Tuesday, 9 March 2010

Ducky lips ♥


Mun söpö ankkaneiti on jo n. 25 vuotias. Ms. Ducky Lips pääsi taas kylppäriin söpöstelemään.

Uudet suihkuverhot on nyt sit tämän näköiset. Läpinäkyviä en toistaiseksi löytänyt ja ikävä kyllä Anttilassa ei ollut enää valkoisia raidallisia suihkuverhoja. Löysin sitten Jyskin sivuilta yhdet kivat verhot ja lähdin käymään Itäkeskuksessa eräs päivä töiden jälkeen.

No arvatakin saattoi, että nettisivuilla olleet valkoiset verhot, jossa oli kerman värisiä kuvioita, oli livenä oliivin vihreät, joissa oli sinapin värisiä kuvioita...not.. eli ne ei IHAN ollut mun makuun. Sitten näin nämä valkoraidalliset, jotka oli lähes samanlaiset kuin ne jotka oisin joskus ennen suihkuverhotankoa Anttilasta halunnut ja nää päätyivätkin sitten mukaan. Näitä oli myös luonnonvalkoisena, mutta valitsin kylppäriini kirkkaat puhtaan valkoiset :)

11 comments:

La Petite Princesse said...

Todella kaunis suihkuverho, onnistunut löytö :)
Olisi mukavaa nähdä kylppäristä vähän kokonaiskuvaa valmiina

Marie Keksi said...

La Petite Princesse: Olen kyllä tyytyväinen tuohon :) Anttilassa tosiaan oli joskus samanlainen hieman paksummilla raidoilla ja nyt harmitti, kun niitä ei enää ollutkaan, mutta onneksi löysin tuon :)

Marie Keksi said...

Ainiin ja tosiaan, olen yrittänyt ja voin vielä yrittääkin ottaa kokonaisuuskuvaa, mutta en ole tyytyväinen valaistukseen kuvissa, vaikka vaihdoin kylppäriin superkirkkaan lampun ja valaistus oli lähes valkoinen, niin kuvassa se muuttuu aina kellertäväksi :D Olen niin tarkka, mutta ehkä koitan veilä säätää kameran asetuksia :)

Saara said...

Noi raidalliset on tosi kivat :) Mulla on Marimekon Fokus-suihkuverhot ja ne alkaa tummentua alakantista, vaikka ripustan ne kuivumaan käytön jälkeen ja pesen ne pesukoneessa välillä. Täytyy siis hankkia uudet. Ellen eka muuta ja sitten ostan uudet :)

Pipari said...

Mulla tulee Ms. Ducky Lipsistä mieleen Martina Aitolehti

Marie Keksi said...

Pipari: No mullekin tulee tuosta sanasta ;) Ja sit Lara Flynn Boyle ja Anna Hibbs. Martinalla on kyllä nykyään VÄHÄN liikaa kamaa naamassa, näyttää snadisti vahakabinetista karanneelta :/

Saara: Kiitti, mäkin tykkään! =) Se on kyllä inhottavaa, että monet suihkuverhot aina kellastuu tai tummentuu ajan kanssa :S Mut toisaalta itse taidan kyllästyäkin niihin ihan samassa ajassa :)

Tiina said...

Etsin v. 2007 läpinäkyvää suihkuverhoa ja löysin etsimäni Sokokselta. Se on nyt tauolla, kun hankin Marimekon "Hetkiä" -suihkuverhon. Näköjään suihkuverhojakin pitää välillä vaihdella. :D

Inna said...

Noi on kyllä hienot.

Marie Keksi said...

Tiina: Mullakin on 3. suihkuverho menossa. Joskus mulla oli pinkki pinkki-teemaisessa vessassa..(kauheeta :D)... ja sitten joku sinertävä on ollut, joten ihan kiva saada välillä tuollainen värittömämpi :)

Inna: Miilikestoo!!! :)

-L- said...

Nää valkoraidalliset on kyllä kauniit. Juuri tämän tyyppiset voisin itsekin hankkia. Pohdin nyt kovasti ostanko lainkaan suihkuverhoa vai saisinko miehen taivuteltua lasioven/-sermin hankintaan...:) Stckmannilla on muuten läpinäkyviä suihkuverhoja. :)

Marie Keksi said...

-L-: Mäkin oisin halunnut jonkun seinän tai oven, mutta tuohon vessaan en keksinyt yhtäkään järkevää vaihtoehtoa :/ Mut onneks löyty kiva verho! =) Ja kiitos vinkistä, pitää käydä Stockalla kurkkimassa, ei kai se haittaa vaikka olis vaihtoverhot ;)