Saturday 27 February 2010

White towels

Saimme töistä joululahjaksi valkoisen kylpytakin ja jätti-ison pyyhkeen. Kylpytakkia olinkin kaipaillut pitkään, mutta eihän tuollaista nyt itse muista ikinä ostaa ja lahjana kylpytakki onkin aika hyvä perinteinen idea. Jätti-iso pyyhe oli myös kiva ja hotellivalkoinen juuri oikea väri! Ostin myös itse lisää valkoisia käsipyyhkeitä kylppäriini.
Pikkuhitunen pinkkiä.
Valkoista.
Ostin tuon valkoisen ison ruukun Kodin 1:stä. Sinne saa shampoopullot, kuorintahanskat, suihkusaippuat ja muut piiloon. Valitsin ruukun, jossa on pohjassa reikä, niin sitä ei tarvitse siirtää suihkuttelun ajaksi sivuun kun kaikki vesi valuu siitä läpi.

13 comments:

Miss M said...

Tuo ruukku on loistoidea, taidankin mennä heti tänään ostamaan! :) Meillä lojuu kaikki pullot lattialla ja oonkin miettinyt mikä ois hyvä säilytyspurkki niille. Kiitos tästä vinkistä!

Jenah said...

mistä oot ostanut ton käsisaippuan? tukholmasta? oon kattonu paljon ruotsalaisia sisustuksia ja niissä on aina lavuaarin reunalla tollanen saippuapullo :D haluun kans tommosen kylppäriin!

Tanja said...

tosi kiva blogi sulla :) ja todella ihana asunto!

Nanna said...

Tosi kiva idea tuo ruukku! Voisi melkein itsekin hyödyntää sitä! :)

Katness said...

Toi ruukkusailytyshommeli on jattekiva idea! Se onkin aina kylpyhuoneiden suihkualueen ongelma etta mihin saisi piiloon kaikki rumat shampoo-, hoitoaine-, kuorinta- ja suihkugeelipullot. Me ollaan ajateltu kanssa pienta remppaa jossa suihkutilan seinaan tehtaisiin aukko joka kaakeloitaisiin samoilla kaakeleilla jonne saisi kaikki kamat katevasti eika tarvitsisi mitaan hirveita suihkuhyllyja enaa.

Pipari said...

mä aion matkia sua tossa ruukku jutussa!

Alma said...

Oi, Color Mask on ihana hoitoaine. Mulla oli sitä 2 v sitten, mutta sittemmin unohdin koko tuotteen, kunnes taas viime kampaamokerralla nappasin purnukan mukaan.

Elisa LPP said...

Onpas hauska idea tuo ruukku!
Harmi, että meillä kaikki lattiatila on supertarpeellista, eikä näinollen liikene ruukulle tilaa :(

Beanna said...

Maria: Kiitos ja no problemos! ;) Hyvä, että tulee hyvät vinkit jaettua :)

Jenah: Itseasiassa katselin noita ensimmäisen kerran juurikin Tukholmassa pari vuotta sitten ;) Mutta tuon ostin kuitenkin ihan Stockmannilta, eli sieltä saa! =)Helsingissä myös mm. Moko myy noita (ja sit joku, jonka nimeä en muista Punavuoressa) :)

Tanja: Oi kiitos paljon! =)

Nanna: Kantsii kokeilla! Mulla oli aiemmin reijätön kulho ja meni kyllä sen kanssa hermot, kun aina sinne jotenkin pääsi vettä ja sit niistä pulloista tuli ihan limasia! :D

Kitkat Aka Katz:
Toi "aukko" kuulostaa myös kätevältä :) Mä en oo kans ikinä oikein pitänyt esim. niistä kulmahyllyistä. Joskus on sellanenkin ollut, mut nyt saa kelvata ruukut :D

Pipari: Baittariiii!!! Noei! Q samiXia!!! ;D

Alma: Mäkin tykkään kovasti! Ja toimii hyvin myös tuo sävytys sillä, toi silveri taittaa tosi hyvin keltaista :)

La Petite Princesse:
Kiitos! :) Voi ei, inhottavaa, jos ei ole tilaa tarpeeksi :/ Mä mietin just, että pitäiskö tunkea pyykkikori jonnekkin vaatekaappiin, että sais tilavamman tunnelman wc:seen :)

Anonymous said...

Kiva kylppäri. :)

Sullahan on Mulberryn Somerset Hobo ja muistaakseni edellisessä blogissasi oli kuva, jossa käytit laukkua messenger-tyylisesti eli olan yli ristiin... Muistanko oikein? Kiinnostaa nimittäin kyseinen laukku ja olisi kiva tietää pystyyko sitä käyttämään noin vai soveltuuko se vain kainalossa tai käsivarrella kannettavaksi. En pääse itse liikkeeseen sovittelemaan ja olen siis vain netissä annettujen mittojen varassa. Kiitos jos viitsit vastata. :)

Kia

Beanna said...

Kia: Kiitos :) Joo Somerset hobo on. Oi, ei en ole käyttänyt sitä olan yli. Tiedän mitä kuvaa tarkoitat, mutta se oli siinä vain olalla, kuva hämää kyllä.

Kokeilin äsken miten laukku menee olan yli ja se kyllä menee mutta jää tosi korkealle mulla. Nuoret kyllä käyttää niin että jää ylös, mutta en ehkä tuota käyttäisi niin. (Pienempää Longchampia olen joskus käyttänytkin vaikka sekin jäi niin ylös, kun voi jäädä. Hmmm, olen myös 174 pitkä, että lyhyellä ja sirolla tuo ei välttämättä jääkään liian ylös.

Mä teen aina paperista ja naruista sellaisia "laukkuja" mittojen mukaan, kun yritän hahmottaa jotain laukkua nettikaupassa, kokeile sitä :D

Sanni said...

Voi ihana kylppäri ja vielä ihanampia juttuja sen sisällä=) Tosiaan kiva toi ruukkuidea.

Beanna said...

Sanni: Kiiiiitos Sanni =)