Wednesday, 27 January 2010

Birthday evening

Ei se maanantain työpäivä lopulta ollutkaan niin kamala. Ehkä, koska odotin tosiaan pahinta päivää ikinä töissä! Varasin pöydän illaksi itselleni, siskolleni ja kahdelle ystävälleni, jotta saisin rentouduttua synttäreiden kunniaksi. Töistä riensin kotiin valmistumaan ja sanoin muille, että voivat tulla mun kautta, jotta voisimme ottaa yhdet lasilliset kuohuvaa.
Töistä sain lahjaksi tulppaaneita ja Pentikin kauniin kynttiläasetelman. Lukeekohan pomo mun blogia? En todellakaan usko, mutta hyvin arvattu, että Pentik kelpaa minulle hyvin ja yleensä meillä annetaan suklaarasioita lahjaksi, niin on tämä kyllä mieluisampi juuri minulle ;)
Päälle puin pitsiä ja pitsiä. Olen aivan pitsihullu! Eli blogissa aiemminkin nähty Ginan pitsimekko ja mustien sukkisten päälle laitoin n.7 vuotta sitten ostamani HM:n pitsisukkikset, jotka ovat lempisukkikseni.
Kilisteltiin kahdestaan lopulta, koska mun sisko oli TAAS myöhässä toisen ystävämme kanssa. Ehdin jo kaataa kaikkien lasit täyteen ja jouduin sitten laittamaan lasit jääkaappiin. Arvatkaa muistinko niitä hetken kuluttua, kun avasin kaapin voimalla ja lasit lensivät lattialle. Se oli tietenkin siskon syy, koska se oli myöhässä! ;) Mua kuitenkin muistutettiin, että sirpaleethan tuo onnea, eikä mua sitten enää harmittanut.
Mentiin sitten ravintola Maxilliin syömään ja juomaan lisää kuohuvaa. Otin annoksen, jossa oli tiikeriravunpyrstöjä, sahramipastaa ja chilivinaigrette. Ruoka oli mielestäni todella hyvää, mutta annos oli aika pikkurilli pystyssä-hengailun kokoinen, mutta jäipähän tilaa jäkkärille.  Ilta oli mukava, mutta olisi voinut kestää pitempääkin. Kaikilla sattui olemaan vaan tiistaina aamuvuoro. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta, kun vietin jotenkin synttäreitä arkipäivänä oikeana synttäripäivänäni :)

13 comments:

Char said...

Oi, Maxillissa ruoka on toodella hyvää :) ja onnittelut vielä tätäkin kautta!

Marie said...

Char: On kyllä, aloin muutenkin himoitsemaan rapuja, kun laitoin ton kuvan tänne!! =D Kiitoksia! :) Se oli varmasti juuri sun onnittelutoiveen ansiota, että mun maanantai töissä lopulta menikin nopeammin, hih! ;)

noona said...

nam, toi ruoka näyttää tosi hyvältä! ja sun asu on myös ollut tosi kaunis :)

Marie said...

noona:
Hyvää se olikin, naminami! =) Ja kiitoksia! :)

Nantsu said...

Grattis på födelsedagen! :)

Nami, näyttipäs hyvältä, en ole ikinä käynyt Maxillissa, pitää joskus käydä testaamassa!

Marie said...

Nantsu: Tack så mycket!! =)
Suosittelen! Oli myös HYVÄÄ! =P Rakastan vielä rapuja!

Laura said...

onnea! :) ja ihana mekko sulla päällä tossa kuvassa... :))

Marie said...

Laura: Kiitos ja kiitos - oon itsekin ihastunut tohon mekkoon! =) Laitoin muuten meilin sulle tänään, tulihan perille? :)

Anonymous said...

Onnea!:)

En olekkaan pitkään aikaan syönyt Maxillissa. Pitääkin käydä joku ilta:) Tuo sinun annoksesi näyttää herkulliselta!

elizabeth said...

Maxill on ihana, todella viihtyisä paikka :) Muutenkin rakastan kaikkia Korkeavuorenkadun pikku putiikkeja ja ravintoloita!

Marie said...

Très chic: Kiitos paljon! :) Minustakin, voi kun osais itsekin tehdä noin herkullisen näköisiä ja makuisia annoksia (tai jaksais edes yrittää :D), mut onneks on ravintolat sitä varten ;)

elizabeth: Minäkin tykkään :) Ja älä muuta sano! Korkeavuorenkatu on munkin ihan lemppari<3 :)

Cherry said...

Paljon Onnea tosi tosi myöhässä, mut oon ollut ilman nettiä :D (selityksen makua joo!).
Ruoka näyttää hyvältä ja herkulliselta, jamii! Ja kaunis lahja!

Marie Keksi said...

Charry: Kiitos!! Hihi, kiva kuulla sustakin välillä! :)