Saturday, 13 March 2010

Lördagsfrukost

Heräsin tänään jo kahdeksalta, mikä on minulle viikonloppuisin aikaisin! Aamupalana on lehtiä, kahvia, vitamiiniporejuoma ja maitorahkaa, johon pilkoin yhden päärynän. Laitoin vielä lusikallisen makeutusjauhetta sekaan ja siitä tuli herkkua! Ajattelin lähteä kohta ulos kävelylle, sillä ihana aurinko paistaa siellä. Kevät on mun lempivuodenaika ja se saa muhun aina kasapäin uutta energiaa. Mulla on kymmeniä uusia ideoita mielessä ja kehittelen yhtä sun toista projektia mielessäni ja osa on päässyt jo jonkinlaiseen vaiheeseenkin. Harmi vaan, että vuorokaudet ei millään muutu esim. 30 tuntisiksi ;) Äää, en malta odottaa lumien sulamista ja kevään ensimmäistä avokas-, trenssi- ja silkkihuivipäivää. Vaikka mulla ei olis mitään erityistä syytä tuntea olevani onnellinen, niin keväisin silti tunnen aina niin. Ihanaa viikonloppua ihanat! =)

5 comments:

Alma said...

Ihanaa viikonloppua sinullekin! Mäkin heräsin spontaanisti tänään kasin jälkeen ja aamu on ollut pitkä ja rauhallinen. Nyt ulos!

Nantsu said...

Trevlig helg till dig också! :)

Cherry said...

Olipas aurinkoinen postaus! Paistaa toi sun iloisuus ihan tänne asti :) Ja taitaa se arska taivaallakin näyttäytyy aina välillä. Täällä kans viikonloppua viettelen naisporukalla (lue Vilman kans)ja mietiskelin, että pitäskö tää yökkäri jo vaihtaa vaatteisiin?

Sun projekteja mielenkiinnolla oottaen toivottelen ihunaista viikonloppua!

Adalmina said...

Ihana aamiainen ja ihanan aurinkoinen teksti! :) Hauskaa viikonloppua sinullekin!

Marie Keksi said...

Hei, kiitos kaikki ihanaiset - toivottavasti teillä oli superkiva viikonloppu! =) Itse sain ainakin rentouduttua :)