Friday 14 May 2010

Lipstick.



Olen yrittänyt etsiä oiken sävyistä huulipunaa jo yli vuoden. Viime keväänä aloitin. Olen käynyt varmasti tuhat nettikauppaa jne. läpi, mutta koska olen tarkka sävyn suhteen, en voi sitä netistä tilata, vaikka joku näyttäisikin oikealta. Aina kun myyjät kysyvät tarvitsenko apua, niin persikka on usein liian keltainen, koralli liian syvä, lohi liian pinkki jne. Nyt päätinkin tehdä Polyvorella mallivärikollaasin, jonka näytän seuraavalle myyjälle. Tämän väristä minä haluan. Sanoisin, että sävy on ehkä hieman neon korallipersikka, ei liian pinkki, eikä liian oranssi, ei liian kirkas, eikä liian neutraali, ihan pikkaisen saa olla kiiltoa, mutta ei liikaa, pigmenttiä sopivasti, ei liikaa. Toivottavasti myyjät eivät pidä minua hankalana asiakkaana ;) Kelpuutan jopa tämänvärisen luomivärin huuliini, kunhan vaan löytäisin sen. Diorilla oli tämän värinen, mutta siinä oli liian paljon kiiltoa ja liian vähän pigmenttiä. Keskellä oleva mekko näyttää työkoneeni näytöllä juuri oikean väriseltä

Keskiviikon bileet oli muuten aivan ihanat. Laitan myöhemmin joitakin kuvia illasta, mutta nyt, oooo, mikä sää! Ja pakko istua toimistolla... Haluaisin tänään terassille ja jos huomisen +28C pitää paikkansa, niin sitähän melkein vois uskaltaa jo rannalle. Iiiik! =)

12 comments:

Noora said...

Mulla on aikanaan ollut toi kuvassa oleva Versace huulikiilto. Se oli ihana!!! Harmi kun ei enää myydä Suomessa :(

Beanna said...

Noora: Näyttää ainakin herkulliselta! Mustakin tuntuu, että kaikki parhaat jutut aina häviää kaupoista :( Saiskohan sitä tilattua mistään enää? :)

Noora said...

Mä en ole ainakaan nähnyt, että missään ois myynnissa Verscea... Vai oisko strawberrynetissä?

Beanna said...

Noora: Totta muuten! En oo mäkään nähnyt muuta kuin hajuvesiä..Strawberrystä en tosin tiedä :)

Pennybubbly said...

Moi
Mun kaverilla on toi sama ongelma. Sillä oli täydellinen Diorin huulipuna jota hän osti aina lisää ja sit se lopetettiin.

Kierrettiin taas viime viikolla Stockalla ja vaatimuslista oli samaa luokkaa kuin sinulla.

Tiedän itsekin kokemuksesta että huultenväri muuttaa todella paljon kiillon ja huulipunan väriä. Sen takia itsellä mitkään tummemmat sävyt ei edes näy tarvii olla sitten vaalea että näkyy =(

Noi mekot tossa kollaasissa on aivan Perfect!

Ihanaa ja aurinkoista viikonvaihdetta!

Hanna said...

Ihanan värinen kollaasi.
Mä ostin korallin värisen huivin, mutta sen nappailen rannalle mukaan kun on vähän ruskettunut (vaikka ruskettuuko Suomessa ikinä.. ei ainakaan kunnolla).

Kesä tuli näin nopeesti! Ihanan lämmintä luvattu. Mutta taitaa se yhtä nopeasti lähteä pois.. Mun kaveri lähti tänään Kreikkaan, oisin voinut lähteä matkalaukussa mukaan. Mä haluun kans!!

Anonymous said...

Mun lancome väri nro 10 rose impression liippaa läheltä.

Anonymous said...

Tuo yks mekko on lähes samanlainen kuin mulla oli yo-juhlissa siis about noin 17 vuotta sitten (hui!)ja värikin on ihan sama...tosin päiväsaikaan tepastelin valkoisessa jakku-housupuvussa...

Huulipunaa on niin vaikea löytää että oon luopunut kokonaan ja nykyään mennään ihan lip gloss-tyylillä!

Jos on aikaa näpertää niin tuolta mun blogista löytyisi nyt ohjeet riviera maison-tyyppisen tarjottimen tekoon;)

Lilou said...

Voi vitsi, tiedän niin tasan tarkkaan, miltä tuntuu etsiä sitä oikeaa sävyä :) Itselläni oli suosikki noin sata vuotta sitten L'Orealin kausihuulikiilloissa, joita ei tietenkään ole saanut vuosikausiin. Sen jälkeen kaikki hankinnat on olleet surkeita yrityksiä löytää sama sävy...

Maija said...

Niin ihanan värinen kollaasi :) Onnea etsintöihin!

Maikki said...

Hei, kerro jos löydät tuon kollaasin sävyisen punan! Oon itsekin etsinyt ihan samansävyistä jo kauan, ei ole tullut vastaan.

Beanna said...

Pauliina:
Noi mekot on ihania, IHANAN värisiä ;) Musta tuntuu, että kaikki hyvä aina lopetetaan! Sen takia pitäikin ostaa aina monta varalle, jos löytää jonkun SUPERhyvän asian! :)

Hanna:
Mäkin ihastelin yhtä korallin väristä huivia, mutta materiaali on plääh. Ehkä löydän paremman tai vaikka kangaskaupasta palan ;) Vaalea (oranssin)koralli on yksi harvoista kirkkaista väreistä, joka sopii mulle, joten siksi siitä on tullut lempaprikesäväri! =)

Anonymous: Kiitos vinkistä, pitäkin laittaa ylös seuraavaa huulipunakierrosta varetn :)

White Lily: Oi, hauska sattuma! =) Mäkin oon monta vuotta käyttänyt kiiltoja, mutta sen jälkeen kun aloin käyttää LUOMIVÄRIÄ huulissa, päätin, että nyt etin kyllä muutaman huulipunan :D Yksi ns. naturel pinkki löytyi jo, mutta pari pirteämpää väriä puuttuu vielä! Mutta tosiaan on hyvin VAIKEETA löytää yhtään mitään :)

Lilou: Mä luulen kanssa, että jos hyvä löytö tulee vastaa, niin niitä pitää ostaa sitten muutama ainakin, kun sävyt muuttuu niin paljon koko ajan :) Ei kyllä uskois, että se löytäminen on näin vaikeaa ;(


Maija: Kiitos! Onnea todellakin tarvitaan :D

Maikki: Joo, kerron varmasti!!! =)