Thursday 16 September 2010

Päivä kanssani

Haha, lol :D Joo tää puhelimen kamera on kyllä aivan sanonko mikä! :D Mutta väliäkö sillä. Kuvasin tän siis viimeviikolla, mutta en ehtinyt laittaa kuvia koneelle kun vasta eilen. Mutta tässä päivä kanssani postaus:
     
Heräsin aamulla tuntia ennen töihin lähtöä, koska tykkään välillä istuskella jonkun aikaa rauhassa ennen sporaan juoksemista. Selviän ovesta ulos kyllä alle 30 minuutissakin.  Ensimmäiseksi pesen hampaat, meikkaan, laitan hiukset ja puen vaatteet päälle.

Mun ihqut svärjesukat!

Meikki valmis ja semituima katse!

Aamupalaksi syön arkisin lähes poikkeuksetta vadelmakaurapuuroa. NAM! Miten puuro voikaan olla niin hyvää :)

Aamukahvin juon yleensä vasta töissä, mutta välillä, jos on aikaa keitän sen jo kotona. Selailin Stockan uuden läpyskän.
Kävin facebookissa äkkiä stalkkaamassa jengiä. Ennen jaksoin odottaa töihin asti FB:n avaamista, mutta nykyään avaan sen jo kotona...hmmm, miten päästä eroon fb-riippuvuudesta? Eroan kokonaan?

Aamun oloasuna mun koti/kauppa/lenkkihuppari.

Joka vaihtui tällaiseen tylsimysasuun, juuri sopiva toimistoon.

Mariekeksi valmiina lähtemään. Syksyn tullen on pitänyt taas kaivaa trenssi kaapista. Mulla ei oo kyllä nyt yhtään trenssifiilis, kun oon koko kesän käyttänyt mustaa bikeria. Mulla on joku 5 vuotta nuorempi olo bikerissa kuin trenssissä.
Ooh steissi! Mun lempipaikka...
Näin Alkon ja muistin, että mun viinat on varmaan loppu kotoa. Tuntui siltä, etten millään jaksais odottaa viikonloppuun asti, että pääsee bailaamaan ja nauttimaan ihania drinksuja :D
Mä rakastin pienenä metron ääntä. Mä aina pyysin äidiltä, et voidaanko mennä johonkin kauppaan, jonne voitais mennä metrolla.
Sitten saavuin ihanaan kurviin, josta ei ole enää pitkä matka töihin. Oi että mä vihaan kurvia, tossa puolen minsan pätkässä törmää aina vähintään 5 narkkariin tai sekopäähän. YÖK! (kuvan henkilöt eivät liity kuvatekstiin :D)
Avasin töissä Spotifyn työntekoni taustalle ja katsoin mun viikon soitetuimmat-listan.

Laskin huvikseni rahoja. Mietin kuinka monta milliä restylanea noilla sais.
Jee, sitten tapahtui vikon kohokohta töissä; saatiin uusi kahvinkeitin! NESPRESSOOOO! Enää en juo kotona aamukahvia! =)
Nam, sikahyvää!
Töiden jälkeen menin kotiin siistiytymään ja näytin hampsterilta.

Lähdin sporalla ystäväni kanssa lintsille vielä ennen kuin se meni kiinni.
<><><><><><><><><><><><><><>
<>Oli sika kivaa ja ostettiin heti alkutöiksi karkkia :D 
<><><><><><><><><><><><><><>


Haaveilin möhköfantista, mutta en jaksanut pelata.

Tigerikin oisi kelvannut kamuksi.

Ooo, siis käytiin jopa ehkä 7 laitteessa lintsillä, milloin musta on tullut näin vanha? :o Sen jälkeen oltiin lähössä kotiin, mutta käytiinkin vielä moikkaamassa ystäväni poikaystävää eräässä nimeltämainitsemattomassa laatubaarissa.
No, otettiin sit yhet siiderit (3).
Joo siis oltiin vähän sellasessa epäilyttävässä privaattistrippibaarissa. No ei!! :D
Sit kello oli jo joku 23 ja päätettiin lähteä kotiin, koska oli kuitenkin arkipäivä.

Kotona söin äkkiä wokkivihanneksia ja hengasin FB:ssä. Sitten olikin jo aika mennä nukkumaan. Laitoin kolme patukkaa päähän yöksi, niin aamulla on sitten nätit kiharat ja pikkasen nopeampaa valmistautua.

Ainiin, laitoin vielä pari taulua eteiseen. Ööö, ollut to-do-listalla joku 6kk :D Katotaan koska saan siihen vielä pari lisää :D

Jep, sellaista :) Kiinnostaako tällaiset laatukuvalliset postaukset ollenkaan tai onko sillä niin väliä, jos en kutienkaan mitään sisustuspostauksia tee kännykameralla? :D

34 comments:

Miia said...

Olipa hauska postaus :) Ei häirinny kännykkäkuvat :)

Beanna said...

Miia: Kivaaaa, että kelpaa! :)

idaelisa said...

Tää oli tosi kiva! tee ihmeessä useemminkin. :)

Anonymous said...

hih, tää oli kiva postaus! lisää vaan tämmösiä, ei häirinny kuvien laatu yhtään!:)

-aana

Pilvi said...

Mietin juuri että tämmöinen pitää toteuttaa ensi viikolla :)

Cherry/Kirsi said...

Tykkäsin :) Tosi kiva nähdä tommosia "kokonaisia" päiviä :) Ja mä syön kanssa tota vattupuuroo, en ees tiennyt ennen, että puuro voi olla noin hyvää :D Myös omena-kanelia löytyy aina töistä!

Millonkohan sitä sais ite ripustettua ekan taulun..

Beanna said...

elisse: Kiva kuulla, kiitos :) Joo, täytyy muistaa tehdä useammin :)

Aana: Kiitos, kiva :) No hyvä! Sitä on aina itse niin kriittinen, vaikak ei muiden blogeissa esim. kännykameralla otetut kuvat häiritse :D

Supi: No niin =) Näitä on ihan kiva tehdä, kunhan ei satu olemaan just tyyliin sellainen päivä, että "töistä, kotiin, suihkuun, salkkarit nukkuu" :D

Cherry: Jee, kiva kuulla! :) Haha, joo, no taulut on aina yhtä hankalia... :D unohtuu vaan ja lojuu lattioilla seinää vasten. Toi puuro on kyllä niin hyvää, etten tajuu! =)

Anonymous said...

Tykkään näistä oma päivä-postauksista, kiva postaus :)

Beanna said...

Anonymous: Kiitos! :) Mäkin tykkään näistä aina kun jollain on :)

Suvi said...

Mäpäs näin sut Kurvissa yks päivä. Olin tulossa töistä, en ollut ihan 100 % varma olitko se sinä ja en viittiny juosta sun selkään :D Mut kyllä se sit olit, jos siellä päin kerran oot töissä :)

Beanna said...

Suvi: Noniin, varmasti olin minä :D ootko säkin siellä päin duunis? :) Et oo muuten menos kattoo TCB:iä tänään Le Bonkiin? :)Huomasin vaan kun olit laittanu Juholle tykkää fb:ssä :D Mun piti mennä, mutta nyt tuli muita suunnitelmia illaksi :/

Anonymous said...

Hei, onko sulla antaa mitään kivoja koti -drinkkivinkkejä? :D

Anonymous said...

You have very lovely hair Marie!
Those Swedish-flag socks are adorable! I like the hoodie also,
kram!
Aaron

Beanna said...

Anonumous: Iiiks, no oishan niitä, mutta aika tavallisia varmaankin... hmm, tuolta löytyy varmasti: http://www.drinkkiklubi.com/drinkit/katsotuimmat/

Suosikki kotidrinkit on mulla erilaisia versioita mansikoista. Eli soseutetaan pakastemansikoita ja niihin voi laittaa sekaan esim. spritea, mangomehua, maitoa tms. ja sitten tiukat sekaan ja nam! :)
Ehkä voisin jatkossa laittaa reseptejä blogiini? :)

Yks simppeli on spritea ja ainain S-marketista saatavaa Coconut-mehua kirkkaan kanssa, mutta moni ei tosin tykkää cocoksesta :)

Sitten tykkään perinteisistä Marianneista, Valkovenäläisistä ja Jekkubatterystä, niihin ainakin löytyy ohjeet googlettamalla :)

Aaron: Oh, thanks a lot Aaron, kram :)

Anonymous said...

Laita ihmeessä reseptejä blogiin :) Kiitos näistä vinkeistä, kokeilenkin heti tänään tuota kookosmehu drinkkiä, mä nimittäin rakastan kookosta! :D

Beanna said...

Anonymous: Pitää jatkossa laittaa :) No niin, mutta hyvä sitten! Kookos on hyvää! :)

Beanna said...

Anonymous: Pitää jatkossa laittaa :) No niin, mutta hyvä sitten! Kookos on hyvää! :)

Anonymous said...

ihanalta näyttää toi sun trenssi? mistä oot sen löytänyt? :)

Beanna said...

Anonymous:
Kiitos, se on H&M:ltä, tosin muutama vuos sitten jo ostettu :)

Anna A. said...

Tosi kiva postaus, tykkäsin! :)

Beanna said...

Annana: Je kivaaa, kiitos! =)

Beanna said...

Annana: Je kivaaa, kiitos! =)

Anonymous said...

Ootko tolloinkin laittanut hiukset kolmella patukalla? :) Nimittäin ihanat laineet <3 ja tollalailla aika nopeesti saa aamulla hiukset väsättyä. ;)

Beanna said...

Anonymous: Joo, itseasiassa kyllä :) Noi on kyllä pelastus ihana pelastus monena aamuna, kunhan jaksaa vaan illalla nähdä pari minsaa vaivaa:D

Suvi said...

En ollu menossa, tykkäsin muuten vaan! Mä oon Töölössä töissä, mut kuljen aina sörkän kautta kotiin ;)

Beanna said...

suvi: Ahaa :) Aijaa, okei, tuu seuraavan kerran vaan nykäsee hihasta, jos törmäät :D

Tommi said...

Jopas on ollut vipeltämistä. Nespresso on epäekologista :( Tosin myös George Clooney juo Nespressoa.

Beanna said...

Tommi: Jep :) Niin no, sama kävi mullakin mielessä, kun se hankittiin, mutta maku oli 10 kertaa parempi, kun vanhalla keittimellä, niin en jaksanut sitten valittaa :>

IDLivingHygge said...

Ihana postaus, kyllä näitä lukisi mielellään useamminkin! :)

Beanna said...

IDLiving hygge: Kiitos =) Kiva kuulla! Eli siis useammin vaan päiviä talteen :)

Tuulia said...

Hyvä idea tuo hiusten kihartaminen yön aikana! Pitääkin kipaista hakemaan kaupasta tuollaisia patukoita. Miten en itse ole tätä keksinyt? :D

IDLivingHygge said...

Ehdottomasti! Eikä kännykkäkameralla otetut kuvat haittaa tässä jutussa ollenkaan, päinvastoin, ne on ehkä just se juttu, sopivan huolettomia. Ettei tule sellainen tunne että olet elänyt päivän kuvataksesi, vaan että olet kuvannut juuri todellista elämääsi, hieman rosoisempaa arkea kuin muut, viimeistellyt blogikuvat. Ymmärsiköhän tuosta mitään? :o)

Beanna said...

Tuulia: Haha, mäkin olin noi unohtanut, mutta kun joka ilta pitää kuitenkin laittaa tukka letille, niin tohon menee ehkä minuutti kauemmin aikaa ja kiharat on puolet kivemmat :)

IDLivigHygge: Joo kyllä tajusin ;) Samaa itsekin ajattelen aina, jos muilla näkyy samantapaisia postauksia :) Varsinkin selllaisiin ns. täydellisiin blogeihin kaipaisin sellaista arkista säröä :)

Nna said...

minäkin tykkäsin tästä postauksesta! ja muistui mieleen, että mun on pitänyt jo ties miten kauan ostaa kiharapatukat hiuksiin.