Wednesday, 12 May 2010

Baila baila.

Hihii, tänään on luvassa toisen ihanan ihanan bileiden järjestäjän sanoin kreisibailausta! Päästään töistä taas pari tuntia aiemmin huomisen pyhän ansiosta, ihanaa. Illan lookki ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän se selviä sitten mekkoja kokeillessa, toivottavasti ei vaan tule paniikkia. Oikean sävyistä huulipunaa en eilen kaupungilta löytänyt, vaikka kurkkasin varmaan 100:n testerin sisään. Miksi se pohjassa oleva tarra on aina IHAN erivärinen kuin itse huulipuna? Luulisi ettei olisi niin hirveän hankalaa saada yhdestä paperinpalasta saman väristä, MURR! No, onneksi sää näyttää ainakin jokseenkin lupaavalta, joten tänään bailataan siis ihanien ystävien, mekon, kiharien, auringon ja kuplivan voimalla. Niin ja boolin. Marie Keksin hauska tuttava! ;) Onko muut lähdössä tänään pikkulauantairiennoille?

4 comments:

Hanna said...

Kuulostaa kivalta! Mä taidan jäädä vaan kotiin :D

Onks toi musta paljettimekko H&M:ltä? Mä viime talvena tilailin tollasen ja harmittaa niin ku menin palauttamaan sen :(

Ihanaa iltaa! ♥

Marie Keksi said...

Hanna: Mäki jäisin ehkä ellei ois juuri noita bileitä! :) Toisaalta en oo ollut kyllä AIKOIHIN keskiviikkona ulkona ;)

On! Toi on se aiempi malli, kun noita tuli jälkeenpäin sellainen, mikä ei "raasta" niin paljoa ihoa :D Mut molemmat oli kivoja kyllä! Voi eiii, ehkä jollain on jäänyt käyttämättömänä kaapin pohjalle ja myisi huuto.netissä ;)


Kiitos! Hauskaa koti-iltaa myös sulle!♥ :D

Alma said...

Oi, oikein superhauskaa iltaa teille! Me ollaan kans lähdössä ulos, tosin ei ehkä ihan kreisibailaamaan, mutta muutamalle drinksulle kuitenkin. Jee jee! Ja tää keli on ihanuutta!

Marie Keksi said...

Alma: Kiiiiitos! Samoin teille!! ;) On, todella IHANA!!! Helteitä ja biitsiä odotellessa =)