Tuesday 19 October 2010

Mami♥

Tässä viikonlopulta yksi päivän asu.  Aika musta!

Olen laittanut viimeaikoina useasti vaaleita raitoja hiuksiini ja välillä haaveilen lähes valkoisista hiuksista, mutta kampaajani ei suostu käyttämään tyveeni blondaria ja vaikka viimeksi vaalennettiin tyvi kaksi kertaa kylmistä kylmimmällä sävyllä, niin se jäi silti lämpimäksi, äryttävää! Vedän 10V vaahtosävyn kerran viikossa päähäni ja se kyllä toimii paremmin kuin mikää muu silveri, mitä olen kokeillut. Väillä haluaisin värjätä hiukseni tummiksi, jopa mustiksi, mutta tiedän kyllästyväni tummiin nopeasti, joten koitan nyt vain hillitä himojani :D Koska omien hiusten vaalennusprojekti on kuitenkin vielä vaiheessa, niin en viitsi niihin tummia raitojakaan laittaa.  Pientä vaihtelua kaivanneena raidoitin siis pari vanhaa hiustenpidennysriviä tummanruskeilla ja hieman kultaisen ruskeilla raidoilla  ja lisäsin hiukset viikonloppukampaukseeni. Kuvissa tai kaukaa päin raidat ei oikein erottunut, mutt läheltä ne näytti oikein kivoilta, mutta ehkä niistä vois tehdä vielä vähän paksummat :)
Rapunzelilta saa muuten laadukasta pidennyshiusta :)



Niin ja tosiaan on unohtunut kiireen keskellä laittaa raporttia miten kävi hauvan testihoidossa. Eli mulle ei tullut mitään oireita kolmen päivän ja kolmen yön aikana, vaikka nukuttiin vierekkäin! Ehkä en olekaan koirille allerginen kuten toisille kissoille, vaikka oon aina luullutkin niin. Eli eilen minusta tuli sijaisäiti ja jouluun asti tosiaan tämä pikkupallero on mun ilona! Ihanaa! ♥
P.S.Tein muuten pitkästä aikaa yhden pienen sisustusprojektin, josta teen postauksen parin päivän sisällä :)

P.P.S. Näin muuten eilen ihan lumipantterin värisen chihuahuan!! Oli ehkä maailman makein turkki! Minulle semmoinen myös!! (...siis hauva, jos joku luuli että haluan chihun tai lumipantterin turkin! Hrrr..:S )


19 comments:

Ewelyn said...

Aivan ihana pikkupallero!!:) Tuli mieleeni, että itse olen pahasti allerginen kissoille, mutta en millekään muulle eläimelle. On ollut koiria lähes koko iän ja nytkin chihuni on 5,5v nukkunut samassa sängyssä eikä mitään oireita ole tullut!:D Vaikka se nukkuu välillä samalla tyynyllä nenun vieressä. :D
Minkä rotuinen koiruli on kyseessä? Chihun kokoinen, mutta pään muoto sanoisi ettei ole chihu?:) Pakko muuten kehua, että sun hiukset on mahtavat!!:)

Beanna said...

Ewelyn: Oon ihan rakastunut! =)Ja russian toy terrierri on rotu.

Itse oon ainakin hevosille allerginen (tai sit heinälle:D) ja sitten mulla on yksi muisto yhestä tanskan dogista, jonka kanssa alkoi nenä kutisemaan ja silmät vuotamaan ja siitä mulle on jotenkin jäänyt ajatus että oon koirille allerginen :D Mutta ehkä en oo kaikille koirille samalla tavalla niinkuin kissoissakin, yhden kanssa pystýin asumaan silloin tällöin viikon saman katon alla, kun taas siskon kissan kanssa voin olla 15 minuuttia samassa huoneessa ja sitten oon jo ihan tukossa ja paniikissa :D Toivottavasti en ole, niin olen ison askeleen lähempänä oman koiran hankintaa tulevaisuudessa! =)

Ja kiitos kehuista! :)

Suvi said...

Ihana toi skull-huivi, me likey! Niin ja mä muistan (eli siis tunnistan) sut katsos ihan mustatukkaisena... ;D Kyllä mä tykkään tästä sun nykyisestä vaaleasta chic-tyylistä. Mut onhan siitä vuosiakin jo kun oltiin koulussa.. Kamala mitä vanhuksia xD

Ja toi hauwwwwa ♥ Oi oi, en kestä. Tui tui. Miks meille ei tuo kukaan jotain karvaista kaveria yökylään? Byhyy.

Muksaa viikkoa!

Beanna said...

Suvi: Se on munkin tän hetken lemppari, kun valkoinen pienempi on kadonnut jonnekkin :(

Ainiin tosiaan! :D Mä olin just sillonki värjännyt varmaan viikkoa ennen koulun alkua blondista mustaksi :D Se oli kyllä mun pisin kausi musta/tummahiuksisena, 2 vuotta taisin olla, ja sitten tuli se keravatukka (alta tummat, vaalea päältä-muoti) :D

Älä, samaa oon itkenyt monta kertaa :D Että arvaa vaan oonko onnellinen tästä koiran sijaisäititilaisuudesta, hihii :)

Kiitos samoin sulle!

Pipari said...

sä oot pääkallo baittari!!!!

Vitsi mä haluun tulla kattoo tota pallerooo awwwww. :) Kiva kuulla, ettei sul tullu allergiaa!

Beanna said...

Pipari: Haha, vähän repesin ku näin sun otsikon :D Mä mietin meinaa just jotain Stripes and skullsii myös :D Mut hauva vei voiton<3

Joo tuu ihmeessä! :) Olisk sul täl viikol syysloma? Mä mietin, jos oltais menty joku pvä esim. syömään, mut nyt näyttääki taas ihan täyteen buukatulta viikolta :P Mut vaik ensviikol? :)

Kristallitiara said...

Onpa ihana pieni hauveli! Kiva ettei tullu allergiaa! :) Mä oon toisille korille allerginen ja toisille en. Pomeranianille en oo (ainakaan omille), mutta esim. Chihuahualle oon, enkä tiedä mistä johtuu.

Ite en enää koskaan värjää mustaks. On ollu niin kauhee työ saada hiukset takasin vaaleiks.. Ja puolet tippunu matkalla pois. Mutta haaveilen myös välillä ihan valkosista hiuksista ja mietin pitäiskö seuraavalla kampaajakäynnillä värjätä. :)

Anonymous said...

Hei yksi viaton kysymys: miksi sä aina sensuroit sun naamasi? :D Onko siihen aina syynä huono ilme vai etkö halua että tunnistetaan? Kun puolitutut kyllä varmaan tunnistaa noista sensuroinneista huolimatta. Että miksi? =) Tykkään kyllä blogistasi!

Beanna said...

Kristallitiara: Okei :) Oi sulla on mun unelmahauva<3!! Toivon tosiaan että en ole pommeille allerginen, meinaan sellaisesta oon unelmoinut juuri! :)

Joo, sitähän mäkin vähän mietin, että en viitsi muutenkin karhealaatuista hiustani tapattaa värjäämällä hetkeksi tummaksi :/ Kokeile ihmeessä, valkoisesta luonnollisemman vaaleaksi on kuitenkin aina helppo saada, jos ei miellytäkään! :)

Anonymous:
Kiitoksia! :)
Ainakin pari puolituttua on tajunnut vasta facebookiin lataamieni kuvien (samoja sisustus/esine-kuvia kuin blogissani, ei siis suinkaan näitä kuvia itsestäni) ansiosta lukeneensa blogiani, eli ei ole minua muuten tunnistanut blogini kautta :D

Mutta siis en yritä hämätä puolituttuja senruroinnilla, vaan ihan yleistä tunnistettavuutta kadulla :D Välillä mietin pitäisikö paljastaa kasvot, mutta enpä ole vielä uskaltanut :)

Joskus olen meinannut kyllä vahingossa julkaista sensuroimattomia kasvokuvia, kunnes olen muistanut, että ainiin enhän mä ole mun kasvoja näyttänyt aiemminkaan :)

Anonymous said...

sun ripset näyttävät todella upeilta yhdessä kuvassa. Saanko kysyä onko sinulla kenties ripsipermanentti tai pidennykset?

Anonymous said...

Sä olet aina niin kauniina! ♥
Ja suloinen hauvavauva, onneksi ei tullut mitään allergiaa!

Luin aluksi postauksen otsikoksi että Miami, ei ole yhtään Florida kuumetta! :D

Alottelin tässä yks päivä blogia, meni kyllä niin päin prinkkalaa koko homma ettei mikään :D :D

Hanna

Beanna said...

Anonymous: Kiitti :) Juu mulla on ripsienpidennys ja oon niihin kyllä ihan koukussa helppouden takia :D

Hanna: Voi kiiiitos! :) Onneksi ei tullut ja toivottavasti ei myöhemminkään ilmene :) Haha :D

No mitäää? :DD Et kai poistanut sitä? Anna osoite! :) Et vaan olis nyt itsekriittinen, hiljaa hyvä tulee ja harjoittelu tekee mestarin jne, hihi ;) Mua kiinnostaa jo valmiiks sun blogi! :D

Anna A. said...

Upeat nuo ripset! Minkähän merkkiset nuo on (Xtremelashesit varmaan?) ja kuinka pitkät? itse haaveilen myös ripsenpidennyksestä..:) Kuinka usein joudut muuten käymään huolloissa?

Beanna said...

annana: Ei ole Xtremet...oliskohan ollut glam-lashes, mitä käyttävät Fabulouksessa, jossa olen nuo laittanut. Tuossa kuvassa on 13mm ripseä C-curlina :) Käyn huoltamassa 3vkon välein, vaikka pärjäisin varmaan 4vkon väleilläkin useammin :)

Anonymous said...

olet ihan älyttömän kaunis! <3
ja tykkään sun kodista ja sisustusjutuistaki, meillä on samanlainen maku! Lisää kämppäkuvia!

Anna A. said...

ok, paljon kiitoksia vastauksestasi! ihanat ovat!!:)

Beanna said...

Anonymous: Voi kiitos<3 :) Kiva kuulla aina, kun jollain on samanlainen maku! =) Yritän kehitellä jotain postauksia, mihin saisin asunnosta enemmän kuvia :)

Annana: Kiitos!=) Ei mitään! Itsekin olen tyytyväinen noihin enkä enää edes tiedä miten voisin luopua näistä, mutta eipä siitä ainakaan vielä tarvitse huolehtia :DD

Anonymous said...

You look really good Marie!

Beanna said...

Anonymous: Thank you! :)