Monday, 10 May 2010

Whipped cream.

Vaihteeksi taas sisustusjuttuja. Olen etsinyt pitkään ihanaa vaaleaa päiväpeittoa sänkyyni.Charilla on mielestäni täydellinen päiväpeitto, mutta vastaavaa ei ole tullut minun eteeni. Paremman puutteessa, kun halusin kuitenkin valkoista kevään kunniaksi päädyin ostamaan pari kuukautta sitten Ikeasta 130x170cm Ofelia-koristepeitteen, joka tosin venyy 120cm leveän sängyn ylle aika helposti, ainakin kun sänky on seinän vieressä. Peite näyttää melkein kermavaahdolta. Sängyn päällä hieman lilaan taittuva harmaa Pentikin Amaryllis-villapeitto.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

14 comments:

Kaitaliina said...

Mä sain samaisen päiväpeiton äidiltä ja se on päätynyt sohvan käsinojalle. Vaikka päiväpeitto onkin aika läpikuultava, on se yllättävän lämmin. Kauniin ja harmonisen näköinen makkari, ihastuttava!

Marie Keksi said...

Kaitaliina: Mä huomasin saman yksi päivä, kun katsoin tuon alla tv:tä. Hetken päästä oli jo lähes kuuma! =) En olis kyllä uskonut juuri tuon läpikuultavuuden takia. Ja kiitos vaan kovasti! :) Tykkään itsekin nyt enemmän, kun beige ja kitti vaihtui valkoiseen :)

Anttis said...

Meiltä löytyy vastaava peitto (ei kylläkään ikean mutta aivan identtinen). Haaveilin siitä myös päiväpeittoa -sääli vain ettei se riitä isompaan sänkyyn päiväpeitoksi asti.

Hanna said...

Ihanan näköistä! Oi että ♥
Pentikin torkkupeitot on kyllä tosi lämpimiä. Ostin mun vanhemmille yks joulu sellasen joululahjaksi.

Näin keväisin tulee sellanen olo et haluun että kaikki on vaaleeta. Myin jo yhden käyttämättömän päiväpeiton huuto.netissä. Se vaan oli liian värikäs.. Muutenki ois nii älyttömästi tavaraa mistä haluun eroon, pitäis mahdollisimman päästä kirpparille myymään!

Heidi said...

Näyttää tosi harmoniselta ja kauniilta kokonaisuudelta. Pakko saada itsekin kermavaahtopeitto ;)

Anonymous said...

Aivan ihana tuo kermakakkuunelma! ;D

Nanna said...

Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa ja kivalta näyttää ennen kaikkea! :)

Marie Keksi said...

Anttis: Mä mietin, että pitäiskö ostaa vielä toinen tuollainen. Tossa matskussa tuskin pahemmin näkee, jos ompelee kaksi yhteen, silloinhan se varmaan riittäis isompaakin sänkyyn ;)

Hanna: Kiitos ♥ Nii on! :) Mä haluisin myös sen Gantin G-logo filtin, mutta en oo löytänyt mistään. Munkin pitäis tehdä taas kunnon inventaario. Alotin jo varmaan helmikuussa ja jonkun verran oonkin jo huuto.netissä myynyt, mutta varmaan pitäis tehdä jotkut kierrätys/kirpparikassit erikseen vielä :)

Heidi: Kiitos! :) Alkaa melkein tekemään mieli kakkua, kun katsoo tota ;D

Anonymous: Se on suloinen, tosin en viitsi samaan aikaan laittaa röyhelötyynyjä ton kaa :D

Nanna: Kiitos van paljon =) Se on se valkoisen voima ;)

Marge said...

Hirmuisen kaunista! :) Valkoinen ja harmaa yhdistettynä, ooh.

Marie Keksi said...

Marge: Kiitos Marge! :) Huomasin, että kuvassa ei tapahtunut hirveän suurta muutosta, kun meinasin vaihtaa sen mustavalkoiseksi :D

Maria said...

Onpa ihanan rauhallinen tunnelma ja kauniit sävyt!

Marie Keksi said...

Maria: Pitäisi vaihtaa vielä pimentävä verho, että rauhallinen tunnelma välittyisi mun uniin asti eikä tartteis herätä vähän väliä :D

Minna said...

Hei!Lueskelin blogiasi ja päätin kommentoida :) Päiväpeitto-ongelma oli myös minulla, kunnes löysin Stokkalta makuuhuoneeseemme samanlaisen päiväpeitteen beigenä kuin Charilla ja siihen sopivia tyynyjä:) Tykkään tosi paljon. Tyttärelleni olen ostanut Ikeasta untuvapeiton päiväpeitoksi, on muuten tosi muhkean ja houkuttelevan näköinen :) Ofelia huopa koristaa sänkyjemme jalkopäätyjä:)

Marie Keksi said...

Minna: Kävin aiemmin katselemassa Stockalta niitä, mutta ei ollut :/ Char oli ostanut omansa myös sieltä. Milloin ostit omasi? :) Voihan olla että niitä olisi tullut lisää :)