Monday, 15 March 2010

Kevään toiveasu

Yritin tehdä mulle kevään toiveasua ja kuvittelin, että siitä tulisi keväisen pirteä, jossa olis hieman jopa väriä. No, samoilla mennään, mustaa, valkoista, chocolatea, trenssiä, tiukkaa housua, silkkihuivia ja helmikoruja. Eihän tää asu poikkea juuri lainkaan syksyn toiveasusta tai tyylini kulmakivistäni. Lisäksi tämä "toiveasu" on ollut jo monta vuotta niin toiveena kuin käytössä. Toimii aina yhtä hyvin - huivit ja trenssien värit vaan vaihtuvat. Ensimmäistä kertaa elämässäni himoitsen kuitenkin erivärisiä huulipunia ja kuvassa oleva on yksi niistä muutamasta sävystä, jotka haluan! Tähän asuun kuuluu vielä ehdottomasti joko nätti nuttura tai ISOT aukinaiset hiukset. Esim. tällaiset:
 
Onpas Jessica muuten superkaunis tässä kuvassa, hiukset = ♥♥♥♥♥! Saa nähdä mitä saan aikaiseksi kesän toiveasussa, toivottavasti siinä näkyis pikkasen enemmän väriä ;) Mitä teidän kevään toiveasuihin kuuluu vai mietittekö jo kesän asuja? ;)

Kollaasi: Polyvore, Jessica Simpson: Googlehaku

22 comments:

Hanna said...

Ihana kollaasi! Toi huivi ♥ ja kaikki! Ja nyt en kyllä saa eksyä Burberryn sivuille tilailemaan! :D

Mä odotan niin kevättä ja kesää, mä en pysty vaan trenssejä vielä pitämään aikoihin. Tuntuu että toukokuussakin palelen ohuessa trenssissä ja jos sattuu oikein kylmästi tuulemaan tulee lämmintä toppatakkia ikävä :D

Jouduin siirtämään mun Egyptin lomaa huhtikuulta heinäkuulle, mutta toisaalta ei haittaa yhtään. Siellä sit onkin jotain +40 päivisin, hih. Luvassa on ainakin yksi lämmin viikko kesällä. Sitä tosiaankin odotellessa!

Ihanaa maanantaita! :)

Maria said...

Ihanat kuvat! Itse tein vastaavan postauksen vasta ja aika väritönhän siitä tuli vaikka en mitenkään erityisesti värejä kaihdakaan! Mun kevätasuun kuuluu myös raitoja (no kuuluupa niitä kyllä muutenkin asuihin). Trenssi on kesän "tavaramerkki"! :)

Nanu said...

samoilla linjoilla ollaan:)
http://helsinkianna.blogspot.com/2010/03/nanu-does-polyvore.html

Cherry said...

Voi namskis mikä kollaasi, sä se sitten osaat! Tuossa asussa näyttäs ihan maailman vallottajalta, ei vois kun hymy nassulla kulkee, heh.
Ja Jessica näyttää tyrmäävän kauniilta!
Mua kiinnostaisi nyt erityisesti raidat ja valkoisen+ruskean yhdistelmät. Kun sais kun sais :)

Tommi said...

Jessica on Tommi-approved.

Anonymous said...

Sinun kyselysi eriarvoistaa ihmisiä! Itse en asu kyseisillä alueilla, mutta Helsingissä kuitenkin ja tunnen olevani loukattu. Jos asuinpaikka kyselyjä laitat, ole hyvä, ja merkitse siihen kaikki alueet.
Ei ollut tarkoitus loukata vaan esittää faktat.
Kiitos!

Kaitaliina said...

Aivan ihanat korkkarit, kuin veistos! Haha ja mä uskoisin, että minulle kävisi samoin, olen niin musta tyyppi:) Tosin olen yrittänyt ostaa hieman värikkäämpiä vaatteita tänä keväänä, kai sen lopullisen saldon näkee kesän asukuvista..

KitKat AKA Katz said...

Ma olen jo unelmieni trenssin loytanyt kevaaksi, nyt ostoslistalta puuttuu vaan kunnon arskalasit, olen Marc Jacobsin isoja laseja katellut ja tykkaan valtavasti.

Kesavaatteita en viela ole alkanut ajattelemaankaan. Nautin ensin kevaasta, en odota viela tunkkaisia kaupunkihelteita. Toivottavasti tulee pitka kevat talla kertaa.

Marie Keksi said...

Hanna: Hehee :D saahan sinne nyt välillä eksyä ;)

Totta ja keväisin muutenkin se trenssiaika tuntuu olevan aina kovin lyhyt, kun yhtäkkiä onkin jo niin kuuma, että ei pysty takkia pitämään :) Poikkeuksena tietenkin kesä pari vuotta sitten, jolloin oli niin kylmä, että pidin takkia + nahkahanskoja koko kesän päällä lukuunottamatta 2 helleviikkoa :D Se oli aika kauheeta kyllä!

Oi, Egypti kuulostaa ihanalta, josta tulikin mieleen, että lomalistat onkin laitettu jo verkkoon ja pitäis käydä ruksimasta omat viikot!! JIPPPIIIIIII! =) Ja samoin! Hyvää viikkoa! :D

Maria: Raidat tosiaan pääsi unohtumaan :D Mutta nekin kyllä on kuulunut jo moneen kevääseen ja etenkin kesään! =) Ja olet oikeassa tuossa trenssiasiassa! ;)

Nanu: Aika samantyyliset kollaasit kiletämättä! ;) Mä haaveilen myös Burberryn trenssistä! ♥

Cherry: Hih, kiitos! Kaikki kelpais!! :) Ja Jessica on kuvassa aivan ihana ja upea ♥ Raidat multa jostain syystä unohtui, mutta niitäkin varmaan nähdään minunkin asuissani :)

Tommi: Heh, se on myös Marie Keksi-approved :) Varsinkin kun osaa leikkiä niin hyvin blondia! Hauskat blondit on kivoja!

Anonymous: Anteeksi! En oikeasti ajatellut, että kukaan loukkaantuisi, sillä kyse ei todellakaan ole eriarvoistamisesta! Pahoittelen, mikäli sinusta tuntuu siltä!

Syy miksi siinä ei ole koko Helsinkiä tai koko Suomea, johtuu siitä, että tein kyselyn lähinnä selvittääkseni kuinka monta "naapuriani" lukee blogiani kuitenkaan paljastamatta kaikille missä itse asun :)

Aluksi vaihtoehtoja tuli vain 5, sitten niitä oli 20, joista sitten karsin jo paikkoja, ettei lista olisi kilometrin pituinen. Kaikki nämä paikat ovat kiinni toisissaan ja johonkin vain vedin rajan ja se nyt sattui jäämään näihin alueisiin, joilla muutenkin liikun useimmiten. Listasta puuttuu kuitenkin esim. Munkkisaari/Hernesaari, joka on korttelin kokoinen alue Eiran vieressä, mutta uskon että siellä mahdollisesti asuvat henkilöt voivat laittaa asuinpaikakseen Eiran.

Toivottavasti tämä nyt selvitti, minkä takia laitoin vain muutaman paikan listaan, eikä asiasta ole syytä loukaantua...? :)

Kaitaliina: Noi on kyllä täydellisen muotoiset! :) Mä oon aina ollut aika mustavalkoinen lukuunottamatta muutaman vuoden vaaleanpunainen/pinkki/muut räikeät värit kautta :D Kirkkaat värit kyllä sopii paremmin ruskettuneelle iholle, joten mullakin värejä nähdään varmaan vasta kesällä :)

KitKat AKA Katz: Mäkin rakastan isoja laseja. Pienet lasit on kauheita :D Mullakin on käynyt vaan muutama kesävaatemielessä, mutta kevättä odotan kuitenkin enemmän, kevään lämpötila Helsingissä on mulle mukavin, varsinkin, kun voi käyttää lempivaatettita eli trenssejä! ;)

Marie Keksi said...

*lempivaatteita (tulipas erittäin outo kirjoitusvirhe :DD)

Nna said...

polyvore on hauska. olisi kiva nähdä blogissasi haaste, jossa pitäisi asustaa polyvoressa valitsemasi vaate (esim. mekko tai vastaava) ja linkittää se kommentteihin. blogillasi on sen verran lukijoita, että voisit saada ihmisiä innostumaan. julkaisisit sitten vaikka viikon päästä oman versiosi tai esittelisit suosikkisi muiden tekemistä. paperinukkeleikkien aika ei ole ohi!

Marie Keksi said...

Nna: Tuo on kieltämättä ihan hauska idea! :) Täytyy katsoa, miten tuon voisi totetuttaa mahdollisesti :)

Marge said...

Oikein hyvännäköinen kollaasi! :) Iskee minuunkin tuollainen yhdistelmä.

Pipari said...

mä meen tänää ikeaan, mut sä et pääse mukaan

Marie Keksi said...

Marge: Kiitti! Tuollainen yhdistelmä kyllä pelastaa huonon päivän ;) Hätätapauksessa voi vetää trenssinkaulukset korviin, arskat silmille ja huivin päähän ja leikkiä agenttia ;DD

Pipari: Miks en pääse? :(

Pipari said...

MarieK, koska oon loukkaantunu, ku jätit kyselystä mun kotipaikan, Myllypuron.

Marie Keksi said...

Pipari: Siis etsä niinQ tajuu, et se on MUN tutkimus ja en mä voinu lisätä siihen kaiken maailman telttoja ja asuntoautoja, ku muuten se lista olis ollut 1000000000000 metrii pitkä niinQ d444!!!!1!111 :D

Petite mademoiselle J said...

Hei!
Kurkkaappas blogiini ja saa inspiraatiota kuppikakkukesteille :)

Niin ja löysin muuten Ikean sivuilta sen lasisen ja kannellisen kakkupidikkeen, ja siis sehän oli 12,90 e :)

Marie Keksi said...

Petite mademoiselle J:
Kiitos vinkistä! Liisa Ihmemaassa-teema toimisi kyllä oikein hyvin =)

Joo, jotain sellaista muistelinkin, eli erittäin halpa! =) Kansi on vaan suht kevyt, mutta en tiedä haittaako se, kun ei kauniita lasiesinteitä tuu "paiskottua" muutenkaan :D

Maija said...

Tältä minunkin kevätlook voisi näyttää! Tosi upea kollaasi :) Ja passaan vielä noissa hiuksissakin ;)

Anonymous said...

KOSKA POSTAAAAT

Marie Keksi said...

Maija: Nyt vaan metsästämään kevätlookin 2010 osasia ;) Hihi!

Anonymous: NO VAIKKA TÄNÄÄN ... :D