Monday, 22 March 2010

Sinussa on vetovoimaa, niin kuin hevosvankkureissa.


Viime viikko oli kauhea töissä, ihan liian kiireinen ja muutenkin aika tyhmä työviikko. Se verotti energiaa enkä jaksanut blogiakaan sen vuoksi sen enempää päivitellä. Ostin itselleni tulpaaneja piristykseksi raskaasta viikosta.

Perjantaina siskoni tuli pitkästä aikaa luokseni käymään ja joimme muutamat lasilliset cosmopolitania ja  mansikkajuomaa. Kuuntelimme Jippua, sillä olimme suuntaamaassa On the rocksiin Jipun keikalle.

Keikka oli superihana. Olen ollut muutamalla Jipun keikalla ja rakastan Jipun liveääntä ja -esiintymistä! Siellä kuultiin ainakin yksi uusi biisi (missattiin yksi biisi), joka oli sairaan hyvä. Otsikko on ote uudesta biisistä, jonka sanat oli hauskat (en tosin vastaa mahdollisista väärinkuulemisista tai -muistamisista :D). Jippu on kyllä ihan mun lempparein kotimaisista laulajista, I love Jippu! Uutta levyä odotellessa.
 
Lauantaina olo oli kauhea, vaikka en juonut montaa drinkkiä. Sen siitä saa kun pitää taukoja juhlimisessa. No, kunnostauduin sen verran joskus neljän jälkeen, että pääsin jopa semirauhalliselle kävelylenkille. Kävin Ruoholahden K-Raudassa ostamassa pikkupurkin maalia (lenkkivaatteissa) ja matkaa kertyi n. 4kilsaa. Onneksi maalipurkki mahtui just ja just takin taskuun, niin ei tarvinnut ottaa muovipussia. Sittenhän olis jo näyttänyt, että lenkkivaatteet olis mun normaalit kaupassakäymisvaatteet ;D Illalla tein katkarapufetasalaattia ja valkosuklaamoussea ja katsoin Twilight New Moonin ♥ Puhutaan Edward Cullenista myöhemmin...LOL :D
 
Sunnuntaina lähdimme siskoni kanssa Ikeaan. Kävin palauttamassa sen valkoisen maton ja ostin tilalle energiansäästölampun ja kahvinkeittimen lempparikahvilleni Parisienille. Mun oli tarkoitus ostaa tv-taso tai lipasto, mutta aika meni niin tiukoille, että se jääkin toiseen kertaan. Ikeasta matkasimme serkulleni ja hänen kihlatulle kylään katsomaan heidän viikon vanhaa vauvaa ♥ Vauva oli tosi suloinen!
Kuvasin viikonloppuna eteisen ainakin osittain, eli ehkäpä saadaan eteispostaus tällä viikolla julkaistua! :) Hyvää alkavaa viikkoa! Toivottavasti tämä viikko ei ole yhtä kaoottinen töissä, kuin viime viikko...X

7 comments:

-L- said...

Viikonloppusi kuulostaa menneen oikein mukavasti. :) Tsemppiä tulevaan työviikkoon!!

Marie Keksi said...

-L-: Hih, juu oli oikein ihana viikonloppu! Vitsi miten rakastankaan nykyään arkityöläisenä viikonloppuja :D Kiitos tsempistä! Hyvää viikkoa sinnekin! :)

Alma said...

Sanokoot muut mitä tahansa, mutta mäkin fanitan Jippua. Vein mun siskon joskus vuosia sitten Jipun keikalle ja me oltiin molemmat ihan kananlihalla, kun biisit oli niin hienoja.:) Pari v sitten olin myös Ruisrockissa hänen keikallaan, tykkäsin. Tiedätkö koska uusi levy on tulossa??? Hyvänniminen ainakin tämä biisi.

Marie Keksi said...

Alma:
Mäkin olin ekalla keikalla niin kananlihalla, että meinas itku tulla! Eikä mitään angsti-itkua vaan kun se vaan kuulostaa niin upeelta, kun se vetää tunteella^^

Uusi levy oli tulossa muistaakseni syksyllä, toivottavasti toi sinkku julkaistaisiin jo aiemmin, uskoisin niin ainakin ;) Syksyyn on pitkä matka, mut toisaalta kesät menee aina ihan liian nopeesti.

Mä en muista itseasiassa ton biisin nimeä, toi blogitekstin otsikko oli biisistä yksi kohta, (korjasin muuten kirjoitukseenikin, kun oli vähän epäselvästi kirjoitettu) Muistaakseni/kuullakseni meni kokonaiseuudessaan näin "Mä en anna kellekään, silti edessäsi polvillein mä jään, sinussa on vetovoimaa, niin kuin hevosvankkurissa" :D

Kiva kuulla, että täällä on muitakin Jippu-faneja! :)

Cherry said...

Tuntuu, että kaikki on saanut vauvoja just nyt :) Se on se kevään/kesän hurma :D

Vitsi toi vika kuva on IHANA <3
Ja kuulostaa ihan tajuttoman herkulliselle sun iltasyömiset!!
Hassua tosiaan miten hirveelle pari drinkkiä tuntuu.. Join just perjantaina 3 lasia viiniä ja lauantaina en meinannu päästä ILTAvuoroon!!

Anna said...

Tulppaanit on kyllä niin ihania ja kummasti pirirstävät mieltä!! itsellänikin ollut nyt tulppaaneja ja ne tuovat kevään tuntua kotiin! Ja oikein mukavalta kuullosti v.loppusi ja Jippu on kyllä hyvä!

Marie Keksi said...

Cherry:
Noi oli niin kauniita tulppaaneeja!<3 Joo voikun vaan vois joka päivä syödä valkosuklaamoussea :DD

OMG! :D Pitää näköjään alkaa juhlimaan taas useammin, no ehkä kesä sitten helpottaa asiaa ;)

Anna: Kyllä! Ja kukat muutenkin :) Niillä saa kivasti väriä huoneeseen! Jippu on ihana =)