUUUUNNN<3333 :D Varmasti teen sit jonkunlaisen postauksen ainakin ;)

Linnea said...

Räps räps, uusi blogi korkattu =)

Marie said...

Linnea: Hih, kiva että löysit tännekin Linnea :)

Cherry said...

Ah niistä tulee ihanat ja susta vieläkin kauniimpi!
Ps. Linnea, tänne kandee jäädä pyöriin :)

Marie said...

Cherry:
Voi Cherry ihananainen :D Kiitos! :) Toivottavasti tulee hyvät!!

Hanna said...

Suosittelen myös Xtreme Lashes-pidennyksiä :) Ovat kyllä niin ihanat eikä omien tynkäripsien ja pidentävien maskaroiden kanssa ei tarvi enää taistella.
Hyvää uutta vuotta sinulle! :)

Marie said...

Hanna:
Kiitos vinkistä! :) Aah, voin vain kuvitella, miten paljon helpompaa ja nopeampaa ovesta lähteminen tulee aamulla olemaan ;)

Kiitos! Samoin mahtavaa uutta vuotta myös sinulle! :)