Thursday 11 March 2010

Cupcake Party?

Mun on pitänyt jo pitkään ostaa näitä ihania pulla/muffinssi/cupcakevuokia! Eilen kun kävelin Korkeavuorenkatua pitkin, päätin vihdoin hakea ensimmäiset paperivuokani ihanasta KahVilla-putiikista. Olin suunnitellut ostavani allaolevat, seeprakuvoiset tai leopardikuvioiset, mutta valikoimiin oli tullut lisäksi aivan iiiihania värikkäitä uutuuksia, joten jouduin taas itselleni todella vaikeaan tilanteeseen, eli valitsemiseen! Se ei oo mun vahvoja puolia, eikä se puoli edes mitenkään kehity, vaikka yritän välillä tehdä nopeita valintoja tai vaikka yrittäisin joka päivä valita jotain...Asiaa ei KahVilla-putiikissa helpottanut myöskään se, että kokoja oli monenmoisia, enkä oikein tiennyt mihin tarkoitukseen näitä ostaisin. Minijuustokakkuihin, cupcakeihin, pikkumuffineihin....No päätin nyt aloittaa näistä ja ostan sitten myöhemmin lisää, kun olen saanut päätöksiä aikaan, hah. Pitäisinkö muffinssibileet? :)
 

Olisin halunnut ostaa muitakin juttuja, mutta täytyy mennä toinen päivä, sillä minun täytyi kiirehtiä äkkiä kodin kautta ripsihuoltoon Fabulous-salonkiin, nyt on taas kunnon räpsyttimet, hihii :)

24 comments:

Char and the city - Divaaniblogit said...

Heii, mulla on noita samoja :) 3 eri kuosia ja kokoa muistaakseni! Aivan syötävän ihania. En olekkaan tehnyt muffinsseja hetkeen, kiitos muistutuksesta :P

Beanna said...

Char: Noi on aivan ihania! Nimenomaan syötävän ihania=) Mä oon ihaillut noita jo yli vuoden, mut aina ajattelen, et ostan sit vasta kun oon tekemässä muffinsseja. Nyt päätin ostaa noi ihailtavaksi hyllynreunalle ja heti tekee jo enemmän mieli alkaa leipomaan =)

Hanna said...

Ihania! Muistaakseni joskus ostin tuollaisia vuokia, mutta ovat jääneet kaappiin, olen niin laiska leipomaan mitään :/
Nyt oli Anttilassa tarjouksessa silikoniset muffinsivuoka paketit, eivät tietenkään ole yhtä suloisia, mutta jospa mustakin tulis nyt superkokki ja leipuri :D

Ehdottomasti voisin ottaa 1000 e lahjakortin Lexingtonille ;D Hulluilla päivillä oli ainakin syksyllä pussilakanasettejä, voi olisipa nyt keväälläkin. Mua houkuttais tilata pussilakasetti, apua.. :D Tai sit huomenna vapaapäivän kunniaks vietän oikein kunnon shoppailupäivän ja kierrän kaikki ihanat sisustusliikkeet. Hih ;)

Tommi said...

Ei suoranaisesti liity tähän, mutta mistähän saisi reseptin cupcakeseille ja etenkin sille kuorrutukselle? Pitäisi lauantaina tehdä.

Beanna said...

Hanna:
Mä leivoin nuorempana ainakin kerran kuussa, mutta nyt en oo kyllä leiponut moneen vuoteen huvikseni vaan aina joku on pyytänyt tai sitten on ollut synttärit tms. :) Muutenkaan en haluu leipoo, kun sit pitäis tietenkin syödä ne KAIKKI ITSE, joten parempi leipoo vaan kun voi tarjota niitä monille ihmisille! ;DDD Pitäiskö perustaa oma leipurikerho?
Ne silikonivuoat on vissiin hyviä? Näin oon ainakin kuullut.

Ja epistä, mäkin haluun arkivapaan<3


Tommi:
Hmmm… Martha Stewardin sivuilta löytyy ainakin cupcake- reseptejä, esim:
http://www.marthastewart.com/recipe/devils-food-cupcakes-book?backto=true&backtourl=/photogallery/classic-cupcakes#slide_1

Mä tein ainakin kerran sitruunacupcakejen päälle seuraavan (vaaleanpunaisen) kuorrutteen:

150g tuorejuustoa
50g huoneenlämpöistä voita
3dl tomusokeria
1tl raastettua sitruunan kuorta
2tl vaniilinisokeria
Muutama tippa punaista elintarvikeväriä

Ohje on 12 kappaleelle, muistaakseni, riippuu tietty paljon sitä kuorrutetta haluaa.

Tuolla KahVilla-putiikissa tais muuten olla myös mustia muffinivuokia, olis aika tyylikkäät nekin :)

Jos niistä tulee hyviä, niin mulle saa antaa kans yhden! ;)

Elisabeth said...

Mä leivoin just viime viikolla aivan ihania suklaamuffineja tollasiin seepravuokiin. Tuli ihania ja söpöjä! :) Muffinsbileet on loistoidea, voisin itsekin pistää ajatuksen muhimaan!

Ja toi KahVilla liike... Ihailen sitä aina kun kävelen Korkkarilla, mutta koskaan en ole sisään uskaltanut. Oikeastaan Korkkarilta oon testannutkin vaan Maxillin ja Sis. delin. Täytyis vaan uskaltautua sisään niihin superihaniin pikku liikkeisiin :)

Beanna said...

elizabeth: Ooo, nam!!! Mä oon miettinyt jo jonkin aikaa muffinssibileitä, nyt sain ainakin aloitettua, kun hankin noi vuoat :D Mut jotain muuta pitää vielä niihin bileisiin kehitellä ;)

Se on hassua miten monta kertaa voi kävellä jonkun ihanan putiikin ohi ennen kuin menee sisälle asti ja varsinkin, mitä useammin kulkee jonkun ohi, niin sitä varmemmin ajattelee, että ehtiihän sitä myöhemminkin :D Mä oon oikein tehnyt listan putiikeista ja kahviloista, minne pitää käydä :D Kantsii uskaltaa, niistä löytyy vaikka mitä kivaa :)

Pipari said...

Mä näin leopardi -vuokia jossain sisustuslehdessä (Talo & Koti?) ja ne vuoat oli Stockalta, jotain 5€ maksoi. Ajattelin ostaa niitä synttäreille/valmistujaisiin, leivon varmaan porkkanakakkumuffineja :P

Beanna said...

Pipari:
Olikohan ne myös noita Kalas fårmin vuokia ... :o No maksoi myös about 5e :) Mä haluun kans leopardeja..niin ja seeproja... ja mustia! =) Tee niitä samoja mitä ostettiin kummatkin Tukholmasta, niin tuun sun juhliin :)

Pipari said...

En muista merkkiä;( Luin sitä lehteä salilla, ni en voinu kirjottaa sitä merkkiä ylös:D
Okei voit tulla, mutta sun pitää tuoda lahja (esim. koiranpentu olis kiva)!

Beanna said...

Pipari: Mä arvasin, et sanot noin ja sitä koiranpentua jo mietinkin...ja kun se sun haluama rotu ei oo vieläkään selvinnyt, niin voi olla, että tulee monta pakettia ;)

Mä yritin kerran Diacorissa kuvata äkkiä lehdestä yhen reseptin, mut lääkäri huus mun nimen just ja sit se kuva tärähti, kun säikähdin :DDD

Pipari said...

:DDDDDDDDDD

Pipari said...

Mix tos kyselyssä ei oo vaihtoehtona Myllypuroa =)

Regret said...

Ihania vuokia! Tahtoo kanssa :D Laitahan kuvaa uusista räpsyttimistä :) Oliko hintavat?

Beanna said...

Pipari: No kun tiedän et sä oot ainut, joka lukee mua seltä ;DD No, ei kai, mä tiedän et asut toisessa suunnassa :) Mut siis laitoin tohon vaan nää mun lähialueet. Listassa oli aluks 5 ja sit yhtäkkii yli 20 ja sit jouduin jo vähän karsii :D

Regred: Kantsii ostaa, noi on niin söpöjä ! =) Voisin laittaakin jonkun uuden kuvan , aiemmassa postauksessani olikin jo yhdet ennen/jälkeen-kuvat: http://youhadmeathellolove.blogspot.com/2010/02/ripsenpidennys-by-fabulous-salon.html

Ekat maksaa 80e Fabulouksessa ja huoltojen hinnat riippuu siitä kuinka usein käy. Esim. 2 vkon välein 25e, 3 vkon välein 35e jne.. :)

Petite mademoiselle J said...

Tottakai pidät kuppikakkujuhlat :)

Olen ihan addiktoitunut näihin pieniin tyttömäisiin herkkuihin :)

Pipari said...

Olisin ylpee jos asuisin Myllypurossa! :D

Beanna said...

Petite Mademoiselle J:
Voi, jos vaan leivoksia vois syödä jokapäivä (lihomatta) ^^ Joo, oon jo monta kertaa visioinut näitä juhlia, niin pakko ne on jotenkin toteuttaa! =) Miten olis modernit Marie Antoinette bileet?

Pipari: En mä sitä sanonut, ettei vois olla :D

Petite mademoiselle J said...

Marie Antoinette. "jos heillä ei ole leipää, syökööt leivoksi" :)

Beanna said...

Petite mademoiselle J:
Hehe ;D Arvaa mitä luki mun facebook-motossa (en tiedä lukeeko vieläkin)? Mä ajattelen aina tota lausetta, kun syön leivoksia, hehheh :DD

Hanna said...

Mun pitää kysäistä.. Etkös säkin tilaillut Mschic:iltä kun niillä oli se suuren suosion saavuttanut kampanja, 30 €:n lahjakortti :D
Oletko jo saanut niitä tuotteita? Mä EN ja aloin jo hermostua ihan oikeesti! :D
Ja tulikin maili että molemmat tuotteet mitä tilasin eivät ole vielä varastossa :/ Siitähän on jo vaikka kuinka kauan!!! Varmaan kaikki muut on jo tilauksensa saaneet.

Beanna said...

Hanna: Joo tilasin ja tilasin just sillä 30e:lla. Ei oo vielä tullut mullekaan :/ Mäkin aloin hermostua ja meili tuli sit mullekkin.

Oon huomannut muutamissa blogeissa, että ne on saanut, jotka on ostanut muutakin. Mun mielestä on typerää käsitellä ne siinä järjestyksessä, sillä kyllä mäkin olen kuitenkin postikulut maksanut ja ei ole mun tehtävä arvioida tilausvaiheessa, että onko kampanja vain huonosti mietitty vai onko se niin hyvä kampanja, miltä kuulostaakin!

Kyllä mä oon ennenkin törmännyt kampanjoihin, jossa myydään postikulujen hinnalla tavaraa, vaan että ihmiset tutustuisivat ko. tuotteeseen :)

Toki se kävi mielessä tilatessani, että tää kampanja loppuu alta aikayksikön, kun ne tajuu, miten puutteellisesti se on suunniteltu. Oisko pitänyt sitten jättää tilaamatta ja olla yksi "kiltti" ihminen ? :D

Ja tosiaan se "tarjouksen väärinkäyttö" ja "verkkohyökkäys" tarkotti varmaan just niitä, jotka tilas vaan 30e:lla. Kiva sit syyllistää meitä ja lähettää meille vikaks tuotteet, oisin voinut tilata muutakin, jos oisin tiennyt tän etukäteen, mut nyt kyl kieltämättä jää vähän huono maku koko jutusta! :D

Toivottavasti meikit on sen verran hyviä, että ne pelastais tilanteen :) Mä tilasin korostus- ja varjostusvärin.

Cherry/Kirsi said...

Hei bongasin itsekin KahVillan eilen! Pitääpä ostaa noita joku kerta, tosi söpöjä! Olenkohan tehnyt muffinsseja kymmeneen vuoteen..että olis jo aikaki!

Beanna said...

Cherry: Hih! Kantsii! Kävitkö sisällä katsomassa, mä haluisin noi kaikki muffinssivuoat joka koossa! :D Ja sit voinkin miettiä, että säilytänkö ne koristeina vai alanko leipomaan (lue:lihomaan) usein :DD