Wednesday 10 March 2010

Lexington - New Flagship Store Online

Avasin eilen pitkästä aikaa yhden sähköpostini, johon ohjaan kaikki mainokset ja uutiskirjeet jne. ja sieltä paljastuikin kiva yllätys, jota jo yksi kiva lukijakin jossain vaiheessa vinkkaili. Eli Lexington on avannut pari viikkoa sitten nettikaupan! Valikoimista itseäni kiinnostaa erityisesti Home Collection, mutta nettikaupasta löytyy mm. myös Lexingtonin naisten ja miesten vaatteita . Kävin jo tutustumassa valikoimaan eilen illalla ja meinasin jo klikata tilauksen menemään, mutta ajattelin, että teen sen mielummin pirteänä, kuin siinä vaiheessa, kun silmät meinaa painua kiinni ;) Hiukan pieni oli valikoima kyllä mielestäni, mutta toisaalta onhan tuo nettikauppa vasta avattu, joten annetaan anteeksi ja toivotaan, että valikoima paranee pikkuhiljaa :)
Mun lempparit Lexingtonilta on niiden keittiötekstiilit, pyyhkeet ja petivaatteet. Pidättekö te Lexingtonista? Ja mitkä on suosikkituotteenne?

25 comments:

Char and the city - Divaaniblogit said...

Ai pidänkö! Samaa aihetta hihkun minäkin, postaustakin tulossa, OUJEE :))

Beanna said...

Char: Niin mä vähän muistelisin, että säkin oot Lexington-fani! ;) Tota on kyllä odotettu ja vielä kun valikoima laajenisi, niin olis toooooosi kiva!! =)

Pipari said...

Voi kun tuolta voisi tilata laskulla niin olisin jo tilaamassa. ;D Mä tykkään Lexingtonista tosi paljon, vaikka sen samankaltaisuus Gantin mallistoihin hieman hämääkin (kumpi matkii kumpaa?). Lexingtonin tyyli on raikas, klassinen ja ajaton, olematta kuitenkaan tylsä tai mummomainen.

Tosin itse en omista kuin keittiöpyyhkeen ja patakintaan ja -lapun. Muutkin kodilliset jutut (kuten pussilkanat) olisi enemmän kuin tervettulleita meille!

Char and the city - Divaaniblogit said...

Tunnustan :D Mitä ajattelit tilata? Multakin varmaan lähtee tilaus, iih :))

Alma said...

Lexington on ihana. Meillä on poikaystävän pyyhkeitä js lakanoita vaikka kuinka. Itse aion kyllä hankkia lisää. Eli ainakin nuo kodin tekstiilit miellyttää!

Anonymous said...

Ihan söpöä, mutta liian countryside romanttista :) btw love your blog!! sisustusosat siis!!

Char and the city - Divaaniblogit said...

Pipari: Saa Visan ja Masterin lisäksi myös laskulla :) kulut vain 3,55e.

Beanna said...

Pipari: Mä kattelin, että siellä oli joku laskuvaihtoehto ja Char juuri vahvistikin että on!! JEEE! :D

totta! Onhan ne mallistot kokonaisuudeltaan aika samantyylisiä, mutta toisaalta monet jutut niillä on niin klassisia, että matkiiko kumpikaan...? Who knows :)

Mullakaan ei ole kuin muutama keittiöpyyhe, mutta pussilakanat haluan ehdottomasti omaksi. Oon nukkunut niissä paljon ja tykkään kovasti :)

Char: Katselin ainakin noita keittiötekstiileitä ja pussilakanat kyllä houkuttais mielettömästi! Mun pitäis vaan jotenkin saada ne järkeiltyä ne ittelleni, että kuinka tärkeä ostos ne oliskaan, että saisin ne kiilaamaan muita tärkeitä ostoksia ostoslistalta ;) Hyvät unethan on kyllä TOSI tärkeitä, että siitä vois vaikka aloittaa :D
Mitä sä meinasit? :)

Alma: Meillä on sit samat lempparit! :) Multa vaan vielä uupuu ihan ikiomat pussilakanat :)

Anonymous:
Oo, kiitos paljon!=) Tosi piristävää kuulla :)

Muakin välillä pelottaa liika countrymaisuus, siinä pitääkin olla varovainen, että lähde käsistä. En kyllä usko, että mulle niin kävis :)

Pipari said...

Voi ei, pakko laittaa sitten tilausta! :D Kiitos Kantolan uunissa paistuneelle ja Charille myös! ;D

Mä ajattelin tilata (tää ei varmaan kiinnosta ketään:D) Travellers Stripe -malliston tyynyliinat tai pussilakanasetit (tulee kyllä hiRmu kalliiksi tilata 2x pussilakanasetti).
http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bedding-3/bed-collections-2/travellers-stripe-bedding-.html
Mitä oot mieltä tosta?

Beanna said...

Pipari: Mä haluisin just samat, eli TYKKÄÄÄÄNNNNNN!! Mut toi toinen jonka tilaat on varmaankin just mulle tarkotettu? ;) Mä tuun sit teille nukkumaan, heti kun noi on tullut, hihiiii! =)

Beanna said...

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bedding-3/bed-collections-2/american-pin-point-oxford.html nääkin kelpais!

Pipari said...

Noi ois tosi kivat! Haluisin kaiken. ;( En oo varma mahdutaanko kaikki viis meiän sänkyyn (minä, sinä, Joonas, Nasu ja Mini) mutta voidaan yrittää ;D

Pipari said...

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bath/towels-2/new-authentic-beige-.html haluisin kans nää!

Beanna said...

Joo, kyllä aina yksi mahtuu lisää ;DD

Mä haluisin noi:
http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bath/towels-2/new-authentic-light-blue-.html

ja noi:
http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bath/towels-2/original-light-gray-.html

ja noi olis kans ihanat kesäksi:
http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/bath/towels-2/original-coral-.html
Mut jälkimmäisiin kyllästyisin varmasti nopeasti :)


ÄÄÄ mä haluisin kaikki pyyhkeet ja lakanat!!!!

Char and the city - Divaaniblogit said...

Hihi, eipä kestä Pipari :)

Ja minulle lähtee pari tummempaa beigeä sohvatyynyä (Travellers Linen Sham) ja torkkupeite (Travellers Cotton Throw), värityksessä beige-valk, NAM! Olohuoneeseen :)

Hanna said...

Moikka pitkästä aikaa :)
Täällä on vaikka kuinka monta uutta kivaa postausta, mä en oo työkiireiden takia ehtinyt selailla blogeja juuri yhtään :(
Mä kans sain ton s-postin, pitäis mennä katseleen kaikkii ihania juttuja ♥ Pussilakanat, tyynyliinoja ja ehkä joku torkkupeitto... :D

Pipari said...

NAM! :)
Mäkin mietin noita vaal-sinraidallisia pyyhkeitä mut en oo varma onks ne liian hailakoita. haluun kaiken! päätitkö jo mitä tilaat? luuletko, et noi raidalliset tyynyliinat sopis niiden ellos pussilakanoiden kaa? :O

Pipari said...

Mä taidan haluta nää beigenä. Pitäiskö tilaa 4 vai 8? :o

http://www.lexingtonshop.com/fi/artiklar/home/tabletop/napkin-napkin-rings/authentic-oxford-.html

Elisabeth said...

Pidän Lexingtonista todella paljon! Myös mun lemppareita on keittiötekstiilit ja pyyhkeet.
Noi kuvatkin tuolla nettikaupassa on niin äärettömän kauniita, että niitä voisi jäädä ihailemaan ties kuinka pitkäksi aikaa :)

Beanna said...

Char: Oi, ostoksesi kuulostaa ihanalta!! =) Odotan innolla sun paketin ja Lexington-sisustuskuvien saapumista ;)

Hanna: Moikka Hanna! =) Hih, kiva kiitos! :) Mä oon aina ihan hukassa, jos en pääse lukee blogeja, se on vaan jotenkin koukuttavaa :D

Sä olitkin kiva kun vinkkasit mulle tosta ja sen muistinkin, kun kävin vilkaisemassa posteja :)

Pussilakanat<3 Voi jos sais jonkun 1000e lahjakortin Lexingtonille!! Ei olis vaikeeta kyllä käyttää sitä! :D

Pipari:
Mä tykkään niist just hailakkuuden takia :D En oo viel päättänyt, on liian paljon kaikkee mitä haluisin, mutta kaikkea en voi kuitenkaan ostaa kerralla ;(

No täytyy kyl myöntää, et silloin, kun ostin ainakin ne omat siniraidalliset Ellos-lakanat, niin oikeesti oisin halunnut jommat kummat noista Lexingtonin raidallisista. Elloksissa on ainakin ihan vähän paksummat raidat ja niinkuin taisin mainitakin sulle aiemmin, niin ne mun siniset on "tunkkasen" väriset ja just vaikka noihin Lexingtoneihin verrattuna. Mä en tiedä sit niistä sun beigeistä, että käviskö värit paremmin yhteen..? :)

Olivassa oli jossain vaihees ainakin sinisenä noita raitalakanoita, käy siellä vertaamassa, jos olis beigenä, sit kun käyt Sellossa :)

Riippuu miten isoi ruokakutsuja aiot pitää? :D Tee kompromissi, et ostat 8 ja myyt pari huutonetissä ;)

Beanna said...

elizabeth: Totta! Toi kylpyhuonekuva, jossa on korallin värisiä pyyhkeitä saa mut himoitsemaan noita pyyhkeitä, mut väri ei oo kyllä kovin ajaton, joten en tiedä... Mut ainakin kuvat on onnistunut, kun ne saa himoitsemaan kaikkea, mitä ei tavallaan tarvitsis ;)

Pipari said...

En millään saanu päätettyä mitä tilaan ja ehti jo mennä hermo! Nyt on sellanen fiilis, etten tilaa mitää:D

Anonymous said...

Tykkaan kylla Lexintonista mutta meilta sita loytyy vain 10 ja 12v poikien huoneista.

Beanna said...

Pipari: Mulle käy aina samalailla :D No, anna hautua vähän aikaa ja sit se mikä palaa eniten kummittelemaan, niin käyt klikkailee sen sit ;) Mäkään en oo vieläkään päättänyt, mitä tilaisin. Nyt mietin pyyhkeiden välillä, mut oon ostanu just tuhat uutta pyyhettä......ääääää! :)

Beanna said...

white lily: Lexingtonin monet tuotteet sopii musta hyvin pojille :)