Tuesday, 26 January 2010

I ♥ sleeping


Haluaisin pitää sänkyä ikkunan edessä, mutta se vaatisi hieman järjestyksen muuttamista. Kokeilin sänkyä ikkunan eteen, mutta täytyy vielä miettiä saanko huoneesta siten järkevän näköistä. Asuntoni kun on 1h+k.

Riviera Maisonin "Don't disturb"-kyltti päätyi toistaiseksi sängyn viereen roikkumaan verhokoukkuun.

Ikkunoissa roikkuu muuten edelleen kesäverhot, sillä en löytänyt sopivia verhokoukkuja paksummille verhoilleni. Tykkään kuitenkin kun kylmä raikas valo tulee päivällä niiden läpi ihanasti. Kaipaan silti lämmintä valoa ja aurinkoa ja vaikka en millään olisi uskonut vielä pari viikkoa sitten, niin kyllä vaan aina mun synttäreihin mennessä on aamut jo selvästi valoisempia. Jee, pian tulee kevät!

13 comments:

Lola said...

Oi ihanan näköisiä nää kuvat!Mahtuispa meilläkin sänky ikkunan eteen, mut ei...

tiia said...

ihanan näköinen petaus!minkä kokoset noi tyynyt on?näyttää ihanan muhkeilta. (:

Anonymous said...

Oi oi ihana sänky! Mistä toi sängynpeite? :)

Anttis said...

Kaunis tuo päiväpeitto. Onko se Luhdan? Näyttää nimittäin etäisesti tutulta..

Alma said...

Harvoin muuten sänky on ikkunan edessä! Eli kivaa vaihtelua. Ja ainakin keväällä saat aamuisin nauttia maksimaalisesta luonnonvalosta herätessäsi. Don´t disturb -kyltti on hyvässä paikassa käden udottuvilla, voit sitä sitten näyttää jollekin tylsälle herättelijälle ja jatkaa uniasi.

Hanna said...

Kotisi on kyllä ihan unelma. Tulee mieleen oma pikkuruinen 19 neliön yksiö Meilahdessa. Siinä sängyn laitoin ikkunan eteen, eipä oikein ollut muita vaihtoehtoja. Mutta se oli kyllä niin tunnelmallinen vanha (mutta peruskorjattu) asunto ja ne lautalattiat ja ikkunalaudat <3 Nykyään minua kyllä ei saa Lauttasaaresta pois millään ;) Täällä asuessa tuntuu kun olisi oikeasti kotona ja jotenkin oikeassa paikassa. <3

Hanna said...

Ja hei tiedätkö muutes... sun pitää esitellä sitä Mulberryn ihanuus laukkuasi tässäkin blogissa. ;)

t. yks-mulberry-hullu-joka-palailee-takas-mulberry.comiin :D

Marie said...

Lola: Kiitoksia! Mulla se mahtuu, mutta vaatii kyllä järjestelyjä, että saa sitten muun huoneen näyttämään kivalta ;)

Tiia: Kiitos:) Tyynyt on 90cm x 50cm ja tilattu H&M homesta :) Ne on tosi muhkeet, mutta menee myös mun makuun aika lyttyyn (no, normaalisti nukunkin kahdella tyynyllä), eli itse en tykkäisi ainakaan nukkua niillä, mutta koristetyynyinä menee hyvin :)

-nanna: Kiitos! Peite on Ellokselta joskus puoli vuotta sitten tilattu :) Se on kivan näköinen, mutta aika kevyt ja ohut ja Elloksen sivuilla oleva helmenvaalea väri ei vastaa oikeaa väriä, eli tuo on oikeasti tuollainen kitin värinen ja hieman tummempi :)

Anttis: Ei oo Luhdan, tuo on Ellokselta :) Tuosta tulee kyllä ehkä se yksi Luhdan peitto vähän mieleen :)

Alma: Haha, hyvä idea! Tai sit vaan nukun se kaulassa ;D Niin D-vitamiinit on kyllä tervetulleita, mutta toisaalta aurinko herää aiemmin kun mä haluisin ;)

Hanna: Ooo Hanna kiitos :)Joo lautalattiat ja ikkunalaudat on<3 Harmi, että täällä oli laminaatit, mutta suostuin tinkimään laudoista, koska oli muuten niin hyvä asunto, mutta toivottavasti seuraava asunto (joskus) on lautalattioilla! :) Lauttasaari on kyllä ihana paikka ja on maailman ihaninta asua paikassa, mikä tuntuu omalta :) Mä asun myös sellaisessa paikassa<3 :)

Heh, joo, mulla ois ainakin yksi laukun sisältö-postaus tulossa jossain vaiheessa, niin ;) Oi voi kun pääsis taas Mulberrylle shoppailemaan!!

Anonymous said...

Sänky näyttääkin kivalta ikkunan edessä mutta siihen on yksi käytännön syy miksi sänkyä ei yleensä jätetä ikkunan alle. Ikkunan läpi tuleva veto (myös kaksoislasitus) aiheuttaa terveydellisiä ongelmia kuten päänsärkyä, lihasten jumiutumista jne...Ikkuna ei myöskään pidä kylmää niin hyvin kuin seinät vaan osa kylmyydestä jatkaa matkaa talon sisäpuolelle.

Feng Shuin mukaan myöskään sänkyä ei pitäisi jättää ikkunan alle:)

Mutta jos susta itsestä tuntuu hyvältä nukkua tuossa niin mikäs siinä:)

Marie said...

White lily:
Totta! Tuo kylmyys ja veto onkin asia mitä tuossa mietinkin, mutta päänsärky- ja lihasjuttua en tiennytkään :) Tai no vedosta nyt saattaa päänsärky juuri mulle tullakin.

Mä olin joskus ihan feng shui-hurahtanut ja yritin järjestää kaiken sen mukaan. En mä kyllä tiedä paransiko se mun elämänlaatua muuten, mutta vieläkin on kyllä jäänyt joitain juttuja, jotka on jäänyt päälle, kuten että välttelen itseni katsomista palapeileistä tai kahteen peiliin osumista aamuisin, etten "jakaudu palasiksi" tai jotain :D Mutta toi ikkunajuttu nyt on ihan looginen juuri kylmyyden ja vedon aiheuttamien ongelmien takia :)

Mä siirsin toistaiseksi sängyn vielä omalle paikalleen, kun pitäisi miettiä koko huoneen järjestys tuon takia uudelleen, mutta ehkä toi oliskin kesällä parempi totetuttaa, kun on kuuma(jos on) :)

Cherry said...

Niin kauniit kuvat <3 <3

Matti said...

Kappas, meillä on kotona kaksi täsmälleen samanlaista tuolia yöpöytinä. On kyllä todella raikkaan näköinen tämä sinun nukkumasoppesi. Tuosta on varmasti mukava herätä virkeänä aamuaurinkoon!

Marie Keksi said...

Cherry:
Kiitos <3

Matti:
Hauska sattuma :) Raikas petaus on ihana ja siitä on toki mukavempi herätä, vaikka mielummin jatkaisin usein vaan unia :D