Thursday, 28 January 2010

It was a fragrance I can't recognize.


Ainiin tässä eräs synttärilahja. Tätä on moni mun lukijakin sanonut käyttävänsä ja onhan se vaan niin hyvä tuoksu, että se on hyvin tervetullut omaankin pienenpieneen hajuvesikokoelmaan. Pullokin on niin ihanan prinsessa :)


Versace Bright Crystal. Yhdestä toisesta synttärilahjasta kuulette varmasti myöhemmin, kunhan vain muutamien järjestelyiden jälkeen saan sen oikeasti käsiini eikä mitään ongelmia tule :)


P.S. Vastaattehan alla olevaan kyselyyn. Voitte ihan nopeasti klikkaamalla valita yhden tai useamman vaihtoehdon ;) Viimeisen vaihtoehdon Muu, mikä?-vastaukset voi jättää tähän postaukseen.

Mitkä aiheet blogissani kiinnostavat eniten?

7 comments:

Reetta said...

Oon itsekin himoinnut tuota tuoksua kauan. En ole vaan vielä ainakaan ostanut. Toisaalta tekisi mieli ostaa kesäksi jotain uutta :)

Hanna said...

Totta toi pullo on kaunis! Ostin itselleni ton tuoksun keväällä Stockmannilta ja olen käyttänyt sitä ihan vähän, enkä oikein kokenut sitä omaksi tuoksuksi.. :( Jos vaan joku haluaa tuoksun itselleen niin voin lahjoittaa sen :) Ensin mietin että myyn sen, mutta jotenkin kuitenkin käytetyn kosmetiikan myyminen tuntuu oudolta :D
Nyt olen rakastunut Calvin Kleinin Euphoriaan <3

Marie Keksi said...

Reetta: Niinpä, uudet tuoksut on aina jotenkin kivempia...tai no uutuudenviehätys se varmasti enemmänkin on ;) Toi on kyllä hyvää! Onneksi on pieni 30ml pullo, niin on tilaa ehkä jollekin muulle uudelle tuoksulle eikä ehdi mennä mikään vanhaksi :)

Hanna: Aijaa voi harmi! :/ Oon joskus nähnyt huuto.netissä myynnissä käytettyjä hajuvesiä, kai niistä jonkin verran maksetaan :) Sulla ei vissiin oo blogia? Oisit voinut arpoa sen siellä ;) Tai sit annat Reetalle , joka kommentoi yläpuolella himoinneensa sitä, hihih :DD Ootko kysellyt kavereilta, jos joku kaipais? Ja voithan sen säilyttää koristeena..tai...No niin multa näköjään tuli ainakin pari ehdotusta ;D

Hanna said...

Ei mulla oo omaa blogia, on pitänyt aloittaa mut en vaan saa millään sitä aloitettua. Heti vaa arpajaiset ;) Mä laiton facebookiin et joku haluis sen, en mä tajuu yks vaa ilmoittautu mut ei sit uskalla sitä ottaa ku se on kuitenki ollu suht arvokas :D Onhan se kyllä hieno koristeena ;)

Hei Reetta, haluutko sen? Jos kukaan mun kavereista ei haluu sitä. :) Käytetty ihan vähän, ostettu huhti-toukokuussa viime vuonna. :)

Marie Keksi said...

Hanna: Se on niin hirveen vaikeaa aina ottaa jotain toiselta vastaan, vaikka toinen ei edes tarttis :D Luulis kuitenkin, että tuollainen ihanuus menis heti kaupaksi! ;) Mulle ainakin menis, mut en mä kahta tarvii, vaikka välillä oonkin ahne :DDD

Ocean said...

Mä sain tän joululahjaks ja oon ihan rakastunu siihen. <3

Marie Keksi said...

Ocean: Ooo, se on kyllä niiiiiiin hyvää<3 :)