Tuesday 19 January 2010

I want more more more.


Chanel, YSL, Dior, Make up store, Mac
Miksi koko ajan pitää haluta kaikkea? Kosmetiikka on helppo tapa tuhlata rahaa "turhuuksiin", jos ei juuri muuta keksi jostain kumman syystä tai sitten ihan muuten vaan. Vaikka pärjään pienellä pussillisella vakiojuttuja, niin silti aina tekee mieli lisää. Käytän kuitenkin useimmat meikkini loppuun, ennen kuin ostan uusia.  Sitä suuremmalla syyllä enää en halua mahdollisimman paljon erilaisia ja eri värisiä luomivärejä, huulikiiltoja, meikkikyniä jne. niinkuin teini-ikäisenä, vaan nykyään himoitsen mahdollisimman kall...kauniita purkkeja :) Miksi nuo ihanat purkit tekee tytöt niin iloisiksi? Lankeatteko te helposti kosmetiikkahoukutuksiin, vaikkei tarvetta olisikaan?

14 comments:

Anonymous said...

En enää. Ennen shoppailu oli niin ihanaa ja kivaa, kunnes tajusin että jokaista tuotetta ei kerkeä käyttää loppuun ennenkuin se pilaantuu, että kaikki turhat tavarat vievät tuhottomasti tilaa etc. Nykyään pidän enemmmän siitä että tasot ovat tyhjiä, siistejä ja yksittäinen ihana esine/purnukka tulee esiin eikä niitä tarvitse penkoa tavarapaljoudesta. Less is more..

Beanna said...

Mikaela: Totta! Mulla ei ole onneks mennyt hirveesti mitään pilalle, ehkä pari kynsilakkaa on kuivahtanut, kun oon säilyttänyt väärin ja jokunen huono vartalovoide, joka olis mutuenkin jäänyt käyttämättä :) Itse en halua myöskään säilyttää mitään turhaa kotonani, joten harkitsen yleensä tarkasti, mitä ostan. Kuitenkin himoitsen noita purkkeja mielettömästi ja ehkä niistä jokunen päätyykin meikkikulhooni ;)

LAVJUUEVERYBODY! said...

Oi, rakastan meikkejä! Mulla on kummallinen tapa jättää aina pieni määrä meikkiä (meikkituotteen)pohjalle, ettei mun tarvii heittää sitä roskikseen :> Luopuminen on liian haikeaa.

Sofia said...

Tykkään ostella kosmetiikkaa etenkin huvin vuoksi, mutta en enää halua tuhlata rahojani kaikkeen sellaiseen, jota en loppuenlopuksi edes tarvitse. Ostan vain välttämättömiä, kuten nyt uusi valokynä. =)

Beanna said...

LAVJUUEVERYBODY:
Niin on, varsinkin silloin, jos purkki on kaunis ja tuote yksi suosikeista ja vielä sitten kun jotain ei enää valmisteta, niin voi nyyh! ;( Muuten kyllä lähtee tyhjät, jopa puolityhjät putelit nopeasti roskikseen :)

Sofia: Mäkin yritän aina tehdä uudet ihanat hankinnat niin, että kun tarviin vaikka tietyn värisen uuden luomivärin tms. niin koitan sitten löytää sen juuri noista ihanista purkeista, mitä himoitsen :D En kyllä maksaisi sellaisesta meikistä, jolle ei löytyisi käyttöä. Esim. jotkut glitterkynät, joita käytetään ehkä lähinnä vappuna tms. voi ostaa hyvin HM:stä :)

Alma said...

Mä oon tehnyt päätöksen, etten osta mitään uutta ennenkuin ko vanha tuote on lopussa. Voi ihanuus sitä hetkeä, kun esim vanha poskipuna loppuu ja pääsee miettimään uudenostoa. On se vaan niin kivaa.

Beanna said...

Alma: Mulla on sama periaate ainakin vakiotuotteiden kohdalla (ripsari, aurinkopuuteri, eyeliner, kulmakynä, perusluomiväri), mutta esim. huulikiiltoja tai luomivärejä voi ihan hyvin olla useampia hieman eri sävyissä :)

V said...

Huulikiiltoihin lankean ihan liian usein koska en ikinä kuluta niitä loppuun :) Jotkut tuotteet jää värinsä puolesta käyttämättä, mutta yleensä käytän suht samoja tuotteita ja niiden loppuessa ostan uudet :) esim.Cliniquelta 6 vuoden ajan sama duo-luomiväripaletti ja samat sävyt ;)

Hanna said...

En voi vastustaa kaikkea ihanuuksia ;D Yritän nykyään panostaa laatuun - yksi hyvä kun monta ihan surkeaa. Yritän kaikin tavoin etten hamstraa voiteita yms. koska avattuna ne säilyvät sen 12/24 kk ja helposti härskiintyvät :(
Päätin laukkujen osalta saman. Ei enää yhtään helposti hajoavaa tusinalaukkua vaan yksi rakkaus, Mulberry :)

Kaitaliina said...

Make up storen tuotteet ovat minun heikkouteni. Tällä hetkellä mun juttu siltä saralta ovat eriväriset "hilepurkit", joilla voi tehdä nättejä/näyttäviä rajauksia.
Ja sitten varsinainen heikkouteni, ihonhoitotuotteet. Mä olen niin helppo asiakas, kosmetologini saa myytyä mulle mitä vaan:)

noona said...

Kosmetiikkaa tulee kyllä välillä osteltua ihan liikaakin, mutta jostain syystä se on mukavaa :D kauniit purkit varmaan on suurin syy siihen!

su1san1na said...

LANKEAN! Mun heikkous on huulikiillot! Mulla on vaikka kuinka monta sellaista, jota en ole koskaan edes käyttänyt (ei esim. sovi mulle), mutten kuitenkaan raaski heittää niitä poiskaan :)

storstadskvinna said...

se on aina yhtä vaikeata se rahasta kiinni pitäminen, eksyin tänään itse bubbleroom sivuille, eivät omasta mielestäni olleet niiin ihanat mutta kolmet kengät löysin.. tosin en viellä painanut tilaa nappia mutta kohta varmaan teen senkin.. friis ja co tekee ihania kenkiä ja jotenkin haluan niitä vain lisää lisää ja lisää. kengät ovat blogissani jos kiinnostaa toisen turhuus:)

Beanna said...

V: Se on ihanaa, kun löytää hyvät vakiotuotteet, mulla on ollut kyllä sellanen tuuri, että juuri mun lempiripsarit on aina melkein lopetettu :/ Mut huulikiiltoja on aina kiva kokeilla uusia! :)

Hanna: Samat suunnitelmat meillä siis ainakin laukkujen suhteen ;)
Mäkin olen alkanut enemmän katsomaan, että ostaisin mielummin vähemmän, mutta sellaista mikä laatunsa puolesta tavallaan kestää kauemmin :) Vaikka tykkäänkin ostaa esim. GT:sta aika paljon hetken sesonkivaatteita, mut ei kaikesta voi tinkiä, eihän ;)

Kaitaliina: Haha, ihana, sä oot oikein kosmetologin lemmikki ;) Mä en ihonhoitotuotteisiin oo kyllä itse ikinä hurahtanut, mutta ootanpa vaan sitä aikaa, kun alan tilailee ryppyvoiteita urakalla! :D Huomasin just yks päivä, että mulal näkyy jonkinlainen naururyppy, vaikka ei oo ennen näkynyt :D

Noona: Niin varmaan on! :) Mä oon katsellut juuri tuossa kollaasissa olevaa kultaista YSL:n poskipunaa, mutta harmittelen kun ei näytä olevan sopivaa sävyä...Sit keksin et ehkä voisin ottaa yhden sävyn niitä ja käyttää sitä luomivärinä ;D Vain jotta saisin tuon söpötyksen mun meikkipöydälle :D

Su1san1na: on se kumma kyllä, miten niitä huulikiiltoja kerääntyy aina laatikoihin :D Mullakin siellä on lähinnä niitä, joita ei sävyn puolesta voi käyttää päivittäin, mutta pitäiskin yrittää muistaa ne aina viikonloppuisin ;)

Storstadskvinna: Pitääkin käydä katsomassa ;) En tiennytkään, että niillä on kenkiä :) Ostohimot on ärsyttäviä ;(